You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 464
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
βεβαιως αδερφε μου.εχω να σου στειλω 3 δυνατα μωρα,σιλικονατα που τα κανουν ολα.ηταν κ playmate πριν λιγα χρονια κ προσεξε,ειναι στην προνομιακη τιμη των 100ε κ οι 3........Ρε DEKER
έχεις τίποτα καλό και φτηνό να γαμήσουμε?
ωραιος!εδω φαινεται ο σωστος ο νταβας,αντε ριξτε και καμια ψηφο γενικα ρε παιδια!
παντως αν και η τριαδα των πλει οφ αρχισε να φαινεται και μαλλον θα ειναι απ την περιοχη του μυλου,εγω λεω πρωτη μαι αν ειναι περιπου ιδια στατιστικα να απονεμουμε το χρυσο πουλι του βαρδαρη στη βερονικα που το κατεχει με διαφορα
παντως αν και η τριαδα των πλει οφ αρχισε να φαινεται και μαλλον θα ειναι απ την περιοχη του μυλου,εγω λεω πρωτη μαι αν ειναι περιπου ιδια στατιστικα να απονεμουμε το χρυσο πουλι του βαρδαρη στη βερονικα που το κατεχει με διαφορα
στειλε μου εσυ τα λεφτα κ θα το δουμεΑψογα!!!!
Πως θα ο κανονίσουμε
κατσε λιγο γιατι τωρα με βγαζεις απο τα ρουχα μου...δηλαδη δεν μου εχεις εμπιστοσυνη?Στειλε φωτο πρωτα να δω
μ αρεσεις......θα κανουμε μπιζνες εμεις δυο κ θα πηδας κ τζαμπα........την τσατσαvaskore πρεπει πρωτα να στειλεις εσυ προκαταβολη κοστιζει και ο φωτογραφος.
ετσι δεν ειναι deker?(δεν με κανεις γραματεα σου καλητερα να τα κανονιζω ολα?)
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
deker στηλτα μου εμενα ρε σ εμπιστευομαι
θα φας καλα κ εσυ πουλακι μου.να πεφτουν τα ευρωπουλα κ ολα θα γινουν.deker στηλτα μου εμενα ρε σ εμπιστευομαι
τωρα ομως με χεις στεναχωρεσει πραγματικα.τοσα χρονια προσπαθω να κανω ονομα κ δεν τα εχω καταφερει ακομα?δεν πειραζει θα το υποστω κ αυτογουρουνι στο σακί θα πάρω;
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
θα φας καλα κ εσυ πουλακι μου.να πεφτουν τα ευρωπουλα κ ολα θα γινουν.
καλα προς το παρον θα παω για εσπερινο το απογευμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 30