οκ τοτε.λοιπον θα τα πουμε γιατι πρεπει να φυγω.το κατσικακι τοπως πηγε δεν μου ειπες?ντεκερ τιποτα το ιδιαιτερο.μια παρεξηγηση εγινε.αλλα ενταξει ολα καλα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 464
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Με την ψήφο μου μένουν 2 για κατοστάρα, κι έχουμε ισοπαλία στην κορυφή..!
ρε ντεκερ μηπως εισαι μανατζερ στο χριστινακι?.ριξτε ρε παιδια μια ψηφο στο χριστινακι μας,κριμα ειναι το κοριτσι να μεινει πισω....
καλημερα κ σε σενα φιλε,παιρνω 5ε στο πηδημα.......καλημερα.
deker τι ποσοστο σου δινει???
συγνωμη,θα ανεβασω την ταριφαπολυ φθηνος μανατζερ εισαι!μετα πως να δουλεψουν οι νταβαδες οταν εσυ περνεις μονο 5ε το πηδημα.ετσι χαλασε η ελλαδα ρε γαμοτο
ντεκερ μην εισαι φτωχονταβας αγορι μου.συγνωμη,θα ανεβασω την ταριφα
κ ελεγα δεν θα ποσταρεις μαζι μας σημερα?οκ ρε παιδια,θα το ανεβασω,αλλα να ξερετε αν ανεβουν οι τιμες δεν θα φταιω εγω.....ντεκερ μην εισαι φτωχονταβας αγορι μου.
πρεπει μου φαινεται να γραφτεις στο σωματειο νταβαδων για να μαθεις τα κολπα. αλλα πρεπει να παραμορφωθεις λιγο πρωτα για να γινεις σκατο φατσα σαν αυτους!!! (οι προσβλιτικες εκφρασεις δεν πανε σε σενα φυσικα)
γιατι ρε?μια χαρα σκατοφατασα ειμαι....ετσι μου κενε τουλαχιστονπρεπει μου φαινεται να γραφτεις στο σωματειο νταβαδων για να μαθεις τα κολπα. αλλα πρεπει να παραμορφωθεις λιγο πρωτα για να γινεις σκατο φατσα σαν αυτους!!! (οι προσβλιτικες εκφρασεις δεν πανε σε σενα φυσικα)
ειμαι ακριβως κ τα δυο οπως τα ειπες......κ ειμαι κ 1,90 120 κιλαε αμα δεν θυμηζεις λιγο σε αλβανο που ειναι λες και εχει φαει τιγανι στα μουτρα,η σε ρωσο που τον χτιπησε τραινο ας πουμε δυσκολα να κανεις χαηρι
εχω φυγει κιολας.....κ αν σας πετυχω θα σας κανω κ δωρακια....τοτε πανε στο κεπ να συμπληρωσεις γρηγορα την αιτηση
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
αντε ρε deker γινε νταβατζης να γαμαμε τζαμπα
Παρόμοια θέματα