Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Αθηνέζε έμπλεξες τώρα....
ποιος μωρε μαλακα ο λακης;ε καλα δεν πειραζει αστον αν ειρωνευεται...αλλα δεν εχει σχεση το ποστ του με τα ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΥΓΑ..ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣε ειρωνεύεται ρε μαλάκα.....
δεν πειραζει λαθη γινονται πανταΤι σε συγκίνησε ; Το κόμμα σας, ήταν ο διώκτης της βασιλικής οικογένειας. Το όνειρο των κομμουνιστών .
Ώπα ! Δηλαδή δέχεσαι ότι ... ήταν λάθος ;δεν πειραζει λαθη γινονται παντα
σαφως και πιστευω οτι ειναι λαθος....ας με διεγραφανΏπα ! Δηλαδή δέχεσαι ότι ... ήταν λάθος ;
Αν ήσουν στέλεχος και το έλεγες αυτό , θα σε διέγραφαν .... όπως είχαν κάνει το ... φαρμακοποιό .... πιστεύω θα θυμάσαι ....
δεν είσαι τσικό ....
Μη μπερδευεσαι, αλλο δεξιος αλλο μπραβοκούληςΟι δεξιοί του μπου !
και τα αμάξια τους !
σαφως και πιστευω οτι ειναι λαθος....ας με διεγραφαν
Καμία απόδειξη ..,.. ότι ήσουν φοιτητής στο ΕΚΠΑ στο .... 1ο έτος ;;;
Πρώτο έτος !!!!!
1ο !!!!!!!
ΟΧΙ .... 5ο !!!!!!!!!
Πρώτο !
εγώ μπορώ να αποδείξω ότι μπήκα με πανελλαδικές και πήρα πτυχία από ελλάδα.
Καλα τωρα, περιμενε εσυ απο το γιουβαρ-λακη.1. Σε κάλεσα να βρεθούμε να μιλήσουμε για ιατρική όταν μου το έπαιζες καμπόσος και δεν ήξερα ακόμα ποιός και τι είσαι.
Μετά έμαθα ότι δεν είσαι ιατρός απλά έκανες κάποια εξάμηνα με τους ιατρούς και για αυτό πουλούσες εξυπνάδα.
Αρνήθηκες την πρόσκληση και έχασες την ευκαιρία.
2. Γιατί να το αποδείξω σε εσένα, ποιός είσαι εσύ ακόμα περιμένω να μάθω.
Εγώ έχω βάλει πολλές φορές διάφορα. Και πτυχίο και live video από το ιατρείο.
Από εσένα περιμένουμε ακόμα να βάλεις κάτι που μόνος σου το έγραψες:
φερε ενα τουβλο να στο πλυνω σαν τον ΧαρτοπολεμοΚαλα τωρα, περιμενε εσυ απο το γιουβαρ-λακη.
Εδω μετα απο 2 χρονια που εφαγε το τουβλο στον πατο ψελλιζε οτι τελικα…..ηταν πολλα, γι αυτο δεν εβαλε τα πενταπλασια.
Ενα εισητηριο του μετρο της Νεας Υορκης και δυο-τρια τηλεκοντρολ ειναι ολη η περιουσια του.
Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ.
Περιμενε να παραλαβω τους μισθους των εργατων απο τη δημοσια υπηρεσια που δουλευωφερε ενα τουβλο να στο πλυνω σαν τον Χαρτοπολεμο
τωρα ρε μουνη πριν την Ανασταση...θα στο κανω λαμπικο το τουβλοΠεριμενε να παραλαβω τους μισθους των εργατων απο τη δημοσια υπηρεσια που δουλευω
Αμα το κανεις νιπλικα δεν τα τρωω καλυτερα στις πουτανες;τωρα ρε μουνη πριν την Ανασταση...θα στο κανω λαμπικο το τουβλο
οχι ρε τι νιπλικα θα πιασουν τοπο σου λεωΑμα το κανεις νιπλικα δεν τα τρωω καλυτερα στις πουτανες;
Εγραψες σαν τον Χαρτοπολεμο και τρομαξα σε μπροοχι ρε τι νιπλικα θα πιασουν τοπο σου λεω
Ετοιμασου. Οποτε θες εδω ειμαι. Το ανεκδοτο εισαι εσυ. Που δεν γνωριζεις ακομη τις κλησεις των ουσιαστικων. Φροντισε να εχεις μαζι σου PhD. και ΜSc. Εστω κι αν ειναι αλλοδαπης. Αναγνωρισμενα ομως απο το Δοαταπ.Εντάξει κύριε πάει το στοίχημα
Με Κυριακο ο δρομος ειναι κατηφορικος,
παραγει ολιγον ξεφτυλιζεεται
ζητω η γαλαζια γενια,
γενια ΑΧΡΙΣΤΩΝ διαχρονικα..
21 ΜΑΙΟΥ ψηφιστε και κερδιστε μια .. πότα
Ετοιμασου. Οποτε θες εδω ειμαι. Το ανεκδοτο εισαι εσυ. Που δεν γνωριζεις ακομη τις κλησεις των ουσιαστικων. Φροντισε να εχεις μαζι σου PhD. και ΜSc. Εστω κι αν ειναι αλλοδαπης. Αναγνωρισμενα ομως απο το Δοαταπ.
Υγ. Την μια ειμαι αριστερος την αλλη ακροδεξιος. Αποφασισε επιτελους τι ειμαι για να μαθουν και οι αλλοι
Με τι ασχολείσαι ; Μπήκα λίγο πριν φύγω χάραμα ... χωρίς log in ....
Είδα τον κατουρημένο στραπονιάρη σώγαμπρο σερβιτόρο να λέει μαλακίες για τούβλα .........
ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ....
στο car.gr
VW TUAREG , 2004, 3200cc ........
Το ακριβότερο έχει τιμή 6000€ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ και η αγγελία είναι από το 2021 .....................
Αααααα και είναι πρώτο χέρι ! Όχι σάπια, από γερμανικές αλατιέρες !!!!!!!