Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
Ποιος την έκανε;αποχωρησε ο Καιλης της Γλυφαδας και του μπου γιατι οποτε εγραφε ενα ποστ τσιμπαγε και μια ψηφο...
ρε τι διαβαζουμε απο τους φυλακοβιους να πουμε
ο Καιλης της καρδιας μαςΠοιος την έκανε;
Χοντρε να καταπινεις καλα πριν απαντας εδω μεσα....μην σε παρω στο λαιμο μου χρονιαρες μερες.Εσύ δεν φαντασιώνεσαι απλώς, το ζεις κάθε βράδυ ρε τρόφιμε του Μαρκομιχελάκειου.
ο Καιλης της καρδιας μας
Για το φαγητο ελεγα ρε πουσταρα Χοντρε....παλι τα χυσαμολια αυτιστικων ονειρευεσαι;Θα με μάθεις εσύ ρε ψυχοπαθή που είσαι και η πρώτη σπερμοκαταπιόλα.
χεζεται επάνω τουΔώσε ονόματα τύπε.
Δώσε λίστα Λανγκάρ.
Μπορείς!
Πιξουλα φαντασιωνεται αυτιστικους γαμιαδες καθηλωμενος στο κρεβατι απο το λιπος....Εσύ με σπέρμα τρέφεσαι ρε αχόρταγο παρτάλι του Δρομοκαίτειου.
Μια συζήτηση για την προσωπική διαφορά ίσως το έσωζεκαλα εκανα και αποχωρησα απο το νημα ... σουπα εγινε ,
μπηκανε και οι γιαλαντζί τυποι απο το νημα μηδεν με τις σερβιετες στο χέρι και μου το εκαναν εδω μερα θετικης ενεργειας της Αμιτα
Να κάνουμε ένα νήμα...Μια συζήτηση για την προσωπική διαφορά ίσως το έσωζε
Πείτε στον Καβαλοκαλαμόγερα να το ανοίξει, που έχει εμπειρία από μαλακοθρέντ.Να κάνουμε ένα νήμα...
Πείτε στον Καβαλοκαλαμόγερα να το ανοίξει, που έχει εμπειρία από μαλακοθρέντ.
Συμφωνώ απόλυτα. Υπάρχουν πολλοί μαλάκες που παραμένουν στην αφάνεια και περιμένουν μια ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.
Ενδιαφέρουσα πρόταση, ίσως βοηθήσει ένα τέτοιο νήμα...
Σκέψου πως μέχρι να αρχίσει ο δικός μας να μπερδεύει νικ και καταστάσεις ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό μου να τον ψηφίσω…Συμφωνώ απόλυτα. Υπάρχουν πολλοί μαλάκες που παραμένουν στην αφάνεια και περιμένουν μια ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.
Η πρώτη φάση λήγει τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τον νηματοθέτη, εκτός αν άλλαξε κάτι.προτείνω τη Δευτέρα να περάσουμε στη δεύτερη φάση.
Πάντως ένα νήμα σαν κι αυτό που πρότεινε ο κ. @Eraser.. θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τον επόμενο διαγωνισμό.Σκέψου πως μέχρι να αρχίσει ο δικός μας να μπερδεύει νικ και καταστάσεις ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό μου να τον ψηφίσω…
Τιμή και δόξα σε αυτούς που ανέδειξαν το ταλέντο του χωρίς το ρεσιτάλ εδώ στο νήμα που τον εκτόξευσε
Δεν αλλάζει κάτι ως προς το χρόνο. Ως προς την φανερή ή όχι παίζει ακόμα γιατί βλέπω ισχυρή πόλωση και πιθανό πεδίο δράσης μπαχαλάκηδωνΗ πρώτη φάση λήγει τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τον νηματοθέτη, εκτός αν άλλαξε κάτι.