kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
για λιγες μερες λεει αρα οποιος προλαβει....Ειδομενη το βλεπωελα και επιστρεφει η αντριανα!!
εχει να γινει της ποπης παλιιι!!
για λιγες μερες λεει αρα οποιος προλαβει....Ειδομενη το βλεπωελα και επιστρεφει η αντριανα!!
εχει φανατικους οπαδους...τωρα θα την πηδατε σαν μαμα ομως να την προσεχετε!!Προσκυνημα θα εχει παλι εχουν να κονομησουνε πολλα ευρωπουλα οι βιλλες
εδω μενει θα γινει οχι ειδομενη!!για λιγες μερες λεει αρα οποιος προλαβει....Ειδομενη το βλεπω
Δεν εχει αναγκη μην ανχωνεσε αντεχει πολλη πουτσοεχει φανατικους οπαδους...τωρα θα την πηδατε σαν μαμα ομως να την προσεχετε!!
Θα γίνει χαμός!!!!!!!!ελα και επιστρεφει η αντριανα!!
Houdini η Νατάσσα δουλεύει στις villes τώρα.Μήπως ξέρει κάποιος γιατί είναι κλειστές οι Μέλισσες το πρωί;
Η εναλλακτικά, που μπορώ πλέον να βρω τη Νατάσα (που δούλευε στις Μέλισσες πρωινή βάρδια);
Μια πιπινο-Αντριαννα που δουλευει VIS9 με τορπιλες-βυζια εχει καμια σχεση με εκεινη που δουλευε καποτε γεωργιου 30? και εβαλε σιλικονες? η καμια σχεση ??
Είδα και φωτογραφίες της Σελένα στο άλλο site και ψήθηκα, αν και συνειδητά απέχω από τις βίλες για αυτό το στρουμπουλό Ουγγαρεζάκι ίσως κάνω μία εξαίρεση, αν θέλεις γράψε κάτι τις παραπάνω να πάω προετοιμασμένος, πχ αν δέχεται χάδια διαρκείας, προκαταρκτικά, δάκτυλα, φιλιά μέχρι που δίνει αν δίνει, αν γλύφει μπαλάκια, στησίματα αν κάνει σωστά και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσες να γράψεις που να μπορούσε να βοηθήσει σε αυτή τη ολίγον δύσκολη αν κατάλαβα καλά περίπτωση,λοιπόν ας πω και εγω τις εμπειρίες μου...είδα στις βίλλες την καινούρια Νίνα ,η οποία είναι μια παλιά Εμμανουέλα ρουμάνα λεπτουλα....ομορφη αλλα δεν εχω εμπειρία μαζι της.Μπήκα με την καινουρια Σελένα και την καινουρια Εμμανουέλα.
Η Σελένα ,ουγγαρέζα πιτσιρίκα....γεματουλα ,αλλα μου αρεσει για τα δικα μου γουστα,άπειρη, ντροπαλή χωρις μή και μη...(βεβαια δεν καταλαβαινει πολλά ελληνικά και αγγλικά επίσης) αλλα δεν δυσανασχετησε, αν έχει διάθεση να μάθει το αντικείμενο μπορει σε μερικά χρόνια να εξελιχθει σε μουνάρα....αλλα προς το παρών δεν νομίζω να ξαναπηγαινα μαζι της....
Είδα και φωτογραφίες της Σελένα στο άλλο site και ψήθηκα, αν και συνειδητά απέχω από τις βίλες για αυτό το στρουμπουλό Ουγγαρεζάκι ίσως κάνω μία εξαίρεση, αν θέλεις γράψε κάτι τις παραπάνω να πάω προετοιμασμένος, πχ αν δέχεται χάδια διαρκείας, προκαταρκτικά, δάκτυλα, φιλιά μέχρι που δίνει αν δίνει, αν γλύφει μπαλάκια, στησίματα αν κάνει σωστά και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσες να γράψεις που να μπορούσε να βοηθήσει σε αυτή τη ολίγον δύσκολη αν κατάλαβα καλά περίπτωση,
φιλαρακι την ειχα παρει οταν ηταν στησ μελλισεσ ενα παγοβουνο στο γαμισι μπανει μεσα ολα καλα κ μετα απλονεται κ περιμενη να τελειωσησ χωρισ να κανει τιποτα κ τρωσ ξενερα. κ πηγαινε λιγο στο fola alert κ θα δεισ.Είδα και φωτογραφίες της Σελένα στο άλλο site και ψήθηκα, αν και συνειδητά απέχω από τις βίλες για αυτό το στρουμπουλό Ουγγαρεζάκι ίσως κάνω μία εξαίρεση, αν θέλεις γράψε κάτι τις παραπάνω να πάω προετοιμασμένος, πχ αν δέχεται χάδια διαρκείας, προκαταρκτικά, δάκτυλα, φιλιά μέχρι που δίνει αν δίνει, αν γλύφει μπαλάκια, στησίματα αν κάνει σωστά και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσες να γράψεις που να μπορούσε να βοηθήσει σε αυτή τη ολίγον δύσκολη αν κατάλαβα καλά περίπτωση,
αυτη η νινα που ειναι στις βιλλες,που λετε οτι ειναι η εμμανουελα η ξανθια αδυνατη,ειναι αυτη που πριν λιγο καιρο δουλευε σε αυτο διπλα απο την εκκλησια.....συνηθως βραδυνη?