Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ταιριαζει στους κρυψινους αυτο...εχεις δικιο..
ταιριαζει στους κρυψινους αυτο...εχεις δικιο..
Καλως ήρθες ξανά πρόεδρε της παλιάς μπουρδελοκατάστασης Θεσσαλονίκης,αλλά μπορεί να ξαναγίνεις και πάλι που ξέρεις....ενα γεια στο ιστορικο θρεντ που παρακολουθω παντα αλλα και στα ιστορικα του μελη με εκτιμηση και αγαπη ειδικα gameover karaman και πατσινο.....χαθηκαμε παικτες.....
Το οτι δεν σ'αρεσει η γνωμη του αλλου δεν σε δινει το δικαιωμα να το χαρακτιριζεις στενομυαλο αν το ξανακανεις θα σε βρισω ασχημα να ξερεις.Τωρα το συμπερασμα αυτο οτι δεν μ'αρεσει καμια και οτι φταιει το δεκαρικο απο που το εβγαλες..αν καταλαβες για τι αμφιβαλω το θεμα μας οσοι συζηταμε για τις τιμες ειναι οτι τα 40 ειναι πολλα για δεκα λεπτα,την ωρα που πολλοι απο εμας ειναι ανεργοι η δυσκολευονται να τα βγαλουν περα..νταξει καταλαβαινω οτι μερικοι ειναι ανετοι εδω μεσα οικονομικα και τα 40 δεν τους λενε κατι..αλλα απο τι μερια τους θελω να καταλαβουν και τους υπολοιπους,εκτος και αν ζειτε στο μονακο οπου τα πραγματα ειναι διαφορετικα γιατι εμεις που ζουμε ελλαδα εχουμε οικονομικα προβληματα..
Χαιρετω και καλωσοριζω το ιστορικο μελος και συντροφο glενα γεια στο ιστορικο θρεντ που παρακολουθω παντα αλλα και στα ιστορικα του μελη με εκτιμηση και αγαπη ειδικα gameover karaman και πατσινο.....χαθηκαμε παικτες.....
άστα να παν....ευτυχώς συνεχίζεις να κρατας ψηλά την ενημέρωσηΧαιρετω και καλωσοριζω το ιστορικο μελος και συντροφο gl
που χαθηκες βρε αλανιαρη??
Μαλλον για μενα ειναι αυτο ετσι..δεν με ξερεις και θα σου πω κατι για να μαθαινεις.Καποια ατομα εδω μεσα που ειναι παλια μελη ειχαν αλλα νικ που ειχαν και κριτικες και τσαρκες, ομω ςγια το χ.ψ δικο τους λογο εσβησαν τα προφιλ τους.Ενας απο αυτους ειμαι και εγω και αν θελεις να το επιβεβαιωσεις η ελα σε συναντηση η ρωτα καποιο ατομο που ερχεται συχνα σε συναντησης μελων της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης και ρωτα τον γιατι εκει εχω πει δημοσια πια νικ ειχα παλιοτερα, καταλαβες τωρα.Τωρα καλο ειναι να μην μιλας για απαξιωσεις σε ατομα που βγαινουν μια φορα το μηνα και κανουν συναντησης μελων και γραφουν εδω μεσα διπλες τσαρκες και αλλα πολλα.. ενω αλλοι κρυβονται πισω απ το π.σ με την φτηνη δικαιολογια οτι δεν ερχομαι γιατι φοβαμαι μην με δει ο κοσμος.
Ο αλλος λεει ο παραδεισος βρισκεται στο δρομο χαλκηδωνα-αλεξανδρειας χαχαχα παει μας ψεκαζουν δεν μπορει να ειναι αλλιος ρε φιλε περασες καλα αλλα μην υπερβαλεις και ξεσηκωνεις τον κοσμο να τρεχει σε αυτο τον κολοδρομο της παλιας εθνικης δλδ δεν σας κοβει καθολου οταν γραφεται κριτικες,τι να πω αλλο :SΚι όμως ο παράδεισος είναι αλλού και ίσως όχι τόσο κοντά, αλλά ούτε και μακριά, χθεσινή επίσκεψη στο μπουρδελακι του Πλατέως στον Δρόμο από Χαλκηδώνα για Αλεξάνδρεια, Άννα κοπέλα από Ρουμανία με κολάρα άλλο πράμα, πολύ συμμετοχική και άκρως ερωτική, ίσως και η κωλάρα της χρονιάς να είναι, δίνει και κολαράκι στα 70, εγώ πέρασα με το 30, ίσως την επόμενη φορά. Λεπτομέρειες στην κριτκή.
Μου είπε ότι έχει δουλέψει σε μαγαζιά από καβάλα, σέρρες , ξάνθη κλπ σε εκείνες τις περιοχές, αν κάποιος συναθλητής γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει για να μην υπάρχει μόνο η δική μου αναφορά, έιναι 45 km μακριά το μαγαζί από Βαρδάρη.
ενα γεια στο ιστορικο θρεντ που παρακολουθω παντα αλλα και στα ιστορικα του μελη με εκτιμηση και αγαπη ειδικα gameover karaman και πατσινο.....χαθηκαμε παικτες.....
όχι ρε μεξικάνα! Το λεπτό ρουμανοπιπινακι ειναι που τελευταία δούλευε ως Μόνικα και πιο παλιά με τα ονόματα Εμμανουέλα και Τζίνα!κ καινουργια η νινα που λενε τα πουλεν στο σαιτ με τησ φωτο ειναι η μονικα η μεξικανα που την ειχα παρει με ενα 20 στησ αρχεσ τησ. κ τωρα πηγε 40
κ χρηστινα στησ αρχεσ στο τσιρκοόχι ρε μεξικάνα! Το λεπτό ρουμανοπιπινακι ειναι που τελευταία δούλευε ως Μόνικα και πιο παλιά με τα ονόματα Εμμανουέλα και Τζίνα!
Αστα να πανε συναδελφε τραγικα τα πραματα στην πολη μαςκαλα βρε εκει στισ βιλλεσ πατε καλα . πρωτον εχουν μαζεψη ολα τα μπαζα τησ περοιοχησ που τα γαμουσεσ με 25 κ 30 κ ηταν : . οχι μονο αυτο τα βαφτησαν κιολασ κ οταν πασ σε λενε εχω καινουργια κοπελα κ οταν τουσ λεσ την επαιρνα με το 30 σου την λενε κιολασ εμεισ 40 παιρνουμε κ η κοπελα ειναι καινουργια.αντε φερτε κανα καλο μουνακι με τα λεφτα που ζητατε.η μονη που εμεινε ειναι η βικυ καυτη πρεπη να τουσ κανει νερα γιατι δουλευη οποτε γουσταρη.Υ.Γ.κ δεν το γραφω για το δεκαρικο παραπανω αλλα για τα μπαζα που μασ πλασαρουν.
εν τω μεταξύ η εμμανουελα και η νινα ειναι το ιδιο και το αυτο ε??όχι ρε μεξικάνα! Το λεπτό ρουμανοπιπινακι ειναι που τελευταία δούλευε ως Μόνικα και πιο παλιά με τα ονόματα Εμμανουέλα και Τζίνα!
Δεν κανεις λαθος φιλε η Γκαμπριελα δε λεει μια μεσαΕρημίτη: Τζαστίν και απέναντι μια πιτσιρίκα Γκαμπριέλα...σούπερ εμφανισιακά μου φάνηκε, αλλά μέσα δεν πρέπει να λέει κάτι,κάνω λάθος?
Μινωταύρου μια Μαρία...χάλι για μένα.
Α.Γ. 24 η Μιρέλα.
λυπήθηκα το 30ρι...την έκανα
η πρωτη πολλα χρονια στο κουρπετι εγω την ειχα παρει στισ αρχεσ τησ στο βαρδαρι κ δεν με αρεσε. η δευτερη πρεπει να σε βγηκε με κατι μουτρα που λεσ εχασε τιποτα.οσεσ φορεσ κ να την ειδα μονο με τα μουτρα που βγανει δεν την πηρα για να σε πω.Ερημίτη: Τζαστίν και απέναντι μια πιτσιρίκα Γκαμπριέλα...σούπερ εμφανισιακά μου φάνηκε, αλλά μέσα δεν πρέπει να λέει κάτι,κάνω λάθος?
Μινωταύρου μια Μαρία...χάλι για μένα.
Α.Γ. 24 η Μιρέλα.
λυπήθηκα το 30ρι...την έκανα