Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Θα φαει πολυ πουτσο
την βλεπω μετα απο 2-3 μερες να παιρνει αναρωτικη

ειναι και επισημα μιλφ
οποτε εχει ενα + επιπλεον  :grin:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
για χοντρο παπα το κοβω αυτο με την rosa.....λιγες μερες...τι θελει να μαζεψει τον ΕΝΦΙΑ....ελεος ειπαμε οχι τοσο ξεκαρφωτα  :2funny: :2funny: :2funny:

Houdini

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
12
Πόντοι
0
Μήπως ξέρει κάποιος γιατί είναι κλειστές οι Μέλισσες το πρωί;
Η εναλλακτικά, που μπορώ πλέον να βρω τη Νατάσα (που δούλευε στις Μέλισσες πρωινή βάρδια);

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Μήπως ξέρει κάποιος γιατί είναι κλειστές οι Μέλισσες το πρωί;
Η εναλλακτικά, που μπορώ πλέον να βρω τη Νατάσα (που δούλευε στις Μέλισσες πρωινή βάρδια);
Houdini η Νατάσσα δουλεύει στις villes τώρα.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μια ( πρωινή ) περιήγηση στον διαλυμένο χώρο των στούντιο της περιοχής, μετά και από το κλείσιμο πλέον πολλών καταστημάτων στον δρόμο του Α. Γεωργίου και το κατεδαφισμένο  στούντιο που αν δεν κάνω λάθος αποκαλούταν εκκλησία...

-Ερημίτη 2  μια Σουζάνα με μπόλικες καμπύλες, φραντζούλα μαλλί και ένα ωραιότατο μπειμπι ντολ.
-Ερημίτη 1 η Λουίζα, αρκετά θετική, μαγκιόρα και πάντα το μαλλάκι κότσο.
-Vegas A, η Ιωάννα, όμορφη κοπέλα με αρμονικό σώμα  και πολύ γήινη.
-Vegas B ( το απέναντι ) μια ξανθιά με αγορέ μαλλί, πολλά τατουάζ και τροφαντή.
-Vegas C, δεν θυμάμαι...
-Μινώταυρου 14, η Αθηνά, μιλφόνι ολκής.
-Τρίδυμα, στο πρώτο δεν μπήκα, στο δεύτερο η Τζούλια μελανούρι νταρντάνικο, στο τρίτο η Νίκη ξυπόλητη!
-Φρίξου 15 μια νέα ξανθιά, ψηλή και προς το αδύνατη.
-Φρίξου 13Α η Βικτόρια.
-Φρίξου 15 η Έφη σε πρόγραμμα και δυο πελάτες να περιμένουν...
-Φρίξου 14 η Ταϊλανδική Ντάινα, όμορφο σώμα, ωραία χαρακτηριστικά αλλά όχι ιδιαίτερο νάζι.
-Φρίξου ακριβώς δίπλα, η Γιασμίν, έκφυλο μωρό, κάποια ημέρα θα της τα ακουμπήσω,  που θα πάει.

Κρίμα για το στούντιο la femme που πλέον δεν λειτουργεί, έχω ακουμπήσει πριν την κρίση κάτι 150,200 με την Μαρία από  την Τσεχία, ανάμνηση παλιά...

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Μια πιπινο-Αντριαννα που δουλευει VIS9 με τορπιλες-βυζια εχει καμια σχεση με εκεινη που δουλευε καποτε γεωργιου 30? και εβαλε σιλικονες? η καμια σχεση ??

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
λοιπόν ας πω και εγω τις εμπειρίες μου...είδα στις βίλλες την καινούρια Νίνα ,η οποία είναι μια παλιά Εμμανουέλα ρουμάνα λεπτουλα....ομορφη αλλα δεν εχω εμπειρία μαζι της.Μπήκα με την καινουρια Σελένα και την καινουρια Εμμανουέλα.
Η Σελένα ,ουγγαρέζα πιτσιρίκα....γεματουλα ,αλλα μου αρεσει για τα δικα μου γουστα,άπειρη, ντροπαλή χωρις μή και μη...(βεβαια δεν καταλαβαινει πολλά ελληνικά και αγγλικά επίσης) αλλα δεν δυσανασχετησε, αν έχει διάθεση να μάθει το αντικείμενο μπορει σε μερικά χρόνια να εξελιχθει σε μουνάρα....αλλα προς το παρών δεν νομίζω να ξαναπηγαινα μαζι της....

Η Εμμανουέλα αντίθετα το κατέχει το άθλημα,πίπα δυνατή ,μουνί για αγριες καταστασεις,του τυπου "σκισε με καριόλη" πετρα το σωμα της.
Σε φατσα δεν λέει τοσα πολλά ,βυζια σιλικονατα που γκαυλώνουν ευκολα...και γενικά περασα αρκετα καλα μαζι της.

Ειδα και την Νικόλ και ημουν ετοιμος να κανω κατάθεση αλλά είχε πολύ κίνηση και δεν ειχα διάθεση να περιμένω....
Δεν τρελάθηκα με την εμφανιση της αλλα το ενστικτο μου μου λέει οτι πρεέπι να ειναι καλή μεσα....Ουκρανέζα ,χαμογελαστή,ευδιαθετη....θα φανεί....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Μια πιπινο-Αντριαννα που δουλευει VIS9 με τορπιλες-βυζια εχει καμια σχεση με εκεινη που δουλευε καποτε γεωργιου 30? και εβαλε σιλικονες? η καμια σχεση ??

οχι δεν έχει καμία σχέση με εκεινη τη ρουμανα ...αυτη δούλεψε αν θυμαμαι καλά στο venus,και στην Ανδρεου γεωργιου 19, και σε εκεινο που δουλευε η Βερονικα,εκει που ανεβαινεις τις σκάλες....εβαλε σιλικόνες εδω και καιρό νομίζω και ειναι αρκετα δυνατή μεσα...

ppappppas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
ΚΑλησπέρα παιδιά,
ποια σπιτια εννοούμε όταν λέμε βίλες;

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Για να μην ψάχνεις και πολύ, στην επόμενη τσάρκα σου, σε όποιο στούντιο σου ανακοινώνεται ο αρχικός τιμοκατάλογος από 40 ευρώ θα σταμπάρεις και μια Villa...

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
αυτη η νινα που ειναι στις βιλλες,που λετε οτι ειναι η εμμανουελα η ξανθια αδυνατη,ειναι αυτη που πριν λιγο καιρο δουλευε σε αυτο διπλα απο την εκκλησια.....συνηθως βραδυνη?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
λοιπόν ας πω και εγω τις εμπειρίες μου...είδα στις βίλλες την καινούρια Νίνα ,η οποία είναι μια παλιά Εμμανουέλα ρουμάνα λεπτουλα....ομορφη αλλα δεν εχω εμπειρία μαζι της.Μπήκα με την καινουρια Σελένα και την καινουρια Εμμανουέλα.
Η Σελένα ,ουγγαρέζα πιτσιρίκα....γεματουλα ,αλλα μου αρεσει για τα δικα μου γουστα,άπειρη, ντροπαλή χωρις μή και μη...(βεβαια δεν καταλαβαινει πολλά ελληνικά και αγγλικά επίσης) αλλα δεν δυσανασχετησε, αν έχει διάθεση να μάθει το αντικείμενο μπορει σε μερικά χρόνια να εξελιχθει σε μουνάρα....αλλα προς το παρών δεν νομίζω να ξαναπηγαινα μαζι της....
Είδα και φωτογραφίες της Σελένα στο άλλο site και ψήθηκα, αν και συνειδητά απέχω από τις βίλες για αυτό το στρουμπουλό  Ουγγαρεζάκι ίσως κάνω μία εξαίρεση, αν θέλεις γράψε κάτι τις παραπάνω να πάω προετοιμασμένος, πχ αν δέχεται χάδια διαρκείας, προκαταρκτικά, δάκτυλα, φιλιά μέχρι που δίνει αν δίνει, αν γλύφει μπαλάκια, στησίματα αν κάνει σωστά και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσες να γράψεις που να μπορούσε να βοηθήσει σε αυτή τη ολίγον δύσκολη αν κατάλαβα καλά περίπτωση,

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Είδα και φωτογραφίες της Σελένα στο άλλο site και ψήθηκα, αν και συνειδητά απέχω από τις βίλες για αυτό το στρουμπουλό  Ουγγαρεζάκι ίσως κάνω μία εξαίρεση, αν θέλεις γράψε κάτι τις παραπάνω να πάω προετοιμασμένος, πχ αν δέχεται χάδια διαρκείας, προκαταρκτικά, δάκτυλα, φιλιά μέχρι που δίνει αν δίνει, αν γλύφει μπαλάκια, στησίματα αν κάνει σωστά και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσες να γράψεις που να μπορούσε να βοηθήσει σε αυτή τη ολίγον δύσκολη αν κατάλαβα καλά περίπτωση,

Ολίγον δύσκολη είναι το understatement της χρονιάς φίλε. Τα είπανε και οι πιό πάνω. Δεν κάνει προκαταρκτικά = πεταμένα λεφτά. Με άφησε να κάνω σχεδόν ότι ζήτησα αλλά μετά από διαπραγμάτευση (έλεος χάνεται ότι όρεξη για σεξ μπορεί να έχεις) και τρομερά δύσκολη συνεννόηση. Κοιτούσε ταβάνι και τέτοια επίσης. Δεν είναι κακή κοπέλα, πιστεύω λόγω απειρίας. Δεν θα πληρώνουμε 40ρια για να μάθουμε τα μυστικά του σεξ σε Βουλγαροids που φανερά δεν έχουν όρεξη. Είμουν και εγώ βλάκας γιατί δεν περίμενα κριτικές και μεταπ τις είδα και ήταν σαν να διάβαζα πως πέρασα εγώ ο ίδιος.

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
φιλαρακι την ειχα παρει οταν ηταν στησ μελλισεσ ενα παγοβουνο στο γαμισι μπανει μεσα ολα καλα κ μετα απλονεται κ περιμενη να τελειωσησ χωρισ να κανει τιποτα κ τρωσ ξενερα. κ πηγαινε λιγο στο fola alert κ θα δεισ.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
αυτη η νινα που ειναι στις βιλλες,που λετε οτι ειναι η εμμανουελα η ξανθια αδυνατη,ειναι αυτη που πριν λιγο καιρο δουλευε σε αυτο διπλα απο την εκκλησια.....συνηθως βραδυνη?

ναι αυτή ειναι...δουλεψε σε πολλά μαγαζιά. Νομίζω την πετυχα και εκει διπλα απο την εκκλησσία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom