Ποιες μερες θα δουλευει σου ειπε?? Αυριο θα ειναι?Αδερφέ κάνεις λάθος. Η Ντενιζ γύρισε στα σπίτια τον Ιούλιο (το είχα γράψει και τότε όταν την πέτυχα τυχαία πρωινή βάρδια). Δούλεψε μερικές μέρες και μετά σταμάτησε για λόγο που φυσικά δε γνωρίζω. Έκτοτε επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα. Ο συναγωνιστής djinos δεν έγραψε μούφες. Τον επιβεβαιώνω 100%. Απλά δουλεύει όποτε γουστάρει εξου κι έγραψα quest σπάνιες εμφανίσεις. Σήμερα ήμουν πολύ τυχερός και την πέτυχα. Πρωινή στου Ερημίτη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)
Πέρασα εχθές με Καρίνα. Αδυνατισμένη και πολύ σέξι με λεοπαρ εσώρουχα. Με καύλωσε η πίπα της και τελείωσα πολύ γρήγορα αλλά το απόλαυσα. Κλασικά τα γνωστά σπαστικα, όχι τελείωμα στο στόμα, όχι δαγκώματα όχι δάχτυλα.
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Η Εβελίνα νομίζω ξεκινάει ξανά αύριο ρίξε μια μάτια στο άλλο siteΗ Σάντρα σταμάτησε? Η ΕΒΕΛΙΝΑ τέλος στα τρίδυμα?
Πάλι σήμερα ήταν δίπλα στο μέδουσα! Αριστερά όπως κοιτάμεΑδερφέ κάνεις λάθος. Η Ντενιζ γύρισε στα σπίτια τον Ιούλιο (το είχα γράψει και τότε όταν την πέτυχα τυχαία πρωινή βάρδια). Δούλεψε μερικές μέρες και μετά σταμάτησε για λόγο που φυσικά δε γνωρίζω. Έκτοτε επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα. Ο συναγωνιστής djinos δεν έγραψε μούφες. Τον επιβεβαιώνω 100%. Απλά δουλεύει όποτε γουστάρει εξου κι έγραψα quest σπάνιες εμφανίσεις. Σήμερα ήμουν πολύ τυχερός και την πέτυχα. Πρωινή στου Ερημίτη.
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
Το θέμα είναι να μην είναι γκεστ εμφανιση. Ελπιζω να το τραβήξει τουλάχιστον μέχρι τις γιορτέςΗ Εβελίνα νομίζω ξεκινάει ξανά αύριο ρίξε μια μάτια στο άλλο site
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.150
- Πόντοι
- 5.646
Είσαι Δράκουλας κ θες να το δαγκώσεις το κορίτσι?Πέρασα εχθές με Καρίνα. Αδυνατισμένη και πολύ σέξι με λεοπαρ εσώρουχα. Με καύλωσε η πίπα της και τελείωσα πολύ γρήγορα αλλά το απόλαυσα. Κλασικά τα γνωστά σπαστικα, όχι τελείωμα στο στόμα, όχι δαγκώματα όχι δάχτυλα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.465
- Πόντοι
- 3.346
Δεν θα επιασαν στο Βολο και γυρισαν παλι πισω.Το θέμα είναι να μην είναι γκεστ εμφανιση. Ελπιζω να το τραβήξει τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
και Βόλο ενα φεγγαρι έκατσεΔεν θα επιασαν στο Βολο και γυρισαν παλι πισω.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.465
- Πόντοι
- 3.346
Δεν επιασε λεω.. δεν αφηνεις τοση πελατεια εδω για να πας βολο και να ξαναγυρισεις τοσο γρηγορα, δεν πηγε καλα μαλλον.και Βόλο ενα φεγγαρι έκατσε
Απο οτι είχα δεί στο νήμα του Βόλου δούλευαν αρκετό καιρό εκεί , τώρα αν πήγαν καλά η όχι δεν ξέρω.Δεν επιασε λεω.. δεν αφηνεις τοση πελατεια εδω για να πας βολο και να ξαναγυρισεις τοσο γρηγορα, δεν πηγε καλα μαλλον.
Δηλαδή όταν ερχόντουσαν εδω για καμιά εβδομάδα , μετά ξαναπήγαιναν Βόλο μάλλον.
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
μπορει παλι για καμιά βδομάδα να έρθουν και να την κάνουν πάλι. Αυτή ελενα και η έμμα πλέον στυλ τουρ το κάμουν.Απο οτι είχα δεί στο νήμα του Βόλου δούλευαν αρκετό καιρό εκεί , τώρα αν πήγαν καλά η όχι δεν ξέρω.
Δηλαδή όταν ερχόντουσαν εδω για καμιά εβδομάδα , μετά ξαναπήγαιναν Βόλο μάλλον.
paparorokas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 724
- Πόντοι
- 311
Επειδή παρακολουθώ το θέμα με τις κοπέλες που κάνουν tour δεν έχουνε τελικά καθόλου μυαλό πάνε 5 μέρες στο βόλο πέντε μέρες στη λαμία 5 μέρες στην καλαμάτα 5 μέρες της σπάρτη 5 μέρες στην κρήτη είναι με μία βαλίτσα στο χέρι όσα λεφτά και να παίρνουνε δεν αξίζει αν ήταν έξυπνες θα καθόντουσαν σε ένα μέρος θα έκαναν πελατεία και θα παίρνανε τα ίδια λεφτά αλλά είναι χαζές....τι περιμένεις από πουτανεςμπορει παλι για καμιά βδομάδα να έρθουν και να την κάνουν πάλι. Αυτή ελενα και η έμμα πλέον στυλ τουρ το κάμουν.
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 260
- Πόντοι
- 21
Έχει πολύ καιρό να φανεί ! Λογικά σταμάτησε !Δουλεύει στον Ξαπλοπουλο!
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
Αν και δεν είμαι στην τσέπη τους. Η εβελινα και η εμμα τουλάχιστον, αν όχι όλες τις μερες τις περισσότερες ειχαν φουλ τα δωμάτια και αρκεη αναμονη.Επειδή παρακολουθώ το θέμα με τις κοπέλες που κάνουν tour δεν έχουνε τελικά καθόλου μυαλό πάνε 5 μέρες στο βόλο πέντε μέρες στη λαμία 5 μέρες στην καλαμάτα 5 μέρες της σπάρτη 5 μέρες στην κρήτη είναι με μία βαλίτσα στο χέρι όσα λεφτά και να παίρνουνε δεν αξίζει αν ήταν έξυπνες θα καθόντουσαν σε ένα μέρος θα έκαναν πελατεία και θα παίρνανε τα ίδια λεφτά αλλά είναι χαζές....τι περιμένεις από πουτανες
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
Παντως βολο δεν τις έχω πετυχει. Την εμμα σιγουρα και την εβελίνα οταν το ανεφερε ο φίλος κάποιοες σελιδες πιο πάνω ήταν για λίγο. Ισως να κυκλοφορούσε μέ αλλο όνομα και να την πετυχαινα στο δωματιο κανα 2-3 φορε που περασα. Για αυτο λεω οτι ισως θα πρεπει να κυκλοφορουν με το brand name τους
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.465
- Πόντοι
- 3.346
Μπορει να μη θελουν να το κανουν.Επειδή παρακολουθώ το θέμα με τις κοπέλες που κάνουν tour δεν έχουνε τελικά καθόλου μυαλό πάνε 5 μέρες στο βόλο πέντε μέρες στη λαμία 5 μέρες στην καλαμάτα 5 μέρες της σπάρτη 5 μέρες στην κρήτη είναι με μία βαλίτσα στο χέρι όσα λεφτά και να παίρνουνε δεν αξίζει αν ήταν έξυπνες θα καθόντουσαν σε ένα μέρος θα έκαναν πελατεία και θα παίρνανε τα ίδια λεφτά αλλά είναι χαζές....τι περιμένεις από πουτανες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις