dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Τυπε μην το ξεχάσεις ε??Ενταξει.
Τυπε μην το ξεχάσεις ε??Ενταξει.
Θα μου το θυμιζει καθε μερα ο αλεξουκος,Τυπε μην το ξεχάσεις ε??
Τελεια, καντο τωρα ρολο και βαλτο στον πατο σου.Επειδη εισαι ενας πανηλιθιος βλαχαντερ. Και κουβαλας αντι για κεφαλι ενα βλημα μεγατονων. Σε παω ενα στοιχηματακι με ενα σοβαρο ποσο. Και βαλε πισω οσα μηδενικα θελεις. Το παμε επισημα και σε συμβολαιογραφο αμα γουσταρεις. Για να σου αποδειξω οτι εχω πτυχιο ανωτερο απο το δικο σου. Και οχι τα λαδωμενα χωρις Δοαταπ. Απ τα αγγλοφωνα της Σταρα ζαγορα
Eσυ ποιον ψήφισες;Τελεια, καντο τωρα ρολο και βαλτο στον πατο σου.
Τελεια, το κανω τωρα ρολο και βαζω στον πατο μου./ Υγ. Παρακατω.. εγω, οταν δουλευα γκαρσονακι στη Ροδο
Την εικοστή πρώτη του Μάη ψηφίζουμε Κουλη.
Πονεσε ο πατος σου απο το ρολο και εχεις νευρακια κουραδα;
Πονεσε ο πατος μου απο το ψωλο κι εχω νευρακια η κουραδα. Και τωρα το τραγουδι μου
Εσυ δηλαδη τους ψηφιζεις με ψηλα το κεφαλι επειδη τους βριζεις?Θα μου το θυμιζει καθε μερα ο αλεξουκος,
Το σκυμένο κεφάλι του ραγιά στο κόμμα το λεει ιδεολογία.
Eντάξει ρε Λάκη.
Εσύ όταν βλέπεις έναν πλούσιο δεν λες οτι είναι επιτυχημένος.
Λες οτι είναι ...όμορφος.
Λείπει και ο px να σου κανει like.Εσυ δηλαδη τους ψηφιζεις με ψηλα το κεφαλι επειδη τους βριζεις?
Ρε πας καλα?
Για να σου αποδειξω οτι εχω πτυχιο ανωτερο απο το δικο σου.
Σε παω ενα στοιχηματακι με ενα σοβαρο ποσο. Και βαλε πισω οσα μηδενικα θελεις.
Το παμε επισημα και σε συμβολαιογραφο αμα γουσταρεις.
Καμία απόδειξη ..,.. ότι ήσουν φοιτητής στο ΕΚΠΑ στο .... 1ο έτος ;;;Εντάξει κύριε Κανελλόπουλε πάει το στοίχημα.
Με γνωρίζουν προσωπικά (με ονοματεπώνυμο) 4 μέλη του φόρουμ, παλιά και αξιόπιστα (δεν συμμετέχουν σε πολιτικές συζητήσεις).
Πες κι εσύ έναν αντίστοιχο (όχι ψυχασθενή τύπου τραλάκη 19,3 ) να βρεθούμε μετά το Πάσχα να προχωρήσουμε το θέμα.
ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΜΕ ΣΑΞΟΑθηναίε τελικά εσύ είσαι δεξιός με σαξό ή i20 ;;;
Μπερδεύτηκα !
Σε ειρωνεύεται ρε μαλάκα.....απλα με συγκινησε και το αφηνω αυτο εδωΖήτησαν από ζαχαροπλαστείο να φτιάξει σοκολατένιο αυγό με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Φωτογραφίες
Τα αυγά φέρουν φωτογραφίες του τέως βασιλιά με την Άννα Μαρία, καθώς και του γιου τους, Παύλουwww.protothema.gr
απλα με συγκινησε και το αφηνω αυτο εδωΖήτησαν από ζαχαροπλαστείο να φτιάξει σοκολατένιο αυγό με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Φωτογραφίες
Τα αυγά φέρουν φωτογραφίες του τέως βασιλιά με την Άννα Μαρία, καθώς και του γιου τους, Παύλουwww.protothema.gr