για την βουδαπεστη ελεγες οτι βρισκεις γκομενες.σε ολες τις χωρες ανατολικη ευρωπη ειναι μαλακισμενες και τα κανουν αυτα.ακομα ειπες οτι πρεπει να εχεις μυαλο και να μην σε παιρνουν θυμα,τωρα πως την επαθες?χα χα χα.αυτα μου τα εκαναν πριν 10-15 χρονια ουκρανια αν και εχω ολο το πακετο που ελεγες εμφανισιμος,εξυπνος,γεναιωδωρος,μιλουσα ρωσικα και ειχα σπιτια εκει.και ομως μου επαιρναν γκομενες οι γυφτοι,ειμουν καλο παιδακι.τωρα τις γαμω ολες,να σου πω γιατι?εγινα σκληρος,αναισθητος και αρχισα να ριχνω χαστουκια.πρωτα γυριζα την πλατη και εδιναν σε αλλουσ τα νουμερα τους.τωρα παω ενα λεπτο τουαλετα και τρεμουν οτι εφυγα και τις αφησα χα χα χα.σλοβακια γαμουσα σε κλαμπ με πουτανες.πηγα σε μερη με φοιτητες,ευκολοσχετιστες κοπελες αλλα ως εκει,δεν κερασα γιατι απο εμπειρεια ηξερα οτι εχουν αλλους γκομενουσ απο εραζμους,μενουν μαζι απλα αυτοι δεν εχουν μια.αυτες βγαινουν τις κερνανε και μετα πανε στους γκομενους στις εστιες.ειναι φιλικες και σε βοηθανε οτι θελεις,μονο σλοβακια μπορεις να πιδηξεις και τζαμπα μονο κερασματα,οχι στα μερη με φοιτητες που εχουν κυκλο.αυστρια μπορεις να κανεις τζαμπα γνωριμιες με ομορφες κοπελιτσες με καλο χαρακτηρα,ασε τις πουτανοχωρες.