Τουριστικές. Και ποντάριζε στην ουκρανή γκόμενά του να τον βοηθήσει δηλ. να τον στείλει μια ώρα αρχύτερα στο στόμα του λύκου (εκβιασμοί μαφιόζων). Αντί να κοιτάξει να κάνει σχέσεις με τοπικούς παράγοντες.Τι επιχειρήσεις κάνει; Τους πουλάει εισαγώμενη βότκα από το τρινιντάντ ; ή στάρι από την κένυα ;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr MALAKAS 2022
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kyriakos29
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 69K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.851
- Πόντοι
- 6.056
Και ; Πήγε καλά ;;;Τουριστικές. Και ποντάριζε στην ουκρανή γκόμενά του να τον βοηθήσει δηλ. να τον στείλει μια ώρα αρχύτερα στο στόμα του λύκου (εκβιασμοί μαφιόζων).
Τον πρόλαβαν τα γεγονότα και καλύτερα γιατί θα καταστρεφόταν με τα μυαλά που κουβαλάει και θα έφευγε νύχτα. Σε κράτη σαν την Ουκρανία (κι εφόσον υπάρχει ειρήνη και επιχειρηματικό μέλλον) κοιτάς να έχεις γερές πλάτες από ντόπιους φορείς.Και ; Πήγε καλά ;;;
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.132
- Πόντοι
- 3.846
ξέρει αυτόςO kalogero γιατι ψηφιζεται; Τι εκανε;
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.851
- Πόντοι
- 6.056
ξέρει αυτός
τι ξέρει ;;; έχει πει ποτέ κάτι κακό σε άλλα μέλη ;; χαβαλέ κάνει μόνο ........
σε αντίθεση με κάτι μπαρόκες , πίξουλες και άλλους ..... που όλη μέρα και όλη νύχτα όλο το χρόνο ...... βρίζουν όσους δεν υποστηρίζουν την κυβέρνηση ....
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Μαλακία που δεν το έκανα γιατί τώρα οι δουλειές εκεί πάνε τρένο με τα δισεκατομμύρια δολάρια που πέφτουν από όλη τη δύση.Χαιρετίζομεν την επιχειρηματική ταλεντάρα της Ουκρανίας. Ο kalogero δεν βάζει στον κύκλο του άτομα σαν και σένα, γιατί μπορεί να κάνει το κέφι του, αλλά ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται. Όταν σου ανέλυε το ουκρανικό κι έλεγε ότι το πιο πιθανό η Ουκρανία να έχει πρόβλημα με τους Ρώσους από δίπλα, εσύ υποστήριζες ότι έχει μέλλον και ήθελες να ανοίξεις μαγαζιά. Σου εύχομαι τα καλύτερα για τις επιχειρήσεις σου.
Παραθέτω εσένα γιατί ο ΠΟΥΣΤΗΣ θυμήθηκε τα πούστικα του και δεν μπορώ να το παραθέσω το δικό του ( είτε επειδή με έχει σε καμιά ignore είτε γιατί το έσβησε).Γιατί δεν έγραψε σαν lefteris μέσα στο 2022 σε αντίθεση με τντ τροβαδούρο!
Εσυ λακαρε με ποιο νικ είχες ταυτιστεί πιο πολύ; Το lakis3333 , το Zeljiko , το filovios30 η το τωρινό; Ποιό σου λείπει πιο πολύ;
ΠΟΥΣΤΑΡΧΕ,
όσο και να χτυπιέσαι με τον κώλο κάτω δεν είμαι αυτός που σου γλεντούσε την κωλοτρυπίδα οπότε σταμάτα να μου τρίβεσαι.
Για να σε βοηθήσω, μια φορά κι έναν καιρό πήγαμε να κλείσουμε τα δυο μας ραντεβού θανάτου και έγραφες πως θα έρθεις με καραμπίνα.
Όταν σου έγραψα πως θα έρθω με το τσεκουράκι μου μόνο εξαφανίστηκες για δυο εβδομάδες.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
Ξέρει κανείς σας ποιός μαλάκας από τα παλιά είμαι??
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Επίσης : Πωλείται το παρών νήμα για 69 crypto-niplicoins και μια gold member συνδρομή στο σάιτ του Kalogero
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.851
- Πόντοι
- 6.056
κρυπτο νόμισμα του νίπλη είναι αυτό ;;; η εξόρυξη γίνεται με ;;;crypto-niplicoins
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.284
- Πόντοι
- 6.256
Δεν ξερω τυπε ποιος μαλακας εισαι αλλα αμα πηγαινες σε ραντεβου θανατου με τσεκουρακι ενω ο αλλος ειχε καραμπινα πρεπει να εισαι μεγαλος μαλακας....Παραθέτω εσένα γιατί ο ΠΟΥΣΤΗΣ θυμήθηκε τα πούστικα του και δεν μπορώ να το παραθέσω το δικό του ( είτε επειδή με έχει σε καμιά ignore είτε γιατί το έσβησε).
ΠΟΥΣΤΑΡΧΕ,
όσο και να χτυπιέσαι με τον κώλο κάτω δεν είμαι αυτός που σου γλεντούσε την κωλοτρυπίδα οπότε σταμάτα να μου τρίβεσαι.
Για να σε βοηθήσω, μια φορά κι έναν καιρό πήγαμε να κλείσουμε τα δυο μας ραντεβού θανάτου και έγραφες πως θα έρθεις με καραμπίνα.
Όταν σου έγραψα πως θα έρθω με το τσεκουράκι μου μόνο εξαφανίστηκες για δυο εβδομάδες.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.324
- Πόντοι
- 3.556
Εκτός κι αν η "καραμπίνα" του άλλου είναι "άσφαιρη"Δεν ξερω τυπε ποιος μαλακας εισαι αλλα αμα πηγαινες σε ραντεβου θανατου με τσεκουρακι ενω ο αλλος ειχε καραμπινα πρεπει να εισαι μεγαλος μαλακας....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.284
- Πόντοι
- 6.256
Τον απαξιωσες τυπε....εγω εχω ακουσει οτι τα μελη του Μπου κυκλοφορουν με μυδραλιοβολο ετοιμα για ραντεβου θανατου.Εκτός κι αν η "καραμπίνα" του άλλου είναι "άσφαιρη"
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.607
- Πόντοι
- 6.056
οχιΠαραθέτω εσένα γιατί ο ΠΟΥΣΤΗΣ θυμήθηκε τα πούστικα του και δεν μπορώ να το παραθέσω το δικό του ( είτε επειδή με έχει σε καμιά ignore είτε γιατί το έσβησε).
ΠΟΥΣΤΑΡΧΕ,
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.324
- Πόντοι
- 3.556
Τον απαξιωσες τυπε....εγω εχω ακουσει οτι τα μελη του Μπου κυκλοφορουν με μυδραλιοβολο ετοιμα για ραντεβου θανατου.
Φαντασμαγορικό
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.980
- Πόντοι
- 456
τι ξέρει ;;; έχει πει ποτέ κάτι κακό σε άλλα μέλη ;; χαβαλέ κάνει μόνο ........
σε αντίθεση με κάτι μπαρόκες , πίξουλες και άλλους ..... που όλη μέρα και όλη νύχτα όλο το χρόνο ...... βρίζουν όσους δεν υποστηρίζουν την κυβέρνηση ....
Λαλάκη αν έπαιζες με το παλιό σου νικ άνετα θα κόντραρες πρώτη θέση...αδικήσαι αλλά για όσους σε ξέρουμε θα είσαι πάντα ο Νο 1 μαλάκας...
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.717
- Πόντοι
- 6.256
Γεια σου kalogero , ειμαι ο kontolagnosΧαιρετίζομεν την επιχειρηματική ταλεντάρα της Ουκρανίας. Ο kalogero δεν βάζει στον κύκλο του άτομα σαν και σένα, γιατί μπορεί να κάνει το κέφι του, αλλά ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται. Όταν σου ανέλυε το ουκρανικό κι έλεγε ότι το πιο πιθανό η Ουκρανία να έχει πρόβλημα με τους Ρώσους από δίπλα, εσύ υποστήριζες ότι έχει μέλλον και ήθελες να ανοίξεις μαγαζιά. Σου εύχομαι τα καλύτερα για τις επιχειρήσεις σου.
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Βλέπουμε πως η πρωινή κόντρα λάκη -cretan δρα θετικά μόνο για τον πρώτο ενώ ο κρέταν μένει σταθερός! Η εμφάνιση του Καλόγερο μόνο θετικά μέτρησε και τσίμπησε δυο πολύτιμες ψήφους
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.098
- Πόντοι
- 26.141
Τύπε εννοείς παγκόσμιας εμβέλειας μαλακας;;@sex volcano αδικείται που συμμετέχει σε τοπικά πρωταθλήματα, έχει πάει σε 100 χώρες, είναι παίκτης παγκόσμιας εμβέλειας...
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.662
- Πόντοι
- 3.556
τύπε ακουγεται στους διαδρόμους οτι εισαι ο λευτέρηςΞέρει κανείς σας ποιός μαλάκας από τα παλιά είμαι??
συγχωρα με τύπε το μπάχαλο με
γοητεύει
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.980
- Πόντοι
- 456