Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (13 μέλη και 66 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.137
Πόντοι
3.346
Νομιζω η κοπελα με τον περισσοτερο κοσμο τουλαχιστον τα τελευταια 20 χρονια.. ουτε η Λαρα την φτανει, οκ αλλες εποχες τοτε..αλλα θυμαμαι παντα μα παντα ολα τα δωματια γεματα και αρκετο κοσμο να περιμενει και οταν γυρνουσε απο κανα μηνα αδεια, οι ουρες εφταναν εξω στο δρομο... που τοτε ειχε και αρκετες επιλογες.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
222
Πόντοι
21
Νομιζω η κοπελα με τον περισσοτερο κοσμο τουλαχιστον τα τελευταια 20 χρονια.. ουτε η Λαρα την φτανει, οκ αλλες εποχες τοτε..αλλα θυμαμαι παντα μα παντα ολα τα δωματια γεματα και αρκετο κοσμο να περιμενει και οταν γυρνουσε απο κανα μηνα αδεια, οι ουρες εφταναν εξω στο δρομο... που τοτε ειχε και αρκετες επιλογες.
Ναι ετσι ακριβως ηταν....η Λαρα δεν θα μπορουσε να συγκριθει μαζι της..η Βερονικα ηταν πολυ πιο ομορφη και σε προσωπο και σε κορμι γυναικαρα.......Η Λαρα εχει πολυ κοσμο γιατι αυτη την στιγμη ΔΕΝ υπαρχει κατι καλυτερο....εποχες 2010-2015 δεν ξεραμε πια να διαλεξουμε και τωρα περιμενουμε μια Λαρα ποτε θα ερθει...

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Καμία σχέση με τα παλιά χρόνια. Είχες πολλές επιλογές σε μοντελέ κορίτσια που έλεγες αξίζει το 40αρι. Πλέον επιλογες μηδαμινές. Γεμίσαμε μπάζα, χοντροκώλες , λατίνες και καλά, και 40αρες + φεύγα..

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Γιαννιτσα ηταν τελευταια φορα που την πηρα.. πριν 8 μπορει και παραπανω χρονια.
Λογικα αφου δεν ακουστηκε αλλο εκει, θα σταματησε τουλαχιστον απο δω πανω.
Ηλικιακα νομιζω ειναι σειρα με την Μιρελα η λιγο μεγαλυτερη.. οποτε κοντα στα 40 τωρα.
Σε γνώρισε την τελευταία φορά; Γιατί εγώ την τελευταία φορά που την πήρα, μετα από χρόνια βέβαια δεν ηταν τόσο δοτική όπως ηταν η Λούσυ π.χ που την είχα πάρει και αυτή μετα απο χρόνια στα Γιαννιτσά.

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
165
Πόντοι
1

Την έχει δει κανείς αυτή στα σπιτάκια?
Και να την ειδε κάποιος δεν νομίζω να την αναγνώρισε. Γιατί απλα δεν υπαρχει τετοια γυναίκα. Βλέπεις την Μαριγκόνα στις φώτο των σαιτ των στουντιο και σου βγαίνει η θεία από το σικάγο

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Και να την ειδε κάποιος δεν νομίζω να την αναγνώρισε. Γιατί απλα δεν υπαρχει τετοια γυναίκα. Βλέπεις την Μαριγκόνα στις φώτο των σαιτ των στουντιο και σου βγαίνει η θεία από το σικάγο
Είναι και αυτό

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.131
Πόντοι
506
Καλησπέρα, η Βουλγάρα που δούλευε κάποτε στο Βένους με τις βυζάρες και την κολάρα, κοντό ξανθό μαλλί και έβγαινε γυμνή στο σαλόνι δουλεύει πουθενά; Ήταν γυναικάρα! Εμμανουέλα την λέγανε.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.061
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα, η Βουλγάρα που δούλευε κάποτε στο Βένους με τις βυζάρες και την κολάρα, κοντό ξανθό μαλλί και έβγαινε γυμνή στο σαλόνι δουλεύει πουθενά; Ήταν γυναικάρα! Εμμανουέλα την λέγανε.
Δουλεύει στον Ξαπλοπουλο!

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
122
Πόντοι
0
Μάλλον παρέδωσε πινακίδες αδερφέ έχει καιρό να κυκλοφορήσει

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
165
Πόντοι
1
νομίζω πέρσυ τα Χριστούγεννα κρέμασε τα τακουνια στο Vegas

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
274
Πόντοι
20
Πέρασα και εγώ χθες από Έλενα στο Νικ Ουρανού, αρκετά ευχαριστημένος, τίμια πίπα, γενικά θεωρώ ότι είναι ωραία γκόμενα και όσο για το σώμα της δεν το θεωρώ χοντρό, σίγουρα δεν είναι σκίνι αλλά έχει τα πιασίματα της, κάτι που προτιμώ προσωπικά. Γενικά χαλαρή στο δωμάτιο, έκατσε αρκετή ώρα και ήταν φιλική και επικοινωνιακή. Θα ξαναπροτιμηθεί γιατί γενικά δεν κυκλοφορεί και τιποτα ιδιαίτερο στην περιοχή.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Live τώρα
Ερημίτη
Στο 4βδεν άνοιξαν
Στο δίπλα ερικα ξανθιαναπο 30
Μέδουσα Ρόζα ξανθιά όμορφη από 30
Στο 2α Κάτια μελαχρινή Ρουμάνα με γυαλιά από 30 καλουτσικη

Λας Βέγκας Στο 1 σουζι
Στα άλλα 2 δεν άνοιγαν
Στο ξύλινο Μινωταύρου ήταν η κοπέλα στο δωμάτιο
Καρίνα κλειστό
Βενους 1 δεν άνοιγαν
Βέλους 2 ήταν 2 γυδτισες μια μαρια η αλήθεια δεν θυμαμαι..

Έλενα ραισα έχει αλλάξει φατσηκα πάρα πολύ δούλευε και χαμογελαστή
Στο δίπλα.μια.μαρινα θείτσα

Δεν πέρασα σε άλλα άλλα μάλλον αλλαγή βάρδιας αρκετά κλειστα
αυτη η κατια μελαχρινη κοντη με ωραιο βυζι , στο σεξ εδωσε ρεστα , δεν το περιμενα ηταν απιστευτα ενεργη . απτις ευχαριστες εκπληξεις

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Πέρασα προχθές και την είδα, καμία σχέση με τις φωτό κ δεν περασα. Περιμένω να βάλουν την Αφροδίτη στο προγραμμα γιατί φαίνεται δυνατό αρκεί οι φωτό να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα….

Περασα με τη Σοφια κολομβιανή νεαρή στο inside. Όμορφη κοπέλα αλλά έως εκεί. Δεν προσφέρεται για δυνατές συγκινήσεις χωρίς να είχε κάτι αρνητικό.
ναι ασε την ειδα και εγω και ξενεερωσα , ετσι μπορει να ηταν στα ονειρα της η πριν 15 χρονια ...

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Γνώμη για Ελισάβετ στο Black Angels και για τη βραδυνή Τσέχα στο λας βεγκας;

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
165
Πόντοι
1
Γνώμη για Ελισάβετ στο Black Angels και για τη βραδυνή Τσέχα στο λας βεγκας;
Η βραδινή Τσέχα στο Vegas λογικά λες την ψηλή μιλφ Σουζανα. Πολύ τίμια επιλογή ακόμα και στο απλό. Εμένα και απο εμφάνιση μου αρεσει.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
αυτη η κατια μελαχρινη κοντη με ωραιο βυζι , στο σεξ εδωσε ρεστα , δεν το περιμενα ηταν απιστευτα ενεργη . απτις ευχαριστες εκπληξεις
Την προτείνεις?

makisthess86

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2016
Like
2
Πόντοι
0
πριν 2 μηνες περιπου ειχα παρει στο Λασ βεγκας μια Εμμανουελλα με σχετικα κοντο μαλλι ξανθό. ωραίο βυζι φτιαγμενο αλλα καλη δουλεια. Εμενα βεβαια μου ειπε οτι ηταν απο Ρουμανια. Ωραια κοπελα μεταξενιο δερμα και ειχα περασει καλα. Δυστυχως δεν την ξανα πετυχα. :cry: :cry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom