Νέα

Mr MALAKAS 2022 -ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kyriakos29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας του σάιτ για το έτος 2022

• px75

Ψήφοι: 106 62,4%
  • papaphilips

Ψήφοι: 64 37,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στέκα ... ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ... δεν αναφέρεις κανέναν από τους Γαλάζιους που είχαν βγει πρώτοι !
Παραμένεις ακόμη, το ίδιο Γαλάζιο Κομματόσκυλο δηλαδή. Για αυτό και υποστηρίζεις τον πίξουλα
παλιό ΠΑΣΟΚόσκυλο, που όπως όλα τα ΠΑΣΟΚόσκυλα, έχει γίνει τώρα φανατικός γαλάζιος.

Τα περί ειδικού λογισμικού, είναι για να γελάει ο κόσμος. Χαμπάρι δεν έπαιρνες. Ούτε παίρνεις.

Μια φορά κέρδισε ο τραμουντάνας τύπε ... σιγά το θέμα ... εγώ θεωρούσα πως δεν άξιζε τον τίτλο .... τα περί γαλάζιου κομματόσκυλου, αν με διαβαζες θα έβλεπες πως ασκούσα κριτική και στην ΝΔ.... πχ ο τέως θα έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους και δεν είμαι βασιλόφρων .....

Τώρα αν τον px τον βαζουμε ισάξιο του πικερ, πορνοπάππου, πουσι βαγκον, μπολτυ κλπ τι να πώ .... προσωπικά διαφωνώ ....

Χαμπάρι εσύ δεν παίρνεις ... που να ήξερες τι γίνεται εκτός φόρουμ και πίσω από αυτό ......

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.327
Πόντοι
6.056
Έχω πει πως θεωρώ λείπουν οι πραγματικά μεγάλοι παίκτες τύπε ...

... και που να έβλεπες τι μνμ λαμβάνανε οι admin τυπε barock ... παρακάλια, καρφώματα, απειλές, διπλωματία (του κώλου) ... αναφερόμαστε στον πουσι βαγκον. Είχε απειλήσει και κοπέλα του χώρου για να την γαμήσει τσάπα ..... πολλά που δεν ξέρουν πολλοί .....

Ακόμα ποιο παλιά, ο πορνοπάππος αν θυμάσαι (το 2011 νομίζω) απειλούσε με μηνύσεις τους διαχειριστές!!! Εκεί να δεις μνμ με απειλές! Το νομικό επιχείρημα του ήταν η μη ύπαρξη εγγραφής συναίνεσης για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και η προσβολή της προσωπικότητάς του!!!
ασε μας ρε στεκα που εμπαινες μονο για τον διωγονισμο στο σαιτ και δεν ηξερες ουτε τα μελη που γραφουν εκεινη την εποχη...

εβαζες τον περσονα και τον παλερμο που ειχαν σταματησει να γραφουν απο το 2011 για υποψηφιους το 2017 να πουμε :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ασε μας ρε στεκα που εμπαινες μονο για τον διωγονισμο στο σαιτ και δεν ηξερες ουτε τα μελη που γραφουν εκεινη την εποχη...

εβαζες τον περσονα και τον παλερμο που ειχαν σταματησει να γραφουν απο το 2011 για υποψηφιους το 2017 να πουμε :2funny:

Στην προκριματική φάση του Αυγούστου - Σεπτεμβρίου μπαίνανε 120+ μέλη τύπε και λες πως δεν ήξερα τα μέλη;;; ... δεν υπήρχαν οι αποκλίσεις που αναφέρεις, κάποιοι που είχαν διακριθεί έμπαιναν τιμητικά όπως πχ ο πορνοπάππος, που χωρίς να γράφει (έμπαινε και έβλεπε μετά το 2015) κτυπούσε καλή θέση ....

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Μια φορά κέρδισε ο τραμουντάνας τύπε ... σιγά το θέμα ... εγώ θεωρούσα πως δεν άξιζε τον τίτλο .... τα περί γαλάζιου κομματόσκυλου, αν με διαβαζες θα έβλεπες πως ασκούσα κριτική και στην ΝΔ.... πχ ο τέως θα έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους και δεν είμαι βασιλόφρων .....

Τώρα αν τον px τον βαζουμε ισάξιο του πικερ, πορνοπάππου, πουσι βαγκον, μπολτυ κλπ τι να πώ .... προσωπικά διαφωνώ ....

Χαμπάρι εσύ δεν παίρνεις ... που να ήξερες τι γίνεται εκτός φόρουμ και πίσω από αυτό ......
Πες μας τύπε να μάθουμε τι γίνεται εκτός και πίσω..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.327
Πόντοι
6.056
Στην προκριματική φάση του Αυγούστου - Σεπτεμβρίου μπαίνανε 120+ μέλη τύπε και λες πως δεν ήξερα τα μέλη;;; ... δεν υπήρχαν οι αποκλίσεις που αναφέρεις, κάποιοι που είχαν διακριθεί έμπαιναν τιμητικά όπως πχ ο πορνοπάππος, που χωρίς να γράφει (έμπαινε και έβλεπε μετά το 2015) κτυπούσε καλή θέση ....
και τον φεθρυ να τον βαλεις τωρα θα μαζεψει πραμα και ας εχει να γραψει απο το 2009 γιατι εσπαγε μπαλες...δεν λεει κατι

σου λεγαμε βαλε ενεργους μαλακες το 2018 για τον διαγωνισμο του 2018 εσυ εκει με τους αρχαιους κολλημα

πεταγονται συνεχεια νεοι τραγικοβλακες που διψανε για διακριση το φορουμ σιχαινεται την υπαρξη τους και θελει να τους το δειξει πως να το κανουμε?

τεσπα συνεργαστειτε φετος με τον κυριακο γιατι αυτος καλα τα πηγε απο ονοματα αλλα στη διαδικασια κοιμηθηκαμε εσυ εκει τα πηγες καλα

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Για τύπε;

Δεν ήταν μαλακας ο Παλέρμο;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.327
Πόντοι
6.056

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Έχω πει πως θεωρώ λείπουν οι πραγματικά μεγάλοι παίκτες τύπε ...

... και που να έβλεπες τι μνμ λαμβάνανε οι admin τυπε barock ... παρακάλια, καρφώματα, απειλές, διπλωματία (του κώλου) ... αναφερόμαστε στον πουσι βαγκον. Είχε απειλήσει και κοπέλα του χώρου για να την γαμήσει τσάπα ..... πολλά που δεν ξέρουν πολλοί .....

Ακόμα ποιο παλιά, ο πορνοπάππος αν θυμάσαι (το 2011 νομίζω) απειλούσε με μηνύσεις τους διαχειριστές!!! Εκεί να δεις μνμ με απειλές! Το νομικό επιχείρημα του ήταν η μη ύπαρξη εγγραφής συναίνεσης για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και η προσβολή της προσωπικότητάς του!!!
Για το μουνόπανο τον πουσι βάγκον ξέρω πολλά, πολλά περισσότερα απ οτι φαντάζεται. Είναι τυχερός που κάποια στιγμή δεν έφαγε φάπες στη μέση του δρόμου, από κει που δεν το περίμενε.

Για πορνόπαππο δεν ξέρω πολλά, μόνο οτι ήταν μουνόσκυλο συριζαίος, οπότε καταλαβαίνω πολλά.

Για εποχές Λάκη-ζελικο-φυλόβιου-τελησταλόνε ξέχασες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Για το μουνόπανο τον πουσι βάγκον ξέρω πολλά, πολλά περισσότερα απ οτι φαντάζεται. Είναι τυχερός που κάποια στιγμή δεν έφαγε φάπες στη μέση του δρόμου, από κει που δεν το περίμενε.
Δηλαδή είναι χειρότερος από ότι έδειχνε εδώ μέσα?

Εγώ θυμάμαι που ζητούσε τζάμπα σεξ με την Αρτέμιδα με αντάλλαγμα καλή κριτική και απειλές στην Wine για σεξ πάλι.
Έχει κάνει και άλλα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Δηλαδή είναι χειρότερος από ότι έδειχνε εδώ μέσα?

Εγώ θυμάμαι που ζητούσε τζάμπα σεξ με την Αρτέμιδα με αντάλλαγμα καλή κριτική και απειλές στην Wine για σεξ πάλι.
Έχει κάνει και άλλα?
Ας πούμε πως μόνο αυτός είναι "ο τρόπος του" με τις γυναίκες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τελευταία τροποποίηση:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Για πορνόπαππο δεν ξέρω πολλά, μόνο οτι ήταν μουνόσκυλο συριζαίος, οπότε καταλαβαίνω πολλά.

Για εποχές Λάκη-ζελικο-φυλόβιου-τελησταλόνε ξέχασες.

Δεν ξεχνιονται ο εποχες με Λακη33, πορνοπαππο και τα εικονογραφημένα του απολυτου αρσενικού τύπε ..... τρελό γέλιο ......

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ο πορδόπαπος είχε κάνει συμμορία με τον supermouse, που ήταν πληροφοριοδότης της ασφάλειας, και 3-4 ακόμη συριζόπανα. Ψάρευαν στοιχεία απ'όσους τους πήγαιναν κόντρα στα πολιτικά, τους απειλούσαν, και μετά τα έβγαζαν στη φόρα εδώ στο φόρουμ. Μιλάμε για αισχρά υποκείμενα που κανονικά έπρεπε να τους στείλει η διο΄ικηση του σάιτ στην αστυνομία.
Α,εδώ μέσα κυκλοφορούσαν χειρότερα καθίκια από ότι φανταζόμουν
Μπροστά τους ο πουσυς και ένα άλλο μέλος που απείλησε τη γυναίκα και τα παιδιά αλλουνού (ονόματα δεν λέμε) είναι γατάκια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.314
Πόντοι
25.467
Α,εδώ μέσα κυκλοφορούσαν χειρότερα καθίκια από ότι φανταζόμουν
Μπροστά τους ο πουσυς και ένα άλλο μέλος που απείλησε τη γυναίκα και τα παιδιά αλλουνού (ονόματα δεν λέμε) είναι γατάκια.
Τα μεγαλοποιεί λίγο, αλλά όσο αφορά τις διαρροές προσωπικών δεδομένων έχει δίκιο. Δράστης ήτο ο υπερπόντιξ , και θύματα ο Ίσιος και ο Τραβαμούνης.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τα μεγαλοποιεί λίγο, αλλά όσο αφορά τις διαρροές προσωπικών δεδομένων έχει δίκιο. Δράστης ήτο ο υπερπόντιξ , και θύματα ο Ίσιος και ο Τραβαμούνης.
Υπερποντιξ?

Το ζαβό βάλατε υπογραφή φιλτατε?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories