dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
θα σε μπλοκάρω. θα με πεθάνεις από τα γέλια.μα τι ζουζουνιαρικο που εισαι βρε μωρακι???
θα σε μπλοκάρω. θα με πεθάνεις από τα γέλια.μα τι ζουζουνιαρικο που εισαι βρε μωρακι???
τον στεκα που λες, εγω δεν τον προλαβα ουτε τονε ξερω, σα μελος απο το 2018 που ειμαι.Το έχετε όλοι οι πρωτοπόροι απο εποχές στέκα να ξεσκονίζετε τον νηματοθέτη ψάχνοντας το οτιδήποτε θα μπορούσε να ελαφρύνει τη θέση σας
Τι ακριβώς ρωτάς πλαγίως; Ρώτα το ευθέωςγιατι επιμενεις να λες αλλα, απο αυτα που σε ρωτανε πλαγιως.
Ξάπλα ανάσκελα...Τι ακριβώς ρωτάς πλαγίως; Ρώτα το ευθέως
τον εχω κανει σετακι με την πουστομπαροκα.θα σε μπλοκάρω. θα με πεθάνεις από τα γέλια.
εγω ρωταω ευθεως ποιος κλωνος εισαι μαστορα, εσυ απαντας αλλα νταλα.Τι ακριβώς ρωτάς πλαγίως; Ρώτα το ευθέως
Τι σημασία έχει;εγω ρωταω ευθεως ποιος κλωνος εισαι μαστορα, εσυ απαντας αλλα νταλα.
θα μας πεις αραγες... ευθεως ?
μου ξέφυγε ευτυχώς.τον εχω κανει σετακι με την πουστομπαροκα.
δεν το ειδες ???
μα δεν ειναι ΚΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΙΚΑ ???
Κι εγώ δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε οι πρωτοπόροι σε κάθε διαγωνισμό με τον νηματοθέτη. Λες και έχει σημασία ποιος κάνει τη διοργάνωση και αν αντί για Kyriakos ήταν ο κλωναριξ ή ο παπαsony ή ο πχψω θα άλλαζε κάτιΑντιδράσεις... για πιο λόγο όμως δεν καταλαβαίνω...
Τίτλος τιμής ο μαλάκας της χρονιάς!
ποιες αρχες τροβαδουρε, τι εννοεις ?Παπαφιλιπς στις αρχές τα έλεγες πιο ωραία.
κατσε να δουμε αν θα μας πει ο παιχτης... ευθεως και μετα βλεπουμε αν εχει η' δεν εχει.Τι σημασία έχει;
Είμαι ο Kyriakos και αυτό φτάνειεγω ρωταω ευθεως ποιος κλωνος εισαι μαστορα, εσυ απαντας αλλα νταλα.
θα μας πεις αραγες... ευθεως ?
Δεν έβαλες αρκετούςΚι εγώ δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε οι πρωτοπόροι σε κάθε διαγωνισμό με τον νηματοθέτη. Λες και έχει σημασία ποιος κάνει τη διοργάνωση και αν αντί για Kyriakos ήταν ο κλωναριξ ή ο παπαsony ή ο πχψω θα άλλαζε κάτι
ο μητσοτακης μαστορα ?Είμαι ο Kyriakos και αυτό φτάνει
Μη βρίζεις τόσο πολύ...ποιες αρχες τροβαδουρε, τι εννοεις ?
Υπάρχουν πολλοι τρόποι να βγάλει καποιος χρήματα, ειναι 2023 σχεδον,η τεχνολογια,τα σοσιαλ μιντια,online coaching,online eshop,ινφλουενσερ,κρυπτονομισματα ,streamer,προγραμματιστης,onlyfans κλπ,αυτα ομως θελουν ενα κεφαλιο,αφοσιωση και εξοπλισμο,και φυσικα οι παρανομοι παραδοσιακοι τρόποι,ναρκωτικα,φουντα κλπ οπου Λατινικη Αμερικη ειναι ασχολουνται πολυ με αυτα εκει,τωρα αν το 90% του κοσμου εχει κολλησει με τον παραδοσιακο απαρχαιομενο τρόπο οπου πρεπει να γινεις υπάλληλος να βγάλεις χρηματα ειναι αλλο θέμα,μου θυμίζει κατι γκαστερμπαιτερ φουκαραδες της Γερμανιας που πηγαν εκει να βγάλουν λεφτα ,μενουν σε υπογεια εστιατορια,η σε αποθηκες νοσοκομειου βγάζουν 1500 μαξ απο Ελληνες εργοδοτες,ξεπληρωνουν χρεη στην Ελλαδα και ονειρευονται μια μερα να επιστρεψουν στην Ελλαδα να ζησουν τα τελευταια χρονια με την Γερμανικη συνταξη και εγω μπορουσα να παω εκει,αλλα δεν ειμαι ποδοσφαιροφιλος,και ηρθα με τον κλωνο μου παρεα να παω στα μπουρδελα,τωρα πηγαινε ελα αργεντινη καταρ θα ειναι κανα 2 χιλιαρο βαλε και τα ξενοδοχεια βαλε τα φαγητα, αιντε 3-4 χιλιαδες,σιγα το ποσο πως σας καταντησαν ετσι ολο τον κοσμο,εγω θα πηγαινα και να με χεσουν για λεφτα,εσεις μονο γκαστερμπαιτερ μπορειτε
καλα ποτε εβρισα και δεν το καταλαβα ?Μη βρίζεις τόσο πολύ...
Πάρε παράδειγμα από μένα...
Κατάλαβα για ποιον λες. Ο πορνομετανάστης δεν έχει γράψει μέσα στο 2022 με το παλιό του ενώ εσύ έχεις γράψει και με τα δύοΔεν έβαλες αρκετούς
Και σε κάποιους με καινούριο προφίλ δεν έβαλες δίπλα το παλιό νικ.
Μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος...