θα εχουμε τις καλυτερες,βασικα θα περνανε απο καστινγκ απο το γραφειο σου κ εσυ θα επιλεγεις τι μας κανει κ τι οχι.αν κανεις σωστες επιλογες στις τσατσαδες σε λιγο καιρο σε βλεπω να γινεσαι σκαουτερ κ να κανεις ταξιδακια για να βρεις κ πουτανες για τα σπιτακια μαςαμα ειναι η τσατσα μεχρι 45 την πηδαω ανετα μετα δυσκολευομαι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 464
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κ καλα θα κανεις.επειδη εγω θα δουλευω κ δεν θα μπορεσω να κανω βολτα περιμενω να μαθω ομως το ποσο καλη ειναι κ ποιες μερες δουλευει για να κανω βολτουλα.καλα προς το παρον θα παω για εσπερινο το απογευμα
ειναι απλο,θα του στειλω τα μπαζα για να μαθειεγω λεω να ανεβασεις την τιμη για να μην σε ξανα προσβαλει
θα εχουμε τις καλυτερες,βασικα θα περνανε απο καστινγκ απο το γραφειο σου κ εσυ θα επιλεγεις τι μας κανει κ τι οχι.αν κανεις σωστες επιλογες στις τσατσαδες σε λιγο καιρο σε βλεπω να γινεσαι σκαουτερ κ να κανεις ταξιδακια για να βρεις κ πουτανες για τα σπιτακια μας
καταλαβα,θες κ εσυ ποσοστα τωρα......δεν θα μεινει τιποτα για μεναεγω εχω δοκιμασει τα μωρα του deker και ειναι κορυφαια !
δεν εχει φωτο,ντρεπονται τα κοριτσια μου.ειναι απο 'σπιτακι'DEKER
ΦΩΤΟ εδώ και τώρα
καταλαβα,θες κ εσυ ποσοστα τωρα......δεν θα μεινει τιποτα για μενα
δεχομαι και πληρωμη σε ειδος ...
με κανεις κ κοκκινιζω.....απο μενα το θες?δεχομαι και πληρωμη σε ειδος ...
πρεπει να στειλεις εσυ φοτο για να σε δουν τα κοριτσιαδεν εχει φωτο,ντρεπονται τα κοριτσια μου.ειναι απο 'σπιτακι'
πρεπει να στειλεις εσυ φοτο για να σε δουν τα κοριτσια
με κανεις κ κοκκινιζω.....απο μενα το θες?
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ !!!!!!
Θελω την ξανθια στο avatar σου
τι αβαντα σου κανω ...
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
στειλε μου εσυ τα λεφτα κ θα το δουμε
Ντέκερ κόψε τις αρπαχτές τα λεφτά τα εισπράτη και τα επενδύει ο ταμίας εσύ είσαι στις δημόσιες σχέσεις. Το χρήμα εδώ παιδιά μην κάνετε το λάθος να τα δώσετε στο ντέκερ.
Λύσσαξες πια. Ποιές είναι οι καργιόλες και δεν φαίνοντα καλά;και ειπαμε τα μωρα του deker ειναι τελεια !!!!
δεν εχω ιδεα,παντως ειναι δυο πουτανακιαΛύσσαξες πια. Ποιές είναι οι καργιόλες και δεν φαίνοντα καλά;
εγω ειμαι αφεντικο οποτε πρεπει να εχω σφαιρικη αποψηΝτέκερ κόψε τις αρπαχτές τα λεφτά τα εισπράτη και τα επενδύει ο ταμίας εσύ είσαι στις δημόσιες σχέσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις