You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr MALAKAS 2022
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kyriakos29
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.342
- Πόντοι
- 3.656
Τιτάνα πίξουλα .... καθαρή νίκη !
33 εσύ ο δεύτερος 25 !
Δεν σε σταματάει τίποτε !!!
33 εσύ ο δεύτερος 25 !
Δεν σε σταματάει τίποτε !!!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.069
- Πόντοι
- 6.256
πως νιώθεις που ισως κόψεις το νήμα;Τραλαλάκη, αληθεύει ότι τις ίδιες βίδες που χρησιμοποιούσες στο αμάξι έβαζες και στα δόντια των πελατών σου;
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
οχι ρε γμτ!!!Δεν περνάω στον επόμενο γύροΔε θέλω να σου χαλάσω τη χαρά αλλά μόνο 2 έχεις...
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.342
- Πόντοι
- 3.656
πως νιώθεις που ισως κόψεις το νήμα;
Τύπε, μην τον φέρνεις σε δύσκολη θέση . Εϊναι μετριόφρων μαλάκας και δεν του αρέσει να περιαυτολογεί .
Η κατάσταση θυμίζει το Μπόμπυ Φίσσερ , όταν τον ρώταγε μια δημοσιογράφος, γκόμενα :
"ποιός είναι ο καλύτερος σκακιστής στον κόσμο ; "
και απαντούσε ο Μπόμπυ ...
"με φέρνετε σε δύσκολη θέση ... αλλά ΕΓΩ"
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.237
- Πόντοι
- 5.506
Άξιος.Τύπε, μην με φέρνεις σε δύσκολη θέση . Εϊμαι μετριόφρων μαλάκας και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ .
Η κατάσταση θυμίζει το Μπόμπυ Φίσσερ , όταν τον ρώταγε μια δημοσιογράφος, γκόμενα :
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.237
- Πόντοι
- 5.506
Ρε μαλάκα Λάκη, αλήθεια τώρα, πιστεύεις οτι κάποιος που θα πάρει ένα πραγματικά καλό και λίγο ή περισσότερο ακριβό αυτοκίνητο το κάνει για το ......γόητρο;;;;;Το ότι κάποιοι , που δεν είναι σερβιτόροι , πορτιέρηδες , τσάτσοι , καλντεριμητζούδες, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΓΟΗΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ , σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ;;;
Δεν λέω όταν ήσουν λατζέρης στο πρίβιλετζ ... τις επόμενες δεκαετίες ....
Άμα δεν έχεις θέμα γοήτρου γιατί δε χτυπάς ένα Βαρτμπουργκ να γουστάρεις κιόλας;
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
To χε πει οντως?Εγω θυμαμαι οταν τον ρωτησαν για τους καλυτερους "Ειπε Σπασκυ,Ταλ" πεταγεται ο δημοσιογραφος και του λεει "Πετροζιαν" και λεει περιφρονητικα "Πετρζοζιαν,μειμπι".Τύπε, μην τον φέρνεις σε δύσκολη θέση . Εϊναι μετριόφρων μαλάκας και δεν του αρέσει να περιαυτολογεί .
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.342
- Πόντοι
- 3.656
Ρε μαλάκα Λάκη, αλήθεια τώρα, πιστεύεις οτι κάποιος που θα πάρει ένα πραγματικά καλό και λίγο ή περισσότερο ακριβό αυτοκίνητο το κάνει για το ......γόητρο;;;;;
Άμα δεν έχεις θέμα γοήτρου γιατί δε χτυπάς ένα Βαρτμπουργκ να γουστάρεις κιόλας;
Μαλάκα ... με αυτές τις πίπες ετοιμάζεσαι για την ignore list ....
Πόσες μαλακίες θα πεις ; Υπάρχουν βάρτμπουργκ ;;
Τα σεατ και σκοντα, από τα vw & audi , σε τι διαφερουν αν οχι γόητρο ;; ίδια μηχανικά μέρη δεν έχουν ;;;
ο μαλάκας που παίρνει μεταχειρισμένη μπεμβε , μερσεντέ 8ετίας και δεν παίρνει με ίδια λεφτά ένα καινούριο τογιότα , γιατί το κάνει αν όχι για γόητρο ;
δεν υπάρχουν γελοίοι στην ελλάδα που κοιτάνε το γόητρο αυτοκινήτων και όχι αν κάνουν τη δουλειά τους ;;;
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ... ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ .... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΑΝ ... ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΩΝ ... ΟΧΗΜΑΤΩΝ .... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ;;;;;
Στα κωλομάγαζα .... που πούλαγαν για ποτά .... ΝΕΦΤΙ !!!!!
ψόφο !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπάρχει σε συνέντευξη !To χε πει οντως?Εγω θυμαμαι οταν τον ρωτησαν για τους καλυτερους "Ειπε Σπασκυ,Ταλ" πεταγεται ο δημοσιογραφος και του λεει "Πετροζιαν" και λεει περιφρονητικα "Πετρζοζιαν,μειμπι".
και ήταν ο καλύτερος εδώ που τα λέμε !
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.966
- Πόντοι
- 10.411
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Άτσα στυλάκι πρακτόρικο μετά το σκάνδαλοστην αληθεια ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑς ειναι ο......
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
δυνατό πουλεν ο px75
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.237
- Πόντοι
- 5.506
Έλα φιλαράκι μου, σε φτιάχνω.Μαλάκα ... με αυτές τις πίπες ετοιμάζεσαι για την ignore list ....
Πόσες μαλακίες θα πεις ; Υπάρχουν βάρτμπουργκ ;;
Τα σεατ και σκοντα, από τα vw & audi , σε τι διαφερουν αν οχι γόητρο ;; ίδια μηχανικά μέρη δεν έχουν ;;;
ο μαλάκας που παίρνει μεταχειρισμένη μπεμβε , μερσεντέ 8ετίας και δεν παίρνει με ίδια λεφτά ένα καινούριο τογιότα , γιατί το κάνει αν όχι για γόητρο ;
δεν υπάρχουν γελοίοι στην ελλάδα που κοιτάνε το γόητρο αυτοκινήτων και όχι αν κάνουν τη δουλειά τους ;;;
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ... ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ .... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΑΝ ... ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΩΝ ... ΟΧΗΜΑΤΩΝ .... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ;;;;;
Στα κωλομάγαζα .... που πούλαγαν για ποτά .... ΝΕΦΤΙ !!!!!
ψόφο !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπάρχει σε συνέντευξη !
και ήταν ο καλύτερος εδώ που τα λέμε !
Wartburg 353 '83 Tourist - Car.gr
Πωλείται Wartburg Tourist του 1984 . Είναι σε άριστη κατάσταση . Τα διαστήματα service είναι πα...
www.car.gr
Έχεις δίκιο, είναι ακριβώς το ίδιο ένα καινούριο seat leon diesel 22.000 Ευρώ με ένα Volkswagen Touareg 60.000 μεταχείρα 3ετίας (τυχαία αυτοκίνητα). ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, μόνη διαφορά το ......γόητρο.
Για να δεις πόσο μεγαλόψυχος είμαι δε σε κάνω ιγκνορ που είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ από αυτοκίνητα.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Θερμοσίφωνας με θερμοσίφωνα έχει διαφορά όπως και να το κάνουμε
Αυτοκίνητο - αυτοκίνητο από θερμοσίφωνα με ρόδες, έχει χαοτική διαφορά
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Έλα φιλαράκι μου, σε φτιάχνω.
Wartburg 353 '83 Tourist - Car.gr
Πωλείται Wartburg Tourist του 1984 . Είναι σε άριστη κατάσταση . Τα διαστήματα service είναι πα...www.car.gr
Έχεις δίκιο, είναι ακριβώς το ίδιο ένα καινούριο seat leon diesel 22.000 Ευρώ με ένα Volkswagen Touareg 60.000 μεταχείρα 3ετίας (τυχαία αυτοκίνητα). ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, μόνη διαφορά το ......γόητρο.
Για να δεις πόσο μεγαλόψυχος είμαι δε σε κάνω ιγκνορ που είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ από αυτοκίνητα.
Καλύτερο το Volvo 244
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.237
- Πόντοι
- 5.506
Πολύ κυριλέ για το Λάκη, αυτός δε θέλει .......γόητροΚαλύτερο το Volvo 244
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.342
- Πόντοι
- 3.656
Το διλιτρο λεον ντηζελ , δεν είχε 22 .... και το τουαρέγκ του 2004 που έφερες το 2009 μεταχειρισμένο από τις αλατιέρες της γερμανίας,Έλα φιλαράκι μου, σε φτιάχνω.
δεν ήταν 3ετίας ...
Αλλά πολύ ασχολήθηκα. Σε κανω εγώ ignore. Τι διάολο ... μεγαλώνω ... για να ασχολούμαι ...
bye bye !
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
μια ψήφο στο μεγάλο σάκη θα την έριχνα αν τον έβλεπα πουθενά