Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
208
Πόντοι
21
Επειδή παρακολουθώ το θέμα με τις κοπέλες που κάνουν tour δεν έχουνε τελικά καθόλου μυαλό πάνε 5 μέρες στο βόλο πέντε μέρες στη λαμία 5 μέρες στην καλαμάτα 5 μέρες της σπάρτη 5 μέρες στην κρήτη είναι με μία βαλίτσα στο χέρι όσα λεφτά και να παίρνουνε δεν αξίζει αν ήταν έξυπνες θα καθόντουσαν σε ένα μέρος θα έκαναν πελατεία και θα παίρνανε τα ίδια λεφτά αλλά είναι χαζές....τι περιμένεις από πουτανες
Αν και δεν είμαι στην τσέπη τους. Η εβελινα και η εμμα τουλάχιστον, αν όχι όλες τις μερες τις περισσότερες ειχαν φουλ τα δωμάτια και αρκεη αναμονη.

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
208
Πόντοι
21
Παντως βολο δεν τις έχω πετυχει. Την εμμα σιγουρα και την εβελίνα οταν το ανεφερε ο φίλος κάποιοες σελιδες πιο πάνω ήταν για λίγο. Ισως να κυκλοφορούσε μέ αλλο όνομα και να την πετυχαινα στο δωματιο κανα 2-3 φορε που περασα. Για αυτο λεω οτι ισως θα πρεπει να κυκλοφορουν με το brand name τους

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Παιδια για εβελινα στα τριδυμα αποψη?διαβασα καλες κριτικες, παραμενει ετσι η δεν αξιζει?
Ευχαριστω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.454
Πόντοι
3.346
Επειδή παρακολουθώ το θέμα με τις κοπέλες που κάνουν tour δεν έχουνε τελικά καθόλου μυαλό πάνε 5 μέρες στο βόλο πέντε μέρες στη λαμία 5 μέρες στην καλαμάτα 5 μέρες της σπάρτη 5 μέρες στην κρήτη είναι με μία βαλίτσα στο χέρι όσα λεφτά και να παίρνουνε δεν αξίζει αν ήταν έξυπνες θα καθόντουσαν σε ένα μέρος θα έκαναν πελατεία και θα παίρνανε τα ίδια λεφτά αλλά είναι χαζές....τι περιμένεις από πουτανες
Μπορει να μη θελουν να το κανουν.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.239
Πόντοι
506
Καλησπέρα, πέρασα εχθές με Ρίτα. Παραμένει μεγάλη γκαυλιαρα. Με ξενερώνει η φωνή της αλλά οκ. Είχε πολύ κόσμο για παρασκευή πρωί και η απορία μου είναι....γιατί κανένας δεν γράφει για Ρίτα και γενικά για την πρωινή βάρδια; Στην Ρίτα όλα τα δωμάτια γεμάτα και όταν βγήκα περίμεναν 4 άτομα στο σαλόνι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
208
Πόντοι
21
Καλησπέρα, πέρασα εχθές με Ρίτα. Παραμένει μεγάλη γκαυλιαρα. Με ξενερώνει η φωνή της αλλά οκ. Είχε πολύ κόσμο για παρασκευή πρωί και η απορία μου είναι....γιατί κανένας δεν γράφει για Ρίτα και γενικά για την πρωινή βάρδια; Στην Ρίτα όλα τα δωμάτια γεμάτα και όταν βγήκα περίμεναν 4 άτομα στο σαλόνι.
Νομίζω ότι εχουν γραφτει τόμοι σε αυτό το νήμα για την Ρίτα... Μπορεί να εκπληρωσει κάθε φαντασίωση σου. Αυτό.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.907
Πόντοι
38.177
Αν και δεν είμαι στην τσέπη τους. Η εβελινα και η εμμα τουλάχιστον, αν όχι όλες τις μερες τις περισσότερες ειχαν φουλ τα δωμάτια και αρκεη αναμονη.
Άμα αυτές οι δύο έχουν φουλ δωμάτια,φαντάσου πόσοι είναι μπαζογαμιαδες σε αυτή την πόλη..

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
208
Πόντοι
21
Άμα αυτές οι δύο έχουν φουλ δωμάτια,φαντάσου πόσοι είναι μπαζογαμιαδες σε αυτή την πόλη..
Καλά και μπάζα δεν τις λες και με υπηρεσίες πολύ ικανοποιητικές τουλάχιστον πριν αρχισουν τις εκδρομούλες. Η εβελινα έχει σούπερ βυζάρες και η έμμα τρομερή κωλάρα. Στην εβελινα δίνω άνετα 6,5-7/10 και στην εμμα 8αρακι καθαρο.:coffee:

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Η εβελινα ηταν καλη πριν 15 χρονια οταν ειχε πρωτοερθει και δουλευε στην "εκκλησια" μετα χαλασε αρκετα ασε που δεχετε ολους τους πακιστανογυφτους....η Εμμα ειναι χοντροκωλα και αγενεστατη σε βολτα που εκανα με φιλαρακι και μπηκαμε στο σπιτι που δουλευε μολις πηγαμε να φυγουμε μας εβρισε η πατσαβουρα....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.064
Πόντοι
25.165
Καλά και μπάζα δεν τις λες και με υπηρεσίες πολύ ικανοποιητικές τουλάχιστον πριν αρχισουν τις εκδρομούλες. Η εβελινα έχει σούπερ βυζάρες και η έμμα τρομερή κωλάρα. Στην εβελινα δίνω άνετα 6,5-7/10 και στην εμμα 8αρακι καθαρο.:coffee:
Μπαζογαμια! (δεν το ειπα εγω, ο αζαζελ το ειπε!)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.094
Πόντοι
1.056
Περασμα σε πρωϊνη βάρδια. Εριμιτη αριστερά, Η Έλενα (πρασινοματα) Ντένις δίπλα, Μεδουσα μια 40+ ρουμανα καλό κορμακι αλλά λίγο στα χαμένα,οχι καλή στην φατσα(σπασμένη) στα νιάτα της ήταν καλή πιστεύω σε πρόσωπο. και το τελευταίο Λορεττα. Παλιότερα την δοκίμασα. Νέο κορίτσι με ωραίο κορμάκι,και κωλαρακι κάστανοξάνθη με ραστα,λευκή επιδερμιδα όμορφο πρόσωπο αλλά μέσα δεν. Δεν ξέρω αν άλλαξα από τότε. Τις άλλες τις ξέρετε από εμφάνιση και υπηρεσίες. Απεναντι μπήκα σε ένα. Διπλα στο 3Α μια Λάουρα. Πετιτ μαυρομαλα, σλαβοφατσα. Δεν ξέρω αν ειναι ρουμανα εγώ την έκανα και για ουκρανη. Ωραιο κορμι και βυζακι. Χαμογελαστή και ευγενική. Είναι στα πλάνα σίγουρα.
Βέγκας Ριτα και Βλαντα. Δεν περνάμε πλέον. Φτανει. Εχω 3 χρονια να περασω αυτές. Venus η Σουζανα το άλογο. Και σε αυτήν κομμένα τα παράβολα, τριετία και αυτή έχει να πάρει από μένα. Στο πισω μια γυφτο - βουλγαρα αδυνατη. Έχασε τον δρόμο από Γιαννιτσων μάλλον. Στο pimp μια 60αρα καλό στεκουμενη, φαίνεται ότι το παίζει το τόπι καλά αλλά δεν περασα. Ισως όταν με πιάσει η όρεξη για γερικο μουνι. Στο playboy στον όροφο παρόμοια κατάσταση με 50αρα καλό κορμι και αυτή αλλά όχι και 40 απλό και 60 γυμνό. Μάλλον ψάχνει να συμπληρώσει ΟΓΑ. Θα την επερνα αμα ήταν 30 ευρω.
Κατάθεση στην Μπιανκα γωνία Ουρανου με το στενό του. Venus. Πετιτ ρουμανακι με λευκή επιδερμιδα. Μικρό στήθος κωλαρακι μικρό στεγνό. Ροζ μουνακι με καλή αίσθηση. Κάστανο μαλλί.
Στο σαλόνι πολύ φιλική και παιχνιδιάρα. Τσιμπούκι απλό, αλλα βλέποντας το μικροσκοπικό στοματάκι να τον παιρνει είναι ένα συν για μενα. Στο γαμηση δέχεται τα πάντα και αντέχει. Και σε cow girl τον βάζει βαθιά και δέχεται σφυροκοπημα. Στα τέσσερα νιώθεις τα πάντα λόγο σώματοτυπο. Λίγο κουραστική γτ μιλάει πολύ. Δεχεται χάδια δίνει φιλια(τα απέφυγα) Θα ξανα πήγαινα μετά από καιρό.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.094
Πόντοι
1.056
Βραδυνή κατάθεση στην Εριμητη. Στην Καρλα. Διπλα στο Μεδουσα. Αφράτο ρουμανακι με μαύρο μαλλί και γυαλιά. Καλουτσικο τσιμπούκι, αφρατα μπούτια, και χαλαρο μεγάλο βυζι. Καθόλου βιαστικη, τίμια συνευρεση. Στα τέσσερα πιάνεις ωραία και καρφώνεις. Χαλαρή και ευγενική. Ισως να ξανα προτιμηθεί εν καιρώ και αυτή όπως την Μπιανκα. Δυσκολα να γίνουν στανταρακια Απλα τίμιες επιλογές σε φάση τι να γαμησω όταν δεν έχω επιλογές.

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστα , την ριτα που ακριβως την βρισκουμε;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.552
Πόντοι
456
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
208
Πόντοι
21

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.552
Πόντοι
456
Κατάθεση στην Μπιανκα γωνία Ουρανου με το στενό του. Venus. Πετιτ ρουμανακι με λευκή επιδερμιδα. Μικρό στήθος κωλαρακι μικρό στεγνό. Ροζ μουνακι με καλή αίσθηση. Κάστανο μαλλί
Όταν έπαιρνα γλωσσόφιλα από την Μπιάνκα η Ελλάδα δεν είχε ακόμα πολιτισμό. Τελευταία όμως συνάδελφος ανέφερε οτι είδε Πακιδες να περιμένουν.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
5
Like
1.010
Πόντοι
361
Έχει δει κανείς την ada από τα paradise από κοντά ;;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.552
Πόντοι
456
θα πρεπει βεβαια να κλεισεις θέση κανα 2-3ν μερες νωρίτερα γτ δυσκολα να βρεις δωμάτιο απροσκλητος:grin::grin:
Δεν με συγκινεί ούτε η κωλοτρυπίδα της πλέον. Θέλουμε κάτι πιο εκλεκτό. Κάτι σε μοντελέ, σε μικρή ηλικία και από το πρώην ανατολικό μπλόκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom