baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
σαν τον αθηναιο και συ παχυλο φακελο.θα στα φερω κατευθειαν στην εκκλησία οταν την παντρευτεις
σαν τον αθηναιο και συ παχυλο φακελο.θα στα φερω κατευθειαν στην εκκλησία οταν την παντρευτεις
Δεν έχει roamingεστειλα βαιπερ αλλα ειμαι σε αναμονη
τι φακελο μωρε μαλάκα !! καμια γρια που πάει να ψηφίσει με σημαδεμενος ψηφοδέλτιο ειμαισαν τον αθηναιο και συ παχυλο φακελο.
Σίγουρα είσαι στην τριάδα καργιολη αχαχαααΓια προβατινα να την παει στα Σπατα , εχει καντινα καλη
Έχω rimming όμως ρε συ ώπα...Δεν έχει roaming
ειπες καριολη τον νιπλη ρε τσουλα?Σίγουρα είσαι στην τριάδα καργιολη αχαχααα
Έχω λιώσει
επιταγη δικια σου σαν βλουδινο κωλοχαρτο.τι φακελο μωρε μαλάκα !! καμια γρια που πάει να ψηφίσει με σημαδεμενος ψηφοδέλτιο ειμαι
Επιταγουλα ωραια κολαριστη
καργιολη !! εμένα ??Σίγουρα είσαι στην τριάδα καργιολη αχαχααα
Έχω λιώσει
τι ριμινκγ ρομινγκ σιλβερ σαουερ σκουιρτ αθλητικες ασκησεις ειναι?ειπες καριολη τον νιπλη ρε τσουλα?
Σας αφήνω προς το παρόν..ειπες καριολη τον νιπλη ρε τσουλα?
Το έχουμε ξαναπεί. Η κωλοτρυπιδοσουφριτσα μου ανυπομονεί να συστηθειτεΈχω rimming όμως ρε συ ώπα...
το παλιομουνο επειδη ειναι βιζιτα ειπε καργιολη τον νιπλη...τι ριμινκγ ρομινγκ σιλβερ σαουερ σκουιρτ αθλητικες ασκησεις ειναι?
Bίζιτα είναι ο Νίπλης;; Με μπέρδεψεςτο παλιομουνο επειδη ειναι βιζιτα ειπε καργιολη τον νιπλη...
ειναι ευκολα το πιο ψωνισμενο χυσοδοχειο που εχει περασει απο το μπου...μακαρι να παει σε γιατρο ψυχικης υγειαςΣας αφήνω προς το παρόν..
Να γελάτε να περνάτε γαμωωωω..
Και θέλω χάρη και θα το κάνω αλήθεια σου λέω θα το κάνω... τα έξοδα τα πληρώνω Εγώ δεν έχω θέμα αλλά θέλω για το γέλιο ρε παιδί μου να το κάνουμε..
Θέλω τοπάκι μπλουζάκι και σορτσάκι κοντό σαν αυτό του βόλεϊ περίπου για να καταλάβεις
Μπροστά να έχει τον ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΆΣ. ΚΑΙ ΦΤΙΆΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΉΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥ.
ΘΈΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΆΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΊΕΣ..
Σας αφήνω προς το παρόν..
Να γελάτε να περνάτε γαμωωωω..
Και θέλω χάρη και θα το κάνω αλήθεια σου λέω θα το κάνω... τα έξοδα τα πληρώνω Εγώ δεν έχω θέμα αλλά θέλω για το γέλιο ρε παιδί μου να το κάνουμε..
Θέλω τοπάκι μπλουζάκι και σορτσάκι κοντό σαν αυτό του βόλεϊ περίπου για να καταλάβεις
Μπροστά να έχει τον ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΆΣ. ΚΑΙ ΦΤΙΆΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΉΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥ.
ΘΈΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΆΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΊΕΣ..
που εισαι ρε μανBίζιτα είναι ο Νίπλης;; Με μπέρδεψες
Δουλεύω σκληρά μανπου εισαι ρε μαν