κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.895
- Πόντοι
- 19.795
Ακόμα δεν έχω καταλάβει. Απο αυτον που θα βγει πρώτος, εμείς οι υπόλοιποι θα είμαστε καλύτεροι μαλακες, ή χειρότεροι μαλακες;
Κορίτσια θα λείψω λίγο, ΛΟΙΠΟΙ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΜΑ, να μείνουν τα κορίτσια μόνα τους.
ε μη σε κραταμε αλλο μαρη μελεκουνα, καλα ψωνια... και απο το πεζοδρομιο.θα λείψω λίγο, ΠΑΩ ΧΟΝΤΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΕ ΠΙΞΟΥΛΑ
Έλα ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΦΡΑΓΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ.
Που θα πας μωρη τρυπια στα γενεθλια της Anna24;Σε στραπονιαζει και αυτη;
Έλα ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΦΡΑΓΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ.
εκει σε γνωρισα μαναρα μου και μου ανακατωσες τα σωθικαΤο νου σου στο πεζοδρόμιο τον έχεις δροσερούλη. Μόνο εκεί αισθάνεσαι σα στο σπίτι σου με τα πάκια και τα τραβέλια.
εμ δεν ειναι και μικροςΜου εβαλε και το ναυαγιο οτι ειναι η γιορτη της!!!!Ο ντενεκες!!!
Πραγματικα ειναι σαν κλεβεις παιδακι....ειναι τοσο βλακας που δεν χρειαζεται κανενα επιστημονικο τρολαρισμα για να τον κανεις να μαρτυραει μονος του.εμ δεν ειναι και μικρος
μαλλον δε ξερεις απο χιουμορ - δεν εχεις το επιπεδο τουΠραγματικα ειναι σαν κλεβεις παιδακι....ειναι τοσο βλακας που δεν χρειαζεται κανενα επιστημονικο τρολαρισμα για να τον κανεις να μαρτυραει μονος του.
Γράφω τώρα γιατί δεν ήθελα να σπαμάρω στο προηγούμενο μαδομούνιΔεκτή οποιαδήποτε νεα προσπάθεια πάντως.....
Γράφω τώρα γιατί δεν ήθελα να σπαμάρω στο προηγούμενο μαδομούνι
Το νέο προτζεκτ θα σκαλίσει ξεχασμένες ιστορίες από το 2008 μέχρι σήμερα.
Παρε ένα τρέιλερ του τι θα παιχτεί:
«Εχεις πάρελθον και προηγούμενα σε αυτό το σάιτ και νομίζεις πως τα άπειρα GB έχουν θάψει το ιντερνετικό σου αποτύπωμα εκατοντάδες σελίδες πίσω…
Όμως το παρελθόν σου σε κυνηγάει και σύντομα θα το βρεις μπροστά σου σε μια ομαδική μονομαχία που κόψει την ανάσα στους θεατέσ»
Απο τον Ιανουάριο στο Μπου.κομ by Kyriakos images
Απλά μαλάκας δεν φτάνει;Ακόμα δεν έχω καταλάβει. Απο αυτον που θα βγει πρώτος, εμείς οι υπόλοιποι θα είμαστε καλύτεροι μαλακες, ή χειρότεροι μαλακες;
Γράφω τώρα γιατί δεν ήθελα να σπαμάρω στο προηγούμενο μαδομούνι
τι φλωριες ειναι αυτη ρε μαστορα ?Γράφω τώρα γιατί δεν ήθελα να σπαμάρω στο προηγούμενο μαδομούνι
Το νέο προτζεκτ θα σκαλίσει ξεχασμένες ιστορίες από το 2008 μέχρι σήμερα.
Παρε ένα τρέιλερ του τι θα παιχτεί:
«Εχεις πάρελθον και προηγούμενα σε αυτό το σάιτ και νομίζεις πως τα άπειρα GB έχουν θάψει το ιντερνετικό σου αποτύπωμα εκατοντάδες σελίδες πίσω…
Όμως το παρελθόν σου σε κυνηγάει και σύντομα θα το βρεις μπροστά σου σε μια ομαδική μονομαχία που κόψει την ανάσα στους θεατέσ»
Απο τον Ιανουάριο στο Μπου.κομ by Kyriakos images
θα σε τιμησω.Ευχομαι να ειναι φανερη η ψηφοφορια για να γινει και κανα μαδομουνι χρονιαρες μέρες
"εκει σε γνωρισα τον Αχμέτ μου"Άντε, και καλούς απογόνους ρε δροσερούλη.
ετσι μπραβο, καθαρισε τη μαπα σου μια φορα ακομαΤο διόρθωσα δροσερούλη. Σου χαλάω εγώ ποτέ χατίρι;