Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Οχιιιιιιιιιι σου υπόσχομαι τότε, πως ο ένας που θα δεις αν παίξεις τελικό με τον πξ θα είναι ο δικός μουπαω να φαρμακωθω κλωνε μου
Οχιιιιιιιιιι σου υπόσχομαι τότε, πως ο ένας που θα δεις αν παίξεις τελικό με τον πξ θα είναι ο δικός μουπαω να φαρμακωθω κλωνε μου
ουτε να πεισεις δεν εισαι ικανος κλωνε μουΟχιιιιιιιιιι σου υπόσχομαι τότε πως ο ένας που θα δεις αν παίξεις τελικό με τον πξ θα είναι ο δικός μου
Μπορεις να κοντράρεις τον πξ στα ίσια?Θα είναι ντέρμπι πιστεύεις?ουτε να πεισεις δεν εισαι ικανος κλωνε μου
εσυ να μας πεις... ο εγκριτος διοργανωτηςΜπορεις να κοντράρεις τον πξ στα ίσια?Θα είναι ντέρμπι πιστεύεις
Εγώ πιστεύω πως δεν θα είναι περίπατος για τον πξεσυ να μας πεις... ο εγκριτος διοργανωτης
και εγω πιστευω οτι αδικεισαι που δεν εισαι στην πρωτη δεκαδαΕγώ πιστεύω πως δεν θα είναι περίπατος για τον πξ
Καταγράφεται ως άποψη από τον δεύτερο μεγαλύτερο μαλάκα του σάιτ στα προκριματικάκαι εγω πιστευω οτι αδικεισαι που δεν εισαι στην πρωτη δεκαδα
μπραβο μαλακα διοργανωτη, να κρατας σημειωσεις για να βλεπεις και να εχεις σαν αρχειο τις μαλακιες σου.Καταγράφεται ως άποψη από τον δεύτερο μεγαλύτερο μαλάκα του σάιτ στα προκριματικά
Σέ ξεβόλεψε βλέπω ο διαγωνισμός. Ήταν καλά όσο γύρναγες τα νήματα τόσους μήνες και αράδιαζες τζάμπα μαλακίες..μπραβο μαλακα διοργανωτη, να κρατας σημειωσεις για να βλεπεις και να εχεις σαν αρχειο τις μαλακιες σου.
για γραψε μας καμια κλωνε μου να δω κατιΣέ ξεβόλεψε βλέπω ο διαγωνισμός. Ήταν καλά όσο γύρναγες τα νήματα τόσους μήνες και αράδιαζες τζάμπα μαλακίες..
Εμπιστεύομαι τον λαό του Μπου για τη θέση που σε έχει κατατάξει.για γραψε μας καμια κλωνε μου να δω κατι
και μετα πεσμας και ποιος εισαι ομως εεε ?
Έχουμε και ημιτελικούς από αύριο! 1ος-4το και 2ος-3τοΤο χαλκινο στη μ@λακια το πηρε ο βλακ-Αlex71 βλεπω.. Η barock-α τερματισε αλλα ηρθε 5η και καταιδρωμενη
οταν δε ξερεις τι να πεις το γυριζεις ΚΑΙ εσυ στο καλαματιανο.Εμπιστεύομαι τον λαό του Μπου για τη θέση που σε έχει κατατάξει.
Στο νήμα του ιού που παρακολουθώ εκτενώς μου άρεσες και γι αυτό δεν σε προτιμώ ακόμα αλλά όπως διαπίστωσα στη συνέχεια πρέπει να έχεις κάψει φλάντζα για να σε περνάει μόνο ο πξ
οταν δε ξερεις τι να πεις το γυριζεις ΚΑΙ εσυ στο καλαματιανο.
εξεδρα που ελεγε και ο πινατ... αν θυμασαι (αυτος που ξεχασες ντε ).
αλλα τι πιο συνηθες για εναν κλασσικο μαλακα, οπως και ολοι οι υπολοιποι που εχω ξεβρακωσει.
αλλα ειπαμε, θα σε δω του χρονου εσενα πχιο καλα.
φαινεσαι καλο χαρτι
Κριμα που θα λειπει ο βλα-κμαν2 απ'τον διαγωνιμο. Φαινεται ξεχαστηκαν οι φωτο με κατι κακομοιρες γριετζω που εβγαζε με το κοπρανο στο στομα τουςΈχουμε και ημιτελικούς από αύριο! 1ος-4το και 2ος-3το
εχουν κρυφτει οι υπολοιποι, μην αμαυρωσουν το "σοβαρο" προφιλ τουςΜονοπωλείτε τον στίβο.
Αφήστε χώρο και στους υπόλοιπους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.
εχουν κρυφτει οι υπολοιποι, μην αμαυρωσουν το "σοβαρο" προφιλ τους
γι'αυτο ειπα στον κεργιακο οτι θα φαρμακωθωΕγώ θα τολμούσα να γράψω, πως εκτός του Πι ΞΙ, οι υπόλοιποι παραδόθηκαν στο πέρασμά σας.