menelaos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αδελφε, για δες και λιγο το HOSTEL....
ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙς.... και αυτοι επισης...
ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙς.... και αυτοι επισης...
αδερφε αν δεν εισαι ξενερωτος και μακακας ειναι μια πολη που μπορεις να περασεις καλα,κυκλοφορουν ομορφα κοριτσια και γυναικες οι οποιες θελουν να περασουν καλα,σου προτεινω να κανεις αυτο και να εισαι σιγουρος οτι θα βγαλεις ακρη λιγο προσοχη μονο γιατι οι slovaki ειναι αλλη φαρα
δηλ εχει μουνι καργα κ φτηνο η σλοβακια αλλα ειναι μουνοπανα οι σλοβακοι,παιζουν συνεχεια ξυλο μεταξυ τους,μαγκιες κομενες,αλλιως ειναι πιθανο να στη πεσουνε κ να παθεις χοντρη ζημιαγια μπες στο παρασυνθημα τυπε
δλδ?
αυτο τωρα το ειδαΤι Φοβασαι Ρε Χεστη ???
Εσυ Δεν ξερεις να παιξεις Ξυλο ρε Λελε' ???
Αν δηλαδη σου ορμησει ενας Σλοβακος θα Φωναζεις "Βοηθεια"
Ερε φαπες που θελουν μερικοι για να γινουν Αντρες
αυτο τωρα το ειδα
επειδη σε κοβω για σκληρο αγορι,οταν εισαι βουκουρεστι η ελλαδα στειλε ενα πμ,να τα πουμε αμεσα ρε μαγκακο,εχω μια επιθυμια να φαω καμμια φαπα,να γινω αντρας
δηλ εχει μουνι καργα κ φτηνο η σλοβακια αλλα ειναι μουνοπανα οι σλοβακοι,παιζουν συνεχεια ξυλο μεταξυ τους,μαγκιες κομενες,αλλιως ειναι πιθανο να στη πεσουνε κ να παθεις χοντρη ζημια
αλλα μουνι ααα,10 φορες καλυτερα απο τσεχιες κ μαλακιες τετοιες
εχει κ καμακι πολλυ,αλλα να πεισεις οτι εισαι μπιζνεσμαν οχι τουριστομαλακας,
η αν εισαι βιζιτοβιος υπαρχει κ εφημεριδα με αγγελιες το avisko η avizo,δε θυμαμαι ακριβως,εχει θεμα καλο μεσα με φωτο οριτζιναλ, κ οχι απατη,με 30-50ε η ωρα, αρχιζει η επαφη σας με τις σλοβακες
οσοι με διαβαζετε κ σε αλλα θρεντ,βλεπετε οτι μενω ρουμανια μολδαβια,οποτε η οπτικη μου ειναι κ σε συγκριση μ αυτες τις χωρες
βουρ για σλοβακια,μονο ειπαμε οχι ελληνομαγκιες
εκει μασαω κ εγω λιγο, που οπου αλλου γελαω με τους τοπικους,αλλα οι σλοβακοι ΕΙΝΑΙ περιεργοι
κατα τ αλλα ειναι το πιο καλο μερος για οταν εισαι τουριστας κ χωρις ακρες ιδιαιτερες