yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Ναι θυμαμαι οτι ελεγε για οδησσο συνεχεια.Επέστρεψε Ουκρανία και έχει οικογένεια πλέον
Ναι θυμαμαι οτι ελεγε για οδησσο συνεχεια.Επέστρεψε Ουκρανία και έχει οικογένεια πλέον
Ναι ετσι ακριβως ηταν....η Λαρα δεν θα μπορουσε να συγκριθει μαζι της..η Βερονικα ηταν πολυ πιο ομορφη και σε προσωπο και σε κορμι γυναικαρα.......Η Λαρα εχει πολυ κοσμο γιατι αυτη την στιγμη ΔΕΝ υπαρχει κατι καλυτερο....εποχες 2010-2015 δεν ξεραμε πια να διαλεξουμε και τωρα περιμενουμε μια Λαρα ποτε θα ερθει...Νομιζω η κοπελα με τον περισσοτερο κοσμο τουλαχιστον τα τελευταια 20 χρονια.. ουτε η Λαρα την φτανει, οκ αλλες εποχες τοτε..αλλα θυμαμαι παντα μα παντα ολα τα δωματια γεματα και αρκετο κοσμο να περιμενει και οταν γυρνουσε απο κανα μηνα αδεια, οι ουρες εφταναν εξω στο δρομο... που τοτε ειχε και αρκετες επιλογες.
Σε γνώρισε την τελευταία φορά; Γιατί εγώ την τελευταία φορά που την πήρα, μετα από χρόνια βέβαια δεν ηταν τόσο δοτική όπως ηταν η Λούσυ π.χ που την είχα πάρει και αυτή μετα απο χρόνια στα Γιαννιτσά.Γιαννιτσα ηταν τελευταια φορα που την πηρα.. πριν 8 μπορει και παραπανω χρονια.
Λογικα αφου δεν ακουστηκε αλλο εκει, θα σταματησε τουλαχιστον απο δω πανω.
Ηλικιακα νομιζω ειναι σειρα με την Μιρελα η λιγο μεγαλυτερη.. οποτε κοντα στα 40 τωρα.
Και να την ειδε κάποιος δεν νομίζω να την αναγνώρισε. Γιατί απλα δεν υπαρχει τετοια γυναίκα. Βλέπεις την Μαριγκόνα στις φώτο των σαιτ των στουντιο και σου βγαίνει η θεία από το σικάγο
Την έχει δει κανείς αυτή στα σπιτάκια?
Είναι και αυτόΚαι να την ειδε κάποιος δεν νομίζω να την αναγνώρισε. Γιατί απλα δεν υπαρχει τετοια γυναίκα. Βλέπεις την Μαριγκόνα στις φώτο των σαιτ των στουντιο και σου βγαίνει η θεία από το σικάγο
Δουλεύει στον Ξαπλοπουλο!Καλησπέρα, η Βουλγάρα που δούλευε κάποτε στο Βένους με τις βυζάρες και την κολάρα, κοντό ξανθό μαλλί και έβγαινε γυμνή στο σαλόνι δουλεύει πουθενά; Ήταν γυναικάρα! Εμμανουέλα την λέγανε.
Μάλλον παρέδωσε πινακίδες αδερφέ έχει καιρό να κυκλοφορήσειΚαλησπέρα, η Βουλγάρα που δούλευε κάποτε στο Βένους με τις βυζάρες και την κολάρα, κοντό ξανθό μαλλί και έβγαινε γυμνή στο σαλόνι δουλεύει πουθενά; Ήταν γυναικάρα! Εμμανουέλα την λέγανε.
νομίζω πέρσυ τα Χριστούγεννα κρέμασε τα τακουνια στο VegasΚαλησπέρα, η Βουλγάρα που δούλευε κάποτε στο Βένους με τις βυζάρες και την κολάρα, κοντό ξανθό μαλλί και έβγαινε γυμνή στο σαλόνι δουλεύει πουθενά; Ήταν γυναικάρα! Εμμανουέλα την λέγανε.
αυτη η κατια μελαχρινη κοντη με ωραιο βυζι , στο σεξ εδωσε ρεστα , δεν το περιμενα ηταν απιστευτα ενεργη . απτις ευχαριστες εκπληξειςLive τώρα
Ερημίτη
Στο 4βδεν άνοιξαν
Στο δίπλα ερικα ξανθιαναπο 30
Μέδουσα Ρόζα ξανθιά όμορφη από 30
Στο 2α Κάτια μελαχρινή Ρουμάνα με γυαλιά από 30 καλουτσικη
Λας Βέγκας Στο 1 σουζι
Στα άλλα 2 δεν άνοιγαν
Στο ξύλινο Μινωταύρου ήταν η κοπέλα στο δωμάτιο
Καρίνα κλειστό
Βενους 1 δεν άνοιγαν
Βέλους 2 ήταν 2 γυδτισες μια μαρια η αλήθεια δεν θυμαμαι..
Έλενα ραισα έχει αλλάξει φατσηκα πάρα πολύ δούλευε και χαμογελαστή
Στο δίπλα.μια.μαρινα θείτσα
Δεν πέρασα σε άλλα άλλα μάλλον αλλαγή βάρδιας αρκετά κλειστα
ναι ασε την ειδα και εγω και ξενεερωσα , ετσι μπορει να ηταν στα ονειρα της η πριν 15 χρονια ...Πέρασα προχθές και την είδα, καμία σχέση με τις φωτό κ δεν περασα. Περιμένω να βάλουν την Αφροδίτη στο προγραμμα γιατί φαίνεται δυνατό αρκεί οι φωτό να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα….
Περασα με τη Σοφια κολομβιανή νεαρή στο inside. Όμορφη κοπέλα αλλά έως εκεί. Δεν προσφέρεται για δυνατές συγκινήσεις χωρίς να είχε κάτι αρνητικό.
Η βραδινή Τσέχα στο Vegas λογικά λες την ψηλή μιλφ Σουζανα. Πολύ τίμια επιλογή ακόμα και στο απλό. Εμένα και απο εμφάνιση μου αρεσει.Γνώμη για Ελισάβετ στο Black Angels και για τη βραδυνή Τσέχα στο λας βεγκας;
Την προτείνεις?αυτη η κατια μελαχρινη κοντη με ωραιο βυζι , στο σεξ εδωσε ρεστα , δεν το περιμενα ηταν απιστευτα ενεργη . απτις ευχαριστες εκπληξεις
πριν 2 μηνες περιπου ειχα παρει στο Λασ βεγκας μια Εμμανουελλα με σχετικα κοντο μαλλι ξανθό. ωραίο βυζι φτιαγμενο αλλα καλη δουλεια. Εμενα βεβαια μου ειπε οτι ηταν απο Ρουμανια. Ωραια κοπελα μεταξενιο δερμα και ειχα περασει καλα. Δυστυχως δεν την ξανα πετυχα.Καλησπέρα, η Βουλγάρα που δούλευε κάποτε στο Βένους με τις βυζάρες και την κολάρα, κοντό ξανθό μαλλί και έβγαινε γυμνή στο σαλόνι δουλεύει πουθενά; Ήταν γυναικάρα! Εμμανουέλα την λέγανε.