Νέα

Mr MALAKAS 2022 -ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kyriakos29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας του σάιτ για το έτος 2022

• px75

Ψήφοι: 106 62,4%
  • papaphilips

Ψήφοι: 64 37,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
Μην το λες, φέτος λείπει το αδιαφιλονίκητο φαβορί και έτσι αυξάνει ο ανταγωνισμός στους υπόλοιπους!
εύχομαι καλή μας επιτυχία :rockon:
ανοιξε το εσυ ρε μαν να βγαλουμε εναν μαλακα μπαμ μπαμ για το 23

ο στεκας για να κουνηθει θελει 2 ατομα απο πανω του να του φτυαριζουν καρβουνο σαν τις παλιες ατμομηχανες στα ασπρομαυρα γουεστερν να πουμε :undecided:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
είσαι πολύ ρομαντικός :confused::confused:
Δεν χρειαζονται ρομαντισμοι ρε χαζούλη,νομιζεις οτι οι γκομενες ειναι ρομαντικες?αυτα ειναι δικαιολογιες.
Η γκομενα δεν θελει εναν αγαπουλη διπλα της,αλλα ενα δυνατο αρσενικο να νιωθει ασφαλεια ενα αρσενικο με χρήμα για να νιωθει εξασφαλιση ενα αρσενικο που θα της δινει το μουνι στο χερι.
Με λιγα λογια μια γυναίκα θελει χρημα ασφαλεια και πουτσα,με λιγα λογια θελει αυτα που δεν εχει.
Κατσε τωρα εσυ ζωγραφιζε ροζ καρδουλες και ασπρα συννεφακια.
Ρε μαλακα πως σε καταντησε η γαλαζια κοινωνια,οτι αντρικο πρότυπο υπαρχει κοιτανε να το εξαφανίσουν

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
ανοιξε το εσυ ρε μαν να βγαλουμε εναν μαλακα μπαμ μπαμ για το 23

ο στεκας για να κουνηθει θελει 2 ατομα απο πανω του να του φτυαριζουν καρβουνο σαν τις παλιες ατμομηχανες στα ασπρομαυρα γουεστερν να πουμε :undecided:
Καντε εσεις το διαγωνισμό ρε ο στέκας ειναι αλλα αντ αλλων

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Πολλά σενάρια από τσόντες πρέπει να βλέπεις.
Καντο πρακτικη ρε μπατμαν και μετα μου λες ευχαριστώ.
Πηγαινε σε κανα χοντος και γυροβολαγε εκει μεσα,αν δεις καμια πιασε κουβέντα.
Εγω εκανα το εξης επιανα κουβεντα για κάποιο καλλυντικό που θα έκανα δωρο μια φορα ρωτουσα μια ποια Κολωνια να παρω για δωρο σε καποιον και αρχιζε και μου ελεγε εντωμεταξι δοκιμαζε στο χερι της και εγω μυριζα,τελος παντων καταληγω σε μια και της λεω για τη βοήθεια θα σου παρω δωρο,αρχιζε και ελεγε οχι ευχαριστώ κλπ της λεω οχι διάλεξε δεν σ αφηνω και μπουρου μπουρου ολοι γύρω εμειναν με το στομα ανοιχτο να λενε τι καμακας ειναι αυτος,να παιρνει το δωρο και μολις βγαίνουμε τις λεω θα μου κανεις τη χαρη να σε κερασω ενα καφε η γκομενα ειχε μεινει,δεχτηκε τα ειπαμε αρχισα τη ροματζα δεν ηθελε πολυ,σε 2 μερες μου εγλυφε πουτσο και της εγλυφα μουνι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Δεν χρειαζονται ρομαντισμοι ρε χαζούλη,νομιζεις οτι οι γκομενες ειναι ρομαντικες?αυτα ειναι δικαιολογιες.
Η γκομενα δεν θελει εναν αγαπουλη διπλα της,αλλα ενα δυνατο αρσενικο να νιωθει ασφαλεια ενα αρσενικο με χρήμα για να νιωθει εξασφαλιση ενα αρσενικο που θα της δινει το μουνι στο χερι.
Με λιγα λογια μια γυναίκα θελει χρημα ασφαλεια και πουτσα,με λιγα λογια θελει αυτα που δεν εχει.
Κατσε τωρα εσυ ζωγραφιζε ροζ καρδουλες και ασπρα συννεφακια.
Ρε μαλακα πως σε καταντησε η γαλαζια κοινωνια,οτι αντρικο πρότυπο υπαρχει κοιτανε να το εξαφανίσουν
Έχω απορίες ζανούλη και φαίνεσαι γνώστης.

Υποθέτω έχεις δώσει πλήθος "αιδοίων" στην χείρα (σου), παρέχεις κραβ μάνγκα ασφάλεια και το χρήμα ρέει άφθονο...
Οπότε θέλω συμβουλές, υποδείξεις και κανά ojt if possible...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Καντο πρακτικη ρε μπατμαν και μετα μου λες ευχαριστώ.
Πηγαινε σε κανα χοντος και γυροβολαγε εκει μεσα,αν δεις καμια πιασε κουβέντα.
Εγω εκανα το εξης επιανα κουβεντα για κάποιο καλλυντικό που θα έκανα δωρο μια φορα ρωτουσα μια ποια Κολωνια να παρω για δωρο σε καποιον και αρχιζε και μου ελεγε εντωμεταξι δοκιμαζε στο χερι της και εγω μυριζα,τελος παντων καταληγω σε μια και της λεω για τη βοήθεια θα σου παρω δωρο,αρχιζε και ελεγε οχι ευχαριστώ κλπ της λεω οχι διάλεξε δεν σ αφηνω και μπουρου μπουρου ολοι γύρω εμειναν με το στομα ανοιχτο να λενε τι καμακας ειναι αυτος,να παιρνει το δωρο και μολις βγαίνουμε τις λεω θα μου κανεις τη χαρη να σε κερασω ενα καφε η γκομενα ειχε μεινει,δεχτηκε τα ειπαμε αρχισα τη ροματζα δεν ηθελε πολυ,σε 2 μερες μου εγλυφε πουτσο και της εγλυφα μουνι
:grin::grin::grin:
Ορίστε τώρα λες στον μπράταν συμβουλές και σε μένα, ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΣΟΥ, κουβέντα...

Εχω απορία στην ιστορία, μόνο γλυφομουνιάσματα έμεινες ή έδωσες και στην χειρ αιδοίο? :think:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
:grin::grin::grin:
Ορίστε τώρα λες στον μπράταν συμβουλές και σε μένα, ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΣΟΥ, κουβέντα...

Εχω απορία στην ιστορία, μόνο γλυφομουνιάσματα έμεινες ή έδωσες και στην χειρ αιδοίο? :think:
Τα παντα ολα προμοτορα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σωστα. Εσυ τι σχεση εχεις?
Θελουν και απενταρους χαζούς?

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.312
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι χαζος ο βιταμακος.
Εχει σπουδασει οικονομικες επιστημες,εχει κανει εισαγωγες αυτοκινητων απο τα εξωτερικα,εχει επιχειρησει στην αυτοκινουμενη εστιαση,εχει κανει ανταρτικο στα βουνα,εχει επεκταθει επαγγελματικα σε 3 ηπειρους(οχι με επιτυχια αλλα δεν πειραζει),εχει αναμιχθει στα εσωτερικα του συριζα με σημαντικες παρεμβασεις μεσω μειλ,εχει διεξαγει μυστικες δημοσκοπησεις(οχι με επιτυχια αλλα δεν πειραζει) και τελευταια εχει προσπαθησει να ξεπαρθενιασει 20χρονη(οχι με επιτυχια αλλα δεν πειραζει.
Και ολα αυτα απο το παιδικο του δωματιο :rockon:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Δεν ειναι χαζος ο βιταμακος.
Εχει σπουδασει οικονομικες επιστημες,εχει κανει εισαγωγες αυτοκινητων απο τα εξωτερικα,εχει επιχειρησει στην αυτοκινουμενη εστιαση,εχει κανει ανταρτικο στα βουνα,εχει επεκταθει επαγγελματικα σε 3 ηπειρους(οχι με επιτυχια αλλα δεν πειραζει),εχει αναμιχθει στα εσωτερικα του συριζα με σημαντικες παρεμβασεις μεσω μειλ,εχει διεξαγει μυστικες δημοσκοπησεις(οχι με επιτυχια αλλα δεν πειραζει) και τελευταια εχει προσπαθησει να ξεπαρθενιασει 20χρονη(οχι με επιτυχια αλλα δεν πειραζει.
Και ολα αυτα απο το παιδικο του δωματιο :rockon:
έχει στείλει και μειλ...(στο κόμμα)
κι έχει δείρει και κόσμο
μην αναφέρω τις μύτες και τα τακούνια...

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Θες να βγουμε μια μερα βραδι σε μπαρ και να δουμε ποιος θα ρηξει πρωτος γκόμενα?
Αν ναι πρωτοχρονιά που θα ερθω ενα 4ημερο παμε να παιξουμε μπάλα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Θες να βγουμε μια μερα βραδι σε μπαρ και να δουμε ποιος θα ρηξει πρωτος γκόμενα?
αέρας, σίφουνας...να ο ζαν που αγαπάμε

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Θα κερδίσεις στάνταρ, αρκεί να μη περάσετε έξω από κάνα βουστάσιο...:confused::confused::confused:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
έχει στείλει και μειλ...(στο κόμμα)
κι έχει δείρει και κόσμο
μην αναφέρω τις μύτες και τα τακούνια...
Εχω παρει μερος επισης σε πορειες και εξεγερσεις.
Το 2012 στην αιγυπτο ειχα δειρει εναν αστυνομικο στην πλατεια αταμπα στο καιρό που γινόνταν η εξέγερση.
Τοτε δουλευα στο καταρ κσι ειχα πάει αιγυπτο και την επόμενη γύριζα Ελλάδα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom