sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Προτιμώ να διαγραφώ παρά να εμφανίσω την dyana μουΧειροτερεύεις αδερφέ!!
Πιστοποιω ότι είναι θεσπέσιο μωρό
Τελευταία τροποποίηση:
Προτιμώ να διαγραφώ παρά να εμφανίσω την dyana μουΧειροτερεύεις αδερφέ!!
Προτιμώ να διαγράψω παρά να εμφανίσω την dyana μου
Πιστοποιω ότι είναι θεσπέσιο μωρό
Ανταλλάξαμε όρκους αιώνιας αγάπης!!Έχετε γράψει καμιά .... 1000αρα posts σχετικά ; Έχετε πάει να τις δείτε τις γκόμενες ;
Πότε θα πάτε ;
Θα πουλήσει το τζιπάκι ο Άλεξ για τα εισιτήρια ;
Και το saxo τουΈχετε γράψει καμιά .... 1000αρα posts σχετικά ; Έχετε πάει να τις δείτε τις γκόμενες ;
Πότε θα πάτε ;
Θα πουλήσει το τζιπάκι ο Άλεξ για τα εισιτήρια ;
Και το saxo του
Ναι και πληρώνει χαμηλή ασφάλεια ανά 3μηνο. 45/3μηνο...? Μην πω ψέματα δεν θυμάμαι ακριβώς.Έχει και saxo ;;;;
Κατά τα άλλα ... όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν τον αυξημένο ΕΦΚΑ , που θα δώσει 630€ σύνταξη μετά από 40 χρόνια ασφάλισης ....
ΝΑ ΤΟ ΚΛΈΙΣΟΥΝ ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ;;;;;;;;
Κι αυτοί που βγάζουν .... είναι με .... saxo .... και τζιπ 20ετίας ;;;;
Δεν ήρθε η ανάπτυξη ;; Δεν γίναμε χλίδες της ευρώπης ;;;;;;;;
Στο ..... Vaduz .... πόσα saxo και τζιπ 20ετιες κυκλοφορούν ;;;;;;;
Με 3μηνο σε πιάνουν κώτσο. Ετήσια συμφέρει . Η ίδια σε ετήσια, είναι 20% φθηνότερη από 4 3μηνες.Ναι και πληρώνει χαμηλή ασφάλεια ανά 3μηνο. 45/3μηνο...? Μην πω ψέματα δεν θυμάμαι ακριβώς.
Kαι εγω ετησια κανω πανταΜε 3μηνο σε πιάνουν κώτσο. Ετήσια συμφέρει . Η ίδια σε ετήσια, είναι 20% φθηνότερη από 4 3μηνες.
Τα έχω ψάξει !!!
Τους ρώταγα .... αν έχει επιπλέον έκπτωση αν κάνω 2ετή ... και με κοίταγαν περίεργα !
Έτσι ακριβώς είναιΜε 3μηνο σε πιάνουν κώτσο. Ετήσια συμφέρει . Η ίδια σε ετήσια, είναι 20% φθηνότερη από 4 3μηνες.
Τα έχω ψάξει !!!
Τους ρώταγα .... αν έχει επιπλέον έκπτωση αν κάνω 2ετή ... και με κοίταγαν περίεργα !
Μηπως οτι δεν υπαρχουν πια μπραβοκουληδες;δροσερο νηματακι αυτο εδω, γιατι το εχετε κλασμενο
με 41% πρεπει να γινει συγχωνευση ολων των πολιτικων νηματων σε αυτοΜηπως οτι δεν υπαρχουν πια μπραβοκουληδες;
Με 41% δε χρειαζεται το νήμα
η επιρροη και η συνεισφορα του αλεξ στο φορουμ ειναι αδιαμφισβητητη.καλά ρε τύποι είναι δυνατόν ο ντάμα να έρχεται 4ος τη στιγμή που τα χνώτα του βρωμάνε γαλάζια κωλοτριπίδα από 5χλμ μακριά?
εντάξει δεν περιμένω να φάει τον θρόνο του Αλέξ....αλλά όχι και 4ος....τόσο αγώνα έχει κάνει να τσιμπήσει ψήφους από συνταξιούχους ραμολί με την προσωπική διαφοράη επιρροη και η συνεισφορα του αλεξ στο φορουμ ειναι αδιαμφισβητητη.
Σε οτι ψηφοφορια και να τον βαλεις θα σηκωσει τιτλο. 150.000 μηνυματα ειναι αυτα.
γιαυτο δεν μπαινει συχνα πλεον. ενιωσε προδομενος...εντάξει δεν περιμένω να φάει τον θρόνο του Αλέξ....αλλά όχι και 4ος....τόσο αγώνα έχει κάνει να τσιμπήσει ψήφους από συνταξιούχους ραμολί με την προσωπική διαφορά
μην είστε μουνήδες
θέλει αλλά δε μπορειγιαυτο δεν μπαινει συχνα πλεον. ενιωσε προδομενος...
ειναι και το μαρκετινγκ βεβαια. Ο δαιμας δεν εχει ριξει ουτε μισο μπινελικι, οσο να ναι τα μπινελικια ειναι ποντοι σε ενα φορουμ