Περασμα σε πρωϊνη βάρδια. Εριμιτη αριστερά, Η Έλενα (πρασινοματα) Ντένις δίπλα, Μεδουσα μια 40+ ρουμανα καλό κορμακι αλλά λίγο στα χαμένα,οχι καλή στην φατσα(σπασμένη) στα νιάτα της ήταν καλή πιστεύω σε πρόσωπο. και το τελευταίο Λορεττα. Παλιότερα την δοκίμασα. Νέο κορίτσι με ωραίο κορμάκι,και κωλαρακι κάστανοξάνθη με ραστα,λευκή επιδερμιδα όμορφο πρόσωπο αλλά μέσα δεν. Δεν ξέρω αν άλλαξα από τότε. Τις άλλες τις ξέρετε από εμφάνιση και υπηρεσίες. Απεναντι μπήκα σε ένα. Διπλα στο 3Α μια Λάουρα. Πετιτ μαυρομαλα, σλαβοφατσα. Δεν ξέρω αν ειναι ρουμανα εγώ την έκανα και για ουκρανη. Ωραιο κορμι και βυζακι. Χαμογελαστή και ευγενική. Είναι στα πλάνα σίγουρα.
Βέγκας Ριτα και Βλαντα. Δεν περνάμε πλέον. Φτανει. Εχω 3 χρονια να περασω αυτές. Venus η Σουζανα το άλογο. Και σε αυτήν κομμένα τα παράβολα, τριετία και αυτή έχει να πάρει από μένα. Στο πισω μια γυφτο - βουλγαρα αδυνατη. Έχασε τον δρόμο από Γιαννιτσων μάλλον. Στο pimp μια 60αρα καλό στεκουμενη, φαίνεται ότι το παίζει το τόπι καλά αλλά δεν περασα. Ισως όταν με πιάσει η όρεξη για γερικο μουνι. Στο playboy στον όροφο παρόμοια κατάσταση με 50αρα καλό κορμι και αυτή αλλά όχι και 40 απλό και 60 γυμνό. Μάλλον ψάχνει να συμπληρώσει ΟΓΑ. Θα την επερνα αμα ήταν 30 ευρω.
Κατάθεση στην Μπιανκα γωνία Ουρανου με το στενό του. Venus. Πετιτ ρουμανακι με λευκή επιδερμιδα. Μικρό στήθος κωλαρακι μικρό στεγνό. Ροζ μουνακι με καλή αίσθηση. Κάστανο μαλλί.
Στο σαλόνι πολύ φιλική και παιχνιδιάρα. Τσιμπούκι απλό, αλλα βλέποντας το μικροσκοπικό στοματάκι να τον παιρνει είναι ένα συν για μενα. Στο γαμηση δέχεται τα πάντα και αντέχει. Και σε cow girl τον βάζει βαθιά και δέχεται σφυροκοπημα. Στα τέσσερα νιώθεις τα πάντα λόγο σώματοτυπο. Λίγο κουραστική γτ μιλάει πολύ. Δεχεται χάδια δίνει φιλια(τα απέφυγα) Θα ξανα πήγαινα μετά από καιρό.