jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
θα απογοητευτεις!!!δεν αξιζει το γκομενακι..Θα διαβασω την κριτικη σου τωρα ευχαριστω.
θα απογοητευτεις!!!δεν αξιζει το γκομενακι..Θα διαβασω την κριτικη σου τωρα ευχαριστω.
K εγω παω οχι σαν στανταρακι αλλα παωΕιχα μια πολυ καλη εμπειρια με την Λαρα απο βιλλες. Αν βρω χρονο θα γραψω κριτικη. Παει κανενας αλλος στην συγκεκριμενη? θελω να τον ρωτησο κατι.
Εσυ περνας καλα μαζι της λες και ουτε μια κριτικη δεν ανεβασες,ο αλλος ρωταει 2 μερες γι'αυτην,δλδ ειναι τοσο δυσκολο να κατσεις και να γραψεις 5-10 πραγματα σε μια κριτικη?
Είναι παλιό το μωρό και έδωσε ρέστα σήμερα!Πράγματι το μωρό το έβλεπα πρώτη φορά. Σουζάνα, ομορφούλα Ουκρανή γεματούλα. Γλυκίτατη έξω χωρίς όμως υπερβολές για να περάσεις μέσα. Πολύ αισθησιακή στο δωμάτιο, δεν γίνεται περισσότερο από αυτό δλδ. Μόνο η γυναικεία πορνοελίτ (λιγότερο από 10%) μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι κάνεις πραγματικό έρωτα και όχι σεξ, τουλάχιστον στα μπουρδέλα. Αυτή ανήκει στην elite. Με έστειλε στον παράδεισο από την πρώτη στιγμή, με πολύ ιδιαίτερα χάδια και φιλιά. Μου φερόταν πιο γλυκά απότι καμία γκόμενά μου γαμώ την κοινωνία. Στα υπόλοιπα στάσεις και πίπα κτλ είναι πολύ καλή αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν θα βρείτε καλύτερα από τεχνικής απόψεως. Δεν τα πολυκοιτάω αυτά. Κοιτάω σχεδόν αποκλειστικά το πάθος και τον ερωτισμό. Η συνεννόηση άψογη στη γλώσσα μας. Το πρόγραμμα 30ρι χαχα έλεος. Άξιζε 40+
Και απέναντι έχουμε τη Λουίζα να μη μας ανοίγει ομαδικά. Πραγματικά τι κόλημα έχει φάει αυτή. Ήταν κι ένα παλικάρι νέος εντελώς νορμαλ που δεν του άνοιξε χωρίς να υπάρχει λόγος. Και ξέρω ότι και σε άλλους δεν ανοίγει. Τελικά πέρασε και αυτός στη Σουζάνα. Ελπίζω να το ευχαριστήθηκες όσο κι εγώ τύπε.
Τυπε την τουμπανιεθ λες κομοδινοπουλου στις βιλλες?Ναι εγώ περνάω καλά μαζι της....τι να σου πώ? μπορεί να με γουστάρει και να περνάω καλά μαζί της....μπορεί κάποιες αλλες να μην με γουστάρουν η να γουστάρουν εσένα.....και να περνας εσυ καλα και εγω οχι .....δεν γουστάρω να γράφω κριτικές ...Πολύ απλά...για δικούς μου λόγους....Θα πω οτι μου αρέσει η τάδε ,είναι καλή στο συγκεκριμένο πραγμα...αλλά κριτική δεν προκειται να γράψω.
Είναι δικο μου θεμα και δεν θέλω να το αναλύσουμε....
Ο άλλος εγραψε για την Λαρα οτι περναει καλά μαζι της,τι να σου πω ?οτι μου φάνηκε παράξενο....???? γουστα είναι αλλά για την Αντριάννα η αλλιως Αλικη πλέον .περνάω πολύ καλα μαζι της.....όπως περνούσα και με την κομοδινοπούλου στις βίλλες....είχε αλλάξει προς το καλύτερο .
Γουστα είναι ,αλλα κάποιες έχουν αλλοπρόσαλη συμπεριφορά...αλλες φορές ειναι καλές και αλλες ειναι για το ανάθεμα...όπως η Μάντυ για παράδειγμα
εσυ απο ολο αυτο που εγραψε ο αζαζελ,κρατησες το αν περνας καλα μαζι της και το θιγεις σε καθε σου προταση;ενημερωση σου ζητησε και ενημερωσης ειναι το θρεντ φιλε μου οχι παω καπου περναω καλα και κριτικη δεν γραφω...αν ειναι διαβασετε ομως και να ρωτησετε μερικοι πρωτοι ειστε!!!αν δεν θες να τα αναλυεις να μην γραφεις δημοσια...οτι γραφεται δημοσια θιγεται και αναλυεται...Ναι εγώ περνάω καλά μαζι της....τι να σου πώ? μπορεί να με γουστάρει και να περνάω καλά μαζί της....μπορεί κάποιες αλλες να μην με γουστάρουν η να γουστάρουν εσένα.....και να περνας εσυ καλα και εγω οχι .....δεν γουστάρω να γράφω κριτικές ...Πολύ απλά...για δικούς μου λόγους....Θα πω οτι μου αρέσει η τάδε ,είναι καλή στο συγκεκριμένο πραγμα...αλλά κριτική δεν προκειται να γράψω.
Είναι δικο μου θεμα και δεν θέλω να το αναλύσουμε....
Ο άλλος εγραψε για την Λαρα οτι περναει καλά μαζι της,τι να σου πω ?οτι μου φάνηκε παράξενο....???? γουστα είναι αλλά για την Αντριάννα η αλλιως Αλικη πλέον .περνάω πολύ καλα μαζι της.....όπως περνούσα και με την κομοδινοπούλου στις βίλλες....είχε αλλάξει προς το καλύτερο .
Γουστα είναι ,αλλα κάποιες έχουν αλλοπρόσαλη συμπεριφορά...αλλες φορές ειναι καλές και αλλες ειναι για το ανάθεμα...όπως η Μάντυ για παράδειγμα
Ποιος ξέρει να μου πει η ειρήνη ή νίκη μέχρι τι ώρα είναι.και οι ιωαννα το ίδιο.ευχαριστω
εσυ απο ολο αυτο που εγραψε ο αζαζελ,κρατησες το αν περνας καλα μαζι της και το θιγεις σε καθε σου προταση;ενημερωση σου ζητησε και ενημερωσης ειναι το θρεντ φιλε μου οχι παω καπου περναω καλα και κριτικη δεν γραφω...αν ειναι διαβασετε ομως και να ρωτησετε μερικοι πρωτοι ειστε!!!αν δεν θες να τα αναλυεις να μην γραφεις δημοσια...οτι γραφεται δημοσια θιγεται και αναλυεται...
http://[URL unfurl="true"]www.casedamore.gr/cache/preview/d19ba7b257c4062271e5f75bd99f217b.jpg[/img[/URL]] ;D
Αυτήν λέει ραπτορας.
[/quote]
Aυτην που ηταν καποια φεγγαρια στην εκκλησια?
στειλε μηνυμαΕιχα μια πολυ καλη εμπειρια με την Λαρα απο βιλλες. Αν βρω χρονο θα γραψω κριτικη. Παει κανενας αλλος στην συγκεκριμενη? θελω να τον ρωτησο κατι.
Ξεκωλιασα θεια Μονινα σημερα με αγριες διαθεσεις και επειδη της τον καρφωσα με δυναμη στον κωλο αποτομα ουρλιαξε και ειπε...αααα πυραυλος στον κωλο μου
εσκασα στα γελια και σταματησα να τη γαμαω για να ηρεμησω...
Ενταξει η γυναικα ειναι κορυφαια σε ολα δε χορταινει πουτσο ποτε
Aυτην που ηταν καποια φεγγαρια στην εκκλησια?
Νέος στην παρέα..godiva.κατά τις οκτώ ..περίμενα μονικα αλλά είχε σχολάσει..
Είδα την εμμανουελα και μουκανε κλικ..δεν αογοητευτηκα καθόλου..σορρυ για την απειρία στο γραψιμο
.