Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
758
Πόντοι
301
Ενόψει εορτών δεν θα προλάβεις ουτε κοκκαλακι να γλύψεις εκτος τυ ότι μπορεί να τσιμπησουν και οι τιμές. Η ρίτα είναι μέτριας εμφάνισης 40+ αλλά είναι σαν να γυρνάς τσόντα με οσο διαστροφικο σενάριο θέλεις. Βέβαια θέλεις ένα 80αρι για να ζήσεις το όνειρο. Για σόνια δεν γνωριζω
Δυο βδομαδες οφφ εχω θα παω και θα περιμενω αν ειναι οπως τα λενε ολοι. Κλαιν μαιν.

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Δηλαδη εμεις που δεν παιρνουμε προγραμματα απλα την προσπερναμε.
Ναι. Γι αυτο το ειπα.
Δε συμφωνω με αυτη την τακτικη αλλα ετσι ηταν και ετσι ειναι γενικα τα πραγματα. Οποτε ναι σε αυτους που θελουν απλο δε τη συνιστω.
Στο ρεντ νταιαμοντ και ρεντ ναιτ στον οροφο πανω που ειναι. Εκει επισκεφτηκα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.687
Πόντοι
25.165
Δυο βδομαδες οφφ εχω θα παω και θα περιμενω αν ειναι οπως τα λενε ολοι. Κλαιν μαιν.
Εγω που ειμαι φαν της Σονιας λεω κανε κονομα μαζεψε ενα καλο ποσο και πανε δωσε για μεγαλο προγραμμα και απο εκει και περα δοκιμασε την και δες μονος σου αν υπαρχει χημεια. Εγω την ρωτησα τελευταια φορα που την πηρα αν θα ερχεται σαββατοκυριακα νοεμβρη και δεκεμβρη και μου ειπε ναι. οποτε αναμενουμε.

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
758
Πόντοι
301
Εγω που ειμαι φαν της Σονιας λεω κανε κονομα μαζεψε ενα καλο ποσο και πανε δωσε για μεγαλο προγραμμα και απο εκει και περα δοκιμασε την και δες μονος σου αν υπαρχει χημεια. Εγω την ρωτησα τελευταια φορα που την πηρα αν θα ερχεται σαββατοκυριακα νοεμβρη και δεκεμβρη και μου ειπε ναι. οποτε αναμενουμε.
επειδη σε εχω ξανακουσει και δικαιωσες θα κανω το ιδιο και τωρα αν και νομιζω πως ειχα δει πως αυτη δν κανει ωριαιο προγραμμα

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
758
Πόντοι
301
Στην περιοδο των γιορτών δεν κλείνουν ποδια παντως.. να ξες
Έτσι πρέπει αδερφέ μου να γαμαει ο κόσμος non stop. Καλυτερα εκεί τα λεφτά πάρα σε αλκοολια κ τζογους ✌️

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.687
Πόντοι
25.165
επειδη σε εχω ξανακουσει και δικαιωσες θα κανω το ιδιο και τωρα αν και νομιζω πως ειχα δει πως αυτη δν κανει ωριαιο προγραμμα
Μολις την βαλανε στο προγραμμα. κανει ωριαιο προγραμμα...οποτε παω ολοι τετοιο εχουν και η αναμονη ειναι μεγαλη αλλα αξιζει.

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531
Aφου τις κρατανε ακομα και μαλιστα φερνουν και καινουργιες,αρα καποιοι τις πληρωνουν.. οποτε εμεις φταιμε που παμε με αυτες.
Ακριβώς έτσι είναι! Φταίει και ο πελάτης όταν έχει άλλες επιλογές και δεν μποϋκοτάρει ποτέ! Είμαστε ο μόνος λαός πρόβατο σε ΟΛΑ! 100 € να πάει δεκάλεπτο στα μπουρδέλα πάλι εκεί εμείς...

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
192
Πόντοι
1
Η deniz τι ωρες δουλευει ??σημερα το πρωι ηταν ολα κλειστα παντος

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Ποιες κάνουν καλό γλυφοκωλι αυτή τη στιγμή και ποιες είναι καλές στο αυταρχικό για αρχάριους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom