Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2020

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2020;

• Stekas72

Ψήφοι: 16 10,9%
  • Jean Claude

Ψήφοι: 12 8,2%
  • Kappa fi

Ψήφοι: 35 23,8%
  • Pussy wagon

Ψήφοι: 20 13,6%
  • Acapoeira

Ψήφοι: 6 4,1%
  • Whois

Ψήφοι: 26 17,7%
  • Peter van Norden

Ψήφοι: 11 7,5%
  • Barock

Ψήφοι: 7 4,8%
  • Kolonoskopos

Ψήφοι: 8 5,4%
  • nik1410

Ψήφοι: 6 4,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    147
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Το αστείο είναι πως "έφτιαξε" μια μούφα "διαγωνισμό" για να με βγάλει "νικητή" χωρίς να είναι ο ίδιος μέσα... άσε που ο ΚΦ προς το παρόν του το "χαλάει"... τουλάχιστον ο βανάκιας θα εβαζε υποψήφιο μόνο εμένα, πολύ ποιο έξυπνος...

Ας αφήσουμε λοιπόν τα καθυστερημένα να παίξουν, άλλωστε δεν γαμάνε, ειδικά τώρα με τα κλειστά μπουρδέλα....  

Εσύ δεν γαμας έτσι όπως είσαι, ούτε όταν τα μπουρδέλα είναι ανοιχτά.
Λυπάμαι τις κακομοίρες τις πορνες που αναγκάστηκαν να αγγίξουν ένα σιχαμερό γουρούνι 120 κιλών όπως εσύ.
Φυσικά και δεν είμαι υποψήφιος γιατί δεν είμαι μαλακας όπως εσύ.
Ο κ.φ. θα βγει άξιος πρωταθλητής.
Πήγαινε τώρα να γράψεις για το πώς έκλαιγες μερόνυχτα, αφότου σε παράτησε η άχρηστη που ήσουν ερωτευμένος

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Καλα, ναυαγια οπως ο λακης μη νομιζεις πως γαμανε ακομα κι οταν τα μπουρδελα ειναι ανοιχτα.

Λακης33, Λαδακης, τζωνυς64, πικερ, βαν κωλεν, σουκερ σκέψου ότι κυκλοφορούν κάπου έξω τύπε, αντί να είναι σε μόνιμη καραντίνα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Οπως βλεπεις δεν εχει εξαφανιστει. Το οτι σας εχει χεσμενους περναει απο το μυαλο σας;
Δεν μπορώ καν να φανταστώ για πιο ανώμαλο λόγο έχεις γίνει δικηγόρος του?
Σίγουρα την έχετε βρει παρέα σε τσόντοcinema.
Α και κάτι άλλο.
Ενώ πλέον αρνείται ότι είναι ο ζερβούδης, δεν έχει αρνηθεί ούτε μία φορά ότι είναι σκατοχοντρός.
Πως γίνεται?
Ένας παντρεμένος ελληνοαυστραλός εραστής που δεν έχει αφήσει γυναίκα αγαμητή, δεν μπορεί να είναι 120 κιλά
:2funny:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Οπως βλεπεις δεν εχει εξαφανιστει. Το οτι σας εχει χεσμενους περναει απο το μυαλο σας;
Ναι όντως πώς δεν το σκέφτηκα?
Ενας nolifer που ζει και αναπνέει για την bouefa, που αντλει ηδονη απο το να κανει ανθρώπους σαν το Πικερ να αισθάνονται άσχημα ειναι υπερανω.
:jerking:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Απλά δεν μπορώ να ασχολούμαι συνέχεια με καμένους...όλα έχουν το όριο τους...
Σωστά τα λες χοντρούλα μου.
Μόνο 21.000 μηνύματα έχεις στο site.
Σιγά μην κάτσεις να ασχοληθείς με τις παιδιάστικές μας ανοησίες.
Ολόκληρη συγγραφική καριέρα έχεις που σε περιμένει.
Είσαι και ο επικεφαλής ολόκληρης διοργανώσης ΒUEFA.
Δεν είσαι κανένας τυχαίος.
Μας έχεις κάνει υπερήφανους μέχρι την Ωκεανία

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ω τι θαυμα!
Έφτιαξα ένα νημα για τον αγαπημένο μου συγγραφέα και δημόσιο πρόσωπο Γιώργο ζερβούδη που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον στεκας72 και το διέγραψαν!
Πώς γίνεται σε ένα site που ποστάρουν γυμνές φωτογραφίες και προσωπικές πληροφορίες από τόσα δημόσια πρόσωπα, να διαγράφουν σχεδόν αμέσως ένα αθώο νήμα για έναν συγγραφέα άσχετο με το bourdela.com?
Τι ξεβράκωμα είναι αυτό!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.788
Πόντοι
14.615
Ο pussy wagon κλέβει ψήφους από τον καφι.
Αν δεν συμμετείχε  ο επίτιμος pussy wagon, ο καφης θα είχε ήδη τερματίσει το κοντέρ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Οι υπερμαχοι του ψωλισμου ψωλιστ, μαχονται σθεναρα εναντι των βαλκανιοπουτσων για την επικρατηση στα μουνολιβαδα.

Οι γονοι θα δωσουν τη τελικη μαχη και λυση.

Ταπεινωμενοι και ηττημενοι οι γνωστοι ψωλαδες, θα περιφερονται στα λιμανια της χωρας φορωντας δερματινες παντοφλες ριχνοντας αμετρητες παντοφλιες στους κοστουμαρισμενους Λακοτυπους.

:S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.403
Πόντοι
5.506
Ω τι θαυμα!
Έφτιαξα ένα νημα για τον αγαπημένο μου συγγραφέα και δημόσιο πρόσωπο Γιωργος Ζερβουδης
Τι ξεβράκωμα είναι αυτό!

Αγαπημενος σου συγγραφεας;

Τι ξεβρακωμα ειναι αυτο ρε τυπε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.403
Πόντοι
5.506
Οι υπερμαχοι του ψωλισμου ψωλιστ, μαχονται σθεναρα εναντι των βαλκανιοπουτσων για την επικρατηση στα μουνολιβαδα.

Οι γονοι θα δωσουν τη τελικη μαχη και λυση.

Ταπεινωμενοι και ηττημενοι οι γνωστοι ψωλαδες, θα περιφερονται στα λιμανια της χωρας φορωντας δερματινες παντοφλες ριχνοντας αμετρητες παντοφλιες στους κοστουμαρισμενους Λακοτυπους.

:S :S :S

Τυπε, αν και δε θελω να βαλει τα κλαματα ο Λακης, δεν ειναι του χαρακτηρος μου, τι ειναι προτιμωτερο σε αυτη τη ματαια ζωη, να παρεις ΠΡΟΙΚΑ σαν και μενα ή μονο ΤΡΥΠΑ σαν τον κακομοιρη το λακη;;  :think:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
Ο pussy wagon κλέβει ψήφους από τον καφι.
Αν δεν συμμετείχε  ο επίτιμος pussy wagon, ο καφης θα είχε ήδη τερματίσει το κοντέρ.

Ο Καπα Φι πήρε την πρωτιά τύπε, ο άνθρωπος είναι η επιτομή της μαλακίας πρέπει να τον στηρίξουμε μαζικά ώστε να πάρει τον τίτλο που του αξίζει

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Αγαπημενος σου συγγραφεας;

Τι ξεβρακωμα ειναι αυτο ρε τυπε;
ναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας είναι ο Γιώργος ζερβούδης που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον στέκα 72.
Εσύ που ξέρεις απέξω και ανακατωτά τους κανόνες του site, γιατί οι moderators έσβησαν το νήμα για το συγγραφέα της καρδιάς μας Γιώργο ζερβούδη?
Σε άλλα νήματα επωνύμων καλλιτεχνών γίνεται το σώσε.
Ποστάρουν γυμνές φωτογραφίες και λεπτομέρειες για την ερωτική και την προσωπική τους ζωή.
Πως και εσβησαν σχεδόν αμέσως αυτο το τοσο αθωο νημα?
Δεν υπήρχε τίποτα υβριστικό και καμια απολυτως αναφορα στο στεκα72.
Μόνο άλιευμενες πληροφορίες που ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει ελεύθερες στο διαδίκτυο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τυπε, αν και δε θελω να βαλει τα κλαματα ο Λακης, δεν ειναι του χαρακτηρος μου, τι ειναι προτιμωτερο σε αυτη τη ματαια ζωη, να παρεις ΠΡΟΙΚΑ σαν και μενα ή μονο ΤΡΥΠΑ σαν τον κακομοιρη το λακη;;  :think:

Τυπε δεν ξερω τι εχει λαβει ο σκληρος ακουραστος και κοστουμαρισμενος χυστης του σαιτ. :S

Σιγουρα παντως, αν καποιος ειναι στο να επιλεξει γαμο με προικα και γαμο χωρις προικα, θα πρεπει να επιλεξει οτι ειναι πιο ωφελιμο για αυτον.

Προσωπικα, προτιμω να ειμαι εκτος γαμου και ας ειμαι στο παγκακι να τρωω ψωμι σκετο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.403
Πόντοι
5.506
Προσωπικα, προτιμω να ειμαι εκτος γαμου και ας ειμαι στο παγκακι να τρωω ψωμι σκετο.

Σε καταλαβαινει απολυτα ο λακης μονο που ειναι εντος γαμου, λεει. Κατα τα αλλα ειναι στο κρυο γεματο υγρασια υπογειο του και τρωει ψωμι τριων ημερων και βαλε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Σφροδρες οι μαχες.

Οι ψωλαδες εχουν κανει ισχυρες συμμαχιες με τους γονους.

Οι βαλκανιοπουτσοι ειναι αδερφια με τους σκληρους ακουραστους και κοστουμαρισμενους χυστες του συμπαντος.

Ενας ζωνακιας εχει ταραξει στις παντοφλιες με μια δερματινη παντοφλα εναν κοστουμαρισμενο σκληρο και ακουραστο χυστη.

Ο Νιο, μαχεται σκληρα με τους κλωνους, οι επιθεσεις που δεχεται ειναι ισχυρες και ασταματητες. Ακομα ζει, μαχεται.

Οι εκπροσωποι του νομου, κρατουν αποστασεις, απλα παρακολουθουν τις μαχες και θα πουν τη καλησπερα τους στο σωστο timing.

Μεσα σε αυτο τον γεματο φρικη και δραμα αιματηρο πολεμο, ενα αστερι γεννηθηκε και ξεχωρισε, εγινε το πιο λαμπρο αστερι του γαλαξια μας.

:S

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας είναι ο Γιώργος ζερβούδης που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον στέκα 72.
Εσύ που ξέρεις απέξω και ανακατωτά τους κανόνες του site, γιατί οι moderators έσβησαν το νήμα για το συγγραφέα της καρδιάς μας Γιώργο ζερβούδη?
Σε άλλα νήματα επωνύμων καλλιτεχνών γίνεται το σώσε.
Ποστάρουν γυμνές φωτογραφίες και λεπτομέρειες για την ερωτική και την προσωπική τους ζωή.
Πως και εσβησαν σχεδόν αμέσως αυτο το τοσο αθωο νημα?
Δεν υπήρχε τίποτα υβριστικό και καμια απολυτως αναφορα στο στεκα72.
Μόνο άλιευμενες πληροφορίες που ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει ελεύθερες στο διαδίκτυο

ξεχασες να μου απαντησεις κωλοBAROCK.
Καλα για το χοντροστεκα72 δεν το συζηταμε,τραβαει τα DD βυζια του!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Μωρή παλιόπουστα , αναφέρεσαι και σε γυναίκες και σε οικογένειες τώρα ;;
Σε πάντρεψαν μακριά με προξενιό με κανά μπάζο , για να ξεχαστεί η καριέρα σου στα τσοντοσινεμά ;;;
Και τσιμπουκώνεις μουστακλήδες βοσκούς με μαύρα ζανταρισμένα αγροτικά 4Χ4 τώρα,
αλλά δεν σου φτάνουν, γιατί νοσταλγείς τα πάκια και τα ζόμπι των ομονοιακών σινεμά ;;;

Ποιά προίκα πήρες ρε σκουπίδι ;;;;
Ανέβασε φωτό τα λεφτά που έχεις !!!

ή μήπως η βεντέμα του λαδιού που πήρες προίκα στα νέα ρούματα
πληρώνεται σε ελβετική τράπεζα και έχεις χρήμα μόνο σε ... debit card , γίδι ;;;

Άντε ρεζίλι των σκυλιών, πολλά είπες σκουπίδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom