troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
τακη ολα θα πανε καλα στον δευτερο γυρο...αμην,μια βδομαδα τωρα με κοιτανε λες και τα μαλλια μου ειναι ασπρα σγουρα και με χαιτη!
τακη ολα θα πανε καλα στον δευτερο γυρο...αμην,μια βδομαδα τωρα με κοιτανε λες και τα μαλλια μου ειναι ασπρα σγουρα και με χαιτη!
δεν το βλεπω,πιθανοτερο να αρχισω να κυκλοφορω με σουρωτηρι και αναπτηρατακη ολα θα πανε καλα στον δευτερο γυρο...
Για χειροκίνητα 7αρια έλεγα ρε . Βρήκες αφορμή να μου την πεις .......Τυπε μου όλα τα αυτόματα vw ,audi ,skoda ,seat έχουν 7ταχυτα κιβώτια ενώ κάποια honda , bmw ,ford έχουν 8ταχυτα.
Έχεις μείνει λίγο πίσω στα αυτοκίνητα
Θέλει και αυτός να μπει στη πολυπόθητη ignore list σου λάκαρεΓια χειροκίνητα 7αρια έλεγα ρε . Βρήκες αφορμή να μου την πεις .......
Οι τελευταίες 911 έχουν ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ 7αρι
Τα αυτόματα τα έχω γραμμένα στα αρχίδια μου.
Εσένα άργησα να βάλω .... μπαίνεις σύντομα κλωνάρι ........Θέλει να μπει στη πολυπόθητη ignore list σου λάκαρε
Για χειροκίνητα 7αρια έλεγα ρε . Βρήκες αφορμή να μου την πεις .......
Αυτό το διάστημα υπάρχει το ασυμβίβαστο μεταξύ διοργάνωσης του διαγωνισμού και επαγγελματικής ιδιότητας.Εσένα άργησα να βάλω .... μπαίνεις σύντομα κλωνάρι ........
Αυτό το διάστημα υπάρχει το ασυμβίβαστο μεταξύ διοργάνωσης του διαγωνισμού και επαγγελματικής ιδιότητας.
Οταν ξεμπερδέψουμε με το καλό, θα σου κάνω επαγγελματική πρόταση να αναλάβω τη προώθηση της ιντερνετικής σου περσόνας και να αναβιώσουμε λακοκαταστάσεις , κλάμπ λακογαμημένων και σε κάθε λογκαρισμα στο σάιτ να σε περιμένει το φανατικό κοινό σου με αγωνία να ηγηθεις κατά αριστερών, ντεμεκ δεξιων με αριστεροκουμουνιστική κουλτούρα, γυναικωτών που φοράνε στριγκάκια αντι για μποξεράκι και διαφόρων τύπων που περίμεναν στην ουρά του privilege για να ακούσουν όρθιοι με ένα ποτό στο χερι στο τέλος της βραδιάς το τελευταίο κομμάτι του τσιλιχρήστου χάνοντας ακόμα και τη μίξη
εγω δεν ειπα ουτε για χειροκινητα ουτε για 911 ουε 912 αυτα τα κατεβαζει το κεφαλι το δικο σαςΓια χειροκίνητα 7αρια έλεγα ρε . Βρήκες αφορμή να μου την πεις .......
εγω δεν ειπα ουτε για χειροκινητα ουτε για 911 ουε 912 αυτα τα κατεβαζει το κεφαλι το δικο σας
Το μοναδικό που θα του ζητήσω πριν τον αναλάβω σαν πελάτη είναι να κάνει κάτι με τα μασούρια του μπαρόκ γιατί η υπόθεση εκκρεμεί και αποτελεί σκιά στην αποκατάσταση του κύρους του. Αν ξεπεραστεί αυτή η λεπτομέρεια θα ξαναζήσουμε μεγαλεία του παρελθόντοςΛείπει ο αυθεντικός κ. Λάκης από το σάιτ. ΛΕΙΠΕΙ!
Ισχύει ! Εσύ είπες ότι έχεις μέσα 7η ! Από αυτό έβγαλα το συμπέρασμα, ότι υπονοούσες χειροκίνητο 7αρι !
Για αυτόματο κανείς δεν θα έλεγε ΕΧΩ ΜΕΣΑ 7η !
Θα έλεγε .... ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ 7η (αφού κάνει ότι γουστάρει) .
Τα αυτόματα 7αρια του γκρουπ που λέει ο άλλος .... όταν πρωτοβγήκαν .... κάπου 2009 ... τα βάζαν στα μικρά , 1.4 τουρμπο .....
στα δίλιτρα βάζαν τα 6ρια ..... μετά από μετατροπή τα έφτυναν τα 7αρια ... μέγιστο καμιά 200αριά άλογα σήκωναν ....
εγώ έχω πει ότι δεν θέλω να ακούω για δίτροχα .... έχω πάει σε άπειρες κηδείες οδηγών διτρόχων ....Έχει μάουντεν μπάικ με ηλεκτροκινητήρα....
Πιξουλα πιτσιρικας απαιτει να τον ταισουν.....Ο px75 διπλα στο μπουμπούκο
Με έχει ακόμα ιγκνορ το μουνόπανο;Θέλει και αυτός να μπει στη πολυπόθητη ignore list σου λάκαρε
Θα περιμένεις χρόνια ακόμα. Ποιό κύρος ακριβώς τύπε νηματοθέτη, ποιός έχασε το κύρος του για να το βρει ο Λάκης-ζελικο-φυλοβιος-τελης σταλόνες;;;Το μοναδικό που θα του ζητήσω πριν τον αναλάβω σαν πελάτη είναι να κάνει κάτι με τα μασούρια του μπαρόκ γιατί η υπόθεση εκκρεμεί και αποτελεί σκιά στην αποκατάσταση του κύρους του. Αν ξεπεραστεί αυτή η λεπτομέρεια θα ξαναζήσουμε μεγαλεία του παρελθόντος
Παικταρα Barock-Αβράμη-Κηπάρχη-Backdove βλέπω πως πας με την όπισθεν στην ψηφοφορία…Θα περιμένεις χρόνια ακόμα. Ποιό κύρος ακριβώς τύπε νηματοθέτη, ποιός έχασε το κύρος του για να το βρει ο Λάκης-ζελικο-φυλοβιος-τελης σταλόνες;;;
Κολλητάρια οι τσαμπίκοι μεταξύ σας ε ; Γαμάτε αβέρτα κατσίκες τέτοια εποχή ; Όσο σε κρατάω εκτός ... λίστας ... με κάνεις και βλέπω αναφορές και για τον άλλο τσαμπίκο . Μόλις μπεις στη λίστα .... χάνεται κάθε επαφή !Παικταρα Barock-Αβράμη-Κηπάρχη-Backdove βλέπω πως πας με την όπισθεν στην ψηφοφορία…
Είχες 41 ψήφους και κατάντησες να έχεις 39