Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Η Τζαστίν έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με παλιότερα αλλά παραμένει μια από τις B-class επιλογές. Η Γκαμπριέλλα είναι ότι χειρότερο (δεν) έχω πηδήξει στη ζωή μου, άντεξα μόνο μερικά δευτερόλεπτα πίπα πριν την στείλω. Μην κάνεις το λάθος φίλε. Ελπίζω να σε πρόλαβα..... Τέλος η Αλίνα είναι ΟΝΤΩΣ όποτε έχει κέφια κατά τη γνώμη μου.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
όχι φιλέ μου ή Νίνα είναι αυτή που είπα!
Ή Εμμανουέλα που έχουν είναι τουμπανο! :boobies: :boobies:
την ειδες γιατι μου ειπαν οτι Δευτερα πρωι ελεγε νινα και ηταν η γνωστη σχετικα ψηλη αδυνατη που ως Εμμανουελα δουλευε προσφατα στα μαγαζια της πολης, εκτος αν παιζει τωρα ως νινα και η νεα εμμανουελα του site ειναι αλλη...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
την ειδες γιατι μου ειπαν οτι Δευτερα πρωι ελεγε νινα και ηταν η γνωστη σχετικα ψηλη αδυνατη που ως Εμμανουελα δουλευε προσφατα στα μαγαζια της πολης, εκτος αν παιζει τωρα ως νινα και η νεα εμμανουελα του site ειναι αλλη...
αφού τις είδα και τις 2! :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ενα γεια στο ιστορικο θρεντ που παρακολουθω παντα αλλα και στα ιστορικα του μελη με εκτιμηση και αγαπη ειδικα gameover karaman και πατσινο.....χαθηκαμε παικτες.....

Καλώς μας ξανάρθες gl  :rockon: :rockon: :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Γενικό ήταν το ποστ μου, σαφώς όμως η αφορμή υπήρξε αυτό το σχόλιό σου
Ο αλλος λεει ο παραδεισος βρισκεται στο δρομο χαλκηδωνα-αλεξανδρειας χαχαχα παει μας ψεκαζουν δεν μπορει να ειναι αλλιος  :grin: ρε φιλε περασες καλα αλλα μην υπερβαλεις και ξεσηκωνεις τον κοσμο να τρεχει σε αυτο τον κολοδρομο της παλιας εθνικης  :uglystupid: δλδ δεν σας κοβει καθολου οταν γραφεται κριτικες,τι να πω αλλο  :S

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί στους οποίους αναφέρθηκα ήταν αυτοί που φαίνονται παραπάνω. Έγραψε ο Gameover μία πληροφορία. Για κάποιους μπορεί να είναι αδιάφορη. Κάποιοι άλλοι όμως, για χ,ψ λόγους μπορεί να πάνε (γιατί έτυχε να περνάνε από εκεί κοντά, γιατί δουλεύουν κάπου εκεί, γιατί γενικώς είναι στη γύρα ή τους αρέσει η εξερεύνηση, οτιδήποτε), και να περάσουν και καλά. Εσύ αν δεν ενδιαφέρεσαι, απλά αγνόησέ το. Ποιος ο λόγος να το σχολιάσεις με αυτό τον μάλλον προσβλητικό τρόπο;
Θα μου πεις τώρα, εσύ τι είσαι; Δικηγόρος του Gameover (ή του οποιουδήποτε Gameover); Ή θα έρθω να σου πω τι να κάνεις; Όχι βέβαια, αλλά όπως και να το κάνουμε χτυπάει άσχημα και ήθελα να το καυτηριάσω. Ενδεχομένως εσύ να το έγραψες με άλλο ύφος, ίσως και λίγο στο χαβαλέ ή χιουμοριστικά, αλλά στο γραπτό λόγο βγήκε άσχημα. Πως θα σου φαινόταν εσένα για παράδειγμα αν έγραφες μία πληροφορία και κάποιος σου απαντούσε "είσαι καθυστερημένος, δε σου κόβει καθόλου";
Κατά τα άλλα, σαφώς και δε γνωριζόμαστε, δεν αμφισβητώ όσα λες, αλλά στην τελική δεν έχει σημασία ποια νικς είχες ή πόσες κριτικές έγραψες, επιμένω ότι δεν είναι ωραίο να τη λες έτσι σε ένα μέλος που μάλιστα έχει γράψει και προσφέρει πάρα πολλά. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου (πως θα μπορούσα άλλωστε, αφού δε γνωριζόμαστε), και σου τα λέω όλα αυτά πολύ καλοπροαίρετα.

Ευχαριστώ για την στήριξη extramask, εγώ απλά αγνόησα αυτά τα υποτιμητικά, μιλάει τώρα ο άνθρωπος μηδέν κριτικές, και κάνει κριτική σε κάποιον που έχει λιώσει το πληκτρολόγιο στο γράψιμο, γελάνε και τα τσιμέντα,  για καμιά ξηγημένη μπουρδελότσαρκα είναι και μέχρι εκεί, να γυρνάμε σε ένα πάσαλο γύρω γύρω δεμένοι από το λαιμό,  αλλά τι να πεις, ουκ οίδασι τι ποιούσιν, το μόνο που μπορώ να πω  :uglystupid: :idiot:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ευχαριστώ για την στήριξη extramask, εγώ απλά αγνόησα αυτά τα υποτιμητικά, μιλάει τώρα ο άνθρωπος μηδέν κριτικές, και κάνει κριτική σε κάποιον που έχει λιώσει το πληκτρολόγιο στο γράψιμο, γελάνε και τα τσιμέντα,  για καμιά ξηγημένη μπουρδελότσαρκα είναι και μέχρι εκεί, να γυρνάμε σε ένα πάσαλο γύρω γύρω δεμένοι από το λαιμό,  αλλά τι να πεις, ουκ οίδασι τι ποιούσιν, το μόνο που μπορώ να πω  :uglystupid: :idiot:
ειχα καιρο να ακουσω χριστιανικο λογο..χαχα με εκανες και γελασα φιλος!!...τωρα για τα ποστ του κυριου αυτου μια προταση υπαρχει...και φουμα φουμα αγιους εβλεπα και αγγελακια!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ειχα καιρο να ακουσω χριστιανικο λογο..χαχα με εκανες και γελασα φιλος!!...τωρα για τα ποστ του κυριου αυτου μια προταση υπαρχει...και φουμα φουμα αγιους εβλεπα και αγγελακια!!
Τζιμιαδη γλειφοντας αλλους δεν κανεις φιλους...να εισαι αληθινος. ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Νταξει, την εβγαλες την μετρησες και την εχεις μεγαλη.. βαλτην μεσα τωρα μην την πατησει κανεις και σκονταψει.. Εγραψα και στον αλλον ποιο πανω ποιος ειμαι ..αν θες να μαθεις περισσοτερα ελα σε καποια συναντηση να γνωριστουμε απο κοντα..αλλιως οσα πληκτρολογια και να λιωσεις μια ζωη θα εισαι ενα ατομο που γραφει πισω απο τον υπολογιστη μεχρι εκει.  ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Γενικό ήταν το ποστ μου, σαφώς όμως η αφορμή υπήρξε αυτό το σχόλιό σου
Ο αλλος λεει ο παραδεισος βρισκεται στο δρομο χαλκηδωνα-αλεξανδρειας χαχαχα παει μας ψεκαζουν δεν μπορει να ειναι αλλιος  :grin: ρε φιλε περασες καλα αλλα μην υπερβαλεις και ξεσηκωνεις τον κοσμο να τρεχει σε αυτο τον κολοδρομο της παλιας εθνικης  :uglystupid: δλδ δεν σας κοβει καθολου οταν γραφεται κριτικες,τι να πω αλλο  :S

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί στους οποίους αναφέρθηκα ήταν αυτοί που φαίνονται παραπάνω. Έγραψε ο Gameover μία πληροφορία. Για κάποιους μπορεί να είναι αδιάφορη. Κάποιοι άλλοι όμως, για χ,ψ λόγους μπορεί να πάνε (γιατί έτυχε να περνάνε από εκεί κοντά, γιατί δουλεύουν κάπου εκεί, γιατί γενικώς είναι στη γύρα ή τους αρέσει η εξερεύνηση, οτιδήποτε), και να περάσουν και καλά. Εσύ αν δεν ενδιαφέρεσαι, απλά αγνόησέ το. Ποιος ο λόγος να το σχολιάσεις με αυτό τον μάλλον προσβλητικό τρόπο;
Θα μου πεις τώρα, εσύ τι είσαι; Δικηγόρος του Gameover (ή του οποιουδήποτε Gameover); Ή θα έρθω να σου πω τι να κάνεις; Όχι βέβαια, αλλά όπως και να το κάνουμε χτυπάει άσχημα και ήθελα να το καυτηριάσω. Ενδεχομένως εσύ να το έγραψες με άλλο ύφος, ίσως και λίγο στο χαβαλέ ή χιουμοριστικά, αλλά στο γραπτό λόγο βγήκε άσχημα. Πως θα σου φαινόταν εσένα για παράδειγμα αν έγραφες μία πληροφορία και κάποιος σου απαντούσε "είσαι καθυστερημένος, δε σου κόβει καθόλου";
Κατά τα άλλα, σαφώς και δε γνωριζόμαστε, δεν αμφισβητώ όσα λες, αλλά στην τελική δεν έχει σημασία ποια νικς είχες ή πόσες κριτικές έγραψες, επιμένω ότι δεν είναι ωραίο να τη λες έτσι σε ένα μέλος που μάλιστα έχει γράψει και προσφέρει πάρα πολλά. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου (πως θα μπορούσα άλλωστε, αφού δε γνωριζόμαστε), και σου τα λέω όλα αυτά πολύ καλοπροαίρετα.
Εσυ τουλαχιστον εισαι σηζητησιμο ατομο οποτε δεν εχω κανενα λογο να ερθω σε αντιλογο με σενα..για εκεινο που αναφερεσαι εγω το ειδα πολυ υπερβολικο να γραφεται και απο ατομο που οσο να πεις εδω περα τα γραφομενα του σε καποιους μενουν, οτι ο παραδεισος βρισκεται αλλου και τα σχολια μου ηταν περισσοτερο γενικα και οχι για το ατομο που εγραψε την κριτικη.Εγω περισσοτερο ηθελα να πω για τον κολοδρομο.. ετυχε παλιοτερα να την παθω..δες καλυτερα το σχολιο μου και θα καταλαβεις.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Τζιμιαδη γλειφοντας αλλους δεν κανεις φιλους...να εισαι αληθινος. ;)
τζαμαικανε δεν σταματας τις μπουρδες λεω εγω που περιμενεις ποστ να σχολιασεις και να βγαλεις την χολη σου;σταματα το και ειδικα σταματα να σχολιαζεις κατω απο καθε ποστ μου...τελος με την παρτι μου οσο ανεχτηκα σε ανεχτηκα...αυτο και τιποτα αλλο δεν θα σου πω...δεν θελω να ασχοληθεις αλλο μαζι μου...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αιντε αγορι μου το εχεις καψει τελειος...Εσυ μιλας για μενα σε αλλον χωρις το θεμα να σε αφορα και να λεω κατι για σενα και τωρα μου λες να μην ασχολουμε μαζι σου..πανε να σε δει κανας γιατρος οσο ειναι νωρις... :idiot:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Αιντε αγορι μου το εχεις καψει τελειος...Εσυ μιλας για μενα σε αλλον χωρις το θεμα να σε αφορα και να λεω κατι για σενα και τωρα μου λες να μην ασχολουμε μαζι σου..πανε να σε δει κανας γιατρος οσο ειναι νωρις... :idiot:
εγω κατι σου ειπα...δεν σπαμαρω ξανα το θρεντ...θα σε παρακαλεσω να μην ξανασχολιασεις κατω απο ποστ μου...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Και στο φιναλε χαβαλε καναμε και το ξερεις..οπως μιλουσαμε οταν βρισκομασταν στις συναντησης ετσι καναμε κι εδω μεσα και οχι μονο με σενα αλλα και με τα αλλα παιδια.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εγω κατι σου ειπα...δεν σπαμαρω ξανα το θρεντ...θα σε παρακαλεσω να μην ξανασχολιασεις κατω απο ποστ μου...
Νταξει στο θεμα σπαμ εδω περα εχεις δικιο..γιατι δεν φταινε οι αλλοι να βλεπουνε εμας να σπαμαρουμε.Το αλλο αμα θες στειλε π.μ να με πεις τι μυγα σε τσιμπισε ξαφνικα και απο χαβαλε το γυρισες στα σοβαρα.Αυτα και τελος.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Νταξει στο θεμα σπαμ εδω περα εχεις δικιο..γιατι δεν φταινε οι αλλοι να βλεπουνε εμας να σπαμαρουμε.Το αλλο αμα θες στειλε π.μ να με πεις τι μυγα σε τσιμπισε ξαφνικα και απο χαβαλε το γυρισες στα σοβαρα.Αυτα και τελος.

1,10 δινει στη bet365 να σε μιουταρουν η να σε μπαναρουν πριν βγει ο μηνας  :grin:
Συνεχισε,καλα τα πας...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Νταξει, την εβγαλες την μετρησες και την εχεις μεγαλη.. βαλτην μεσα τωρα μην την πατησει κανεις και σκονταψει.. Εγραψα και στον αλλον ποιο πανω ποιος ειμαι ..αν θες να μαθεις περισσοτερα ελα σε καποια συναντηση να γνωριστουμε απο κοντα..αλλιως οσα πληκτρολογια και να λιωσεις μια ζωη θα εισαι ενα ατομο που γραφει πισω απο τον υπολογιστη μεχρι εκει.  ;)
Τους χαρακτηρισμούς σου, σου τους επιστρέφω, είσαι κακοπροαίρετος και είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για σενα, κάνε τη δουλειά σου και μην ασχολείσαι με την πάρτη μου, αυτά και μέχρι εδώ, δεν με νοιάζει ποιος είσαι καταντα όμως κουραστικό να σχολιάζεις το οτιδήποτε

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ελα και επιστρεφει η αντριανα!!
εχει να γινει της ποπης παλιιι!!