Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2020

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2020;

• Stekas72

Ψήφοι: 16 10,9%
  • Jean Claude

Ψήφοι: 12 8,2%
  • Kappa fi

Ψήφοι: 35 23,8%
  • Pussy wagon

Ψήφοι: 20 13,6%
  • Acapoeira

Ψήφοι: 6 4,1%
  • Whois

Ψήφοι: 26 17,7%
  • Peter van Norden

Ψήφοι: 11 7,5%
  • Barock

Ψήφοι: 7 4,8%
  • Kolonoskopos

Ψήφοι: 8 5,4%
  • nik1410

Ψήφοι: 6 4,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    147

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος Νο2

Τυπε, βαση του Λακονομου σε πιο πανω ποστ, εισαι υποστηρικτης των τσοντοσινεμα και φορας δερματινες παντοφλες.

Το ερωτημα ειναι, προαγεις και τον ψωλισμο ταυτοχρονα ή απαρνηθηκες τα παλια σου πιστευω;

:S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Πότε θα κάνεις το πρώτο μπάνιο στα φαλάσερνα μπαρόκ ;;;
Να προσέχεις τα ψηλά αγροτικά ! Ειδικά αν είναι μαύρα και ζανταρισμένα !

Υπαρχει περιπτωση να μην εχουν ζαντες Λακη;

:think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Πότε θα κάνεις το πρώτο μπάνιο στα φαλάσερνα μπαρόκ ;;;
Να προσέχεις τα ψηλά αγροτικά ! Ειδικά αν είναι μαύρα και ζανταρισμένα !

Λες να εχω ΚΑΙ ψηλο αγροτικο τουμπανο ζανταρισμενο Λακη; Λες; Τι σκατα προικα τρωω στα κοσμοπολιτικα Χανια.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Δηλαδη, εαν ενας Λακοτυπος γνωριστει με ενα δυνατο μουνι και κανονισουν να παει να το παρει να βγουν εξω και μενει το μουνετο Καρεα, ο Λακοτυπος θα το φτυσει και δεν θα παει να παρει το μουνακι απο το σπιτι του να βγουν;

:S :S :S

Λακοτυπος και δυνατο μουνι ειναι βιοι παραλληλοι σε αυτη τη ζωη, δεν τεμνονται ποτε οι δρομοι τους.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Α ρε γέλοιε χοντρέ θρασύδειλε Γιώργο ζερβούδη.
Παρακαλάς τους moderators να κατεβάσουν τις φωτογραφίες σου από όλα τα νήματα, ενώ εσύ ποστάρεις φωτογραφίες άλλων.
Μόνο για πηχτή κάνει η γουρουνοκεφαλή σου πυρφόρε.
Είσαι ο τελευταίος των τελευταίων.
Κάντε αναζήτηση στο facebook Γιώργος ζερβούδης να δείτε ποιος κρύβεται πίσω από το μεγαλύτερο κομπάρσο τοu site με το ψευδώνυμο stekas72

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Α ρε γέλοιε χοντρέ θρασύδειλε Γιώργο ζερβούδη.
Παρακαλάς τους moderators να κατεβάσουν τις φωτογραφίες σου από όλα τα νήματα, ενώ εσύ ποστάρεις φωτογραφίες άλλων.
Μόνο για πηχτή κάνει η γουρουνοκεφαλή σου πυρφόρε.
Είσαι ο τελευταίος των τελευταίων.
Κάντε αναζήτηση στο facebook Γιώργος ζερβούδης να δείτε ποιος κρύβεται πίσω από το μεγαλύτερο κομπάρσο τοu site με το ψευδώνυμο stekas72

Πηγουλα για τα παρακαλια στους μοδερατορες;

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Πηγουλα για τα παρακαλια στους μοδερατορες;
Κάθε φορά που ποστάρω φώτο του μετά από κάποια ώρα εξαφανίζεται.
Στο άλλο thread είχε ποστάρει ο θρασύδειλος amber alert με φώτο του πικερ  και εγώ έκανα το ίδιο ακριβώς από κάτω πόσταρα photo ζερβούδη με amber alert.
Η φώτο του πικερ είναι ακόμα εκεί ενώ του στέκα-ζερβούδη έχει εξαφανιστεί.
Πράγμα που σημαίνει ότι οι moderators δεν έπραξαν από μόνοι τους, γιατί θα είχαν σβήσει και τις δύο φωτογραφίες.
:pipa3:
Τέτοιο ξεβράκωμα που σας έχω ρίξει ούτε στα τσοντοσινεμά που συχνάζετε!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Κάθε φορά που ποστάρω φώτο του μετά από κάποια ώρα εξαφανίζεται.
Στο άλλο thread είχε ποστάρει ο θρασύδειλος amber alert με φώτο του πικερ  και εγώ έκανα το ίδιο ακριβώς από κάτω πόσταρα photo ζερβούδη με amber alert.
Η φώτο του πικερ είναι ακόμα εκεί ενώ του στέκα-ζερβούδη έχει εξαφανιστεί.
Πράγμα που σημαίνει ότι οι moderators δεν έπραξαν από μόνοι τους, γιατί θα είχαν σβήσει και τις δύο φωτογραφίες.
:pipa3:

Εχεις καποιο θεμα αντιληψης. Απαγορευεται αναδημοσιευση φωτογραφιων με προσωπα εκτος αν τις εχει δημοσιευσει ηδη (απειρες φορες) ο ιδιος ο χρηστης μονος του.

Ειναι γνωστο οτι ο πικηποκος εχει ανεβασει μονος του απειρες φωτο του οπως γνωστοι και οι κανονες του σαη.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εντάξει φίλε μας έπεισες.
Ο στέκας72 δεν είναι ο Γιώργος ζερβούδης.
Κάθε φορά που τον ξεφτιλίζω και εξαφανίζεται, είναι επειδή πετάει μέχρι τη δεύτερη πατρίδα του την Αυστραλία να επισκεφτεί την πανέμορφη γυναίκα του
:2funny:
Από μια αισθάνομαι ενοχές που κάνω ρόμπα έναν χοντρό θλιβερό βλάκα, από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί από τη στεναχώρια του να χάσει κανένα κιλό

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Εντάξει φίλε μας έπεισες.
Ο στέκας72 δεν είναι ο Γιώργος ζερβούδης.
Κάθε φορά που τον ξεφτιλίζω και εξαφανίζεται, είναι επειδή πετάει μέχρι τη δεύτερη πατρίδα του την Αυστραλία να επισκεφτεί την πανέμορφη γυναίκα του
:2funny:
Από μια αισθάνομαι ενοχές που κάνω ρόμπα έναν χοντρό θλιβερό βλάκα, από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί από τη στεναχώρια του να χάσει κανένα κιλό

Εγω δε σε επεισα αν δεν ειναι αυτος που λες, εσυ δε μπορεις να μας πεισεις οτι ειναι αυτος.

Βασιζομενος στις μπουρδες ενος θεοτρελου ψυχακια, και σε φανταστικα σεναρια που βγαζεις απο το μυαλο σου εχεις πεισει μονο τον εαυτο σου και κατι μπουφους τυπου Λακη και Κωστα ΛΟΑΤΚΙ-λαδακη.

Συνεχισε την «επιχειρηματολογια» σου.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.788
Πόντοι
14.615
Τα ταλέντα της μαλακίας έδειξαν την αξία τους από νωρίς φέτος.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Βασιζομενος στις μπουρδες ενος θεοτρελου ψυχακια, και σε φανταστικα σεναρια που βγαζεις απο το μυαλο σου εχεις πεισει μονο τον εαυτο σου και κατι μπουφους τυπου Λακη και Κωστα ΛΟΑΤΚΙ-λαδακη.

Το αστείο είναι πως "έφτιαξε" μια μούφα "διαγωνισμό" για να με βγάλει "νικητή" χωρίς να είναι ο ίδιος μέσα... άσε που ο ΚΦ προς το παρόν του το "χαλάει"... τουλάχιστον ο βανάκιας θα εβαζε υποψήφιο μόνο εμένα, πολύ ποιο έξυπνος...

Ας αφήσουμε λοιπόν τα καθυστερημένα να παίξουν, άλλωστε δεν γαμάνε, ειδικά τώρα με τα κλειστά μπουρδέλα....  

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εγω δε σε επεισα αν δεν ειναι αυτος που λες, εσυ δε μπορεις να μας πεισεις οτι ειναι αυτος.

Τύπε το είπε ο πικέρ, ότι λέει είναι αλήθεια...

[size=20pt]Zigfried η ταρίφα για τον κώλο μου είναι 5 χιλιάρικα.[/size] Με αυτά τα λεφτά θα κάθομαι ένα χρόνο και θα γαμάω πουτάνες.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εντάξει εσύ συνέχισε να είσαι ο δικηγόρος ενός θρασύδειλου χοντρού κομπλεξικό πυρφόρου, που όλως τυχαίως εξαφανίστηκε από το site από τότε που άρχισα να τον ξεβρακώνω δείχνοντας σε όλους ότι είναι ο περίγελος της κοινωνίας Γιώργος ζερβούδης, ο κατά φαντασίαν συγγραφέας που παρακάλαγε μία φακλανα να γυρίσει πίσω σε αυτόν.
Το μόνο πράγμα που είχε στη ζωή του ήταν να βγάζει τα κόμπλεξ και τα απωθημένα του σε αυτό το site.
Εύχομαι να μην αυτοκτονήσει και το έχω βάρος στη συνείδησή μου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Το αστείο είναι πως "έφτιαξε" μια μούφα "διαγωνισμό" για να με βγάλει "νικητή" χωρίς να είναι ο ίδιος μέσα... άσε που ο ΚΦ προς το παρόν του το "χαλάει"... τουλάχιστον ο βανάκιας θα εβαζε υποψήφιο μόνο εμένα, πολύ ποιο έξυπνος...

Ας αφήσουμε λοιπόν τα καθυστερημένα να παίξουν, άλλωστε δεν γαμάνε, ειδικά τώρα με τα κλειστά μπουρδέλα....  

Καλα, ναυαγια οπως ο λακης μη νομιζεις πως γαμανε ακομα κι οταν τα μπουρδελα ειναι ανοιχτα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Εντάξει εσύ συνέχισε να είσαι ο δικηγόρος ενός θρασύδειλου χοντρού κομπλεξικό πυρφόρου, που όλως τυχαίως εξαφανίστηκε από το site από τότε που άρχισα να τον ξεβρακώνω δείχνοντας σε όλους ότι είναι ο περίγελος της κοινωνίας Γιώργος ζερβούδης, ο κατά φαντασίαν συγγραφέας που παρακάλαγε μία φακλανα να γυρίσει πίσω σε αυτόν.
Το μόνο πράγμα που είχε στη ζωή του ήταν να βγάζει τα κόμπλεξ και τα απωθημένα του σε αυτό το site.
Εύχομαι να μην αυτοκτονήσει και το έχω βάρος στη συνείδησή μου

Ρε τυπε, δεν εχει αυτοκτονησει ο λακης που ειναι ο τζαννετακος του σαιτ τοσα χρονια, ισα ισα που νομιζει οτι φτιαχνει λακονομους (  :jerking: :jerking:  ) , ο στεκας θα αυτοκτονησει και μαλιστα για τους ισχυρισμους του θεοτρελου πουστη;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom