Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (4 μέλη και 61 επισκέπτες)

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
248
Πόντοι
20
Τσάρκα βράδυ και σήμερα το πρωί ωστε να χω εικόνα κι απο τις δυο βάρδιες. Σε μια γενική τοποθέτηση κι ενημέρωση θα πω τα εξής. Οι "κλασσικές" Μιρέλα & Σάντρα απούσες (και μάλλον θα είναι για πάρα πολύ καιρό ακόμη...) οπότε το βράδυ αυτή τη στιγμή αξιόλογες επιλογές η κυκλοθυμική Έλενα/Ραίσα και η μοντελέ Σελένα την οποία ωστόσο δεν εχω δοκιμάσει. Πάντως την λες και Ναόμι Κάμπελ των φτωχών! Η πρωινή βάρδια είναι γνωστό ότι κινείται σε χαμηλές πτήσεις με καλές επιλογές τη Ρουμάνα πρασινομάτα Έλενα στην Ερημίτη στο τριαντάρι και τη Ναταλι στο Godiva. Εγώ κατέθεσα στην αδυναμία μου τη Ντενίζ που για μένα είναι το αδιαμφησβήτητο Νο1 πάρα τις Guest σπάνιες εμφανίσεις της. Να σημειώσω ότι τόσο πρωί όσο και βράδυ έχει πολλές όμορφες Λατίνες σε διάφορα studio ωστόσο ούτε συγκρατώ τα ονόματα τους, ούτε τις προτιμώ πλέον καθώς δείχνουν την ίδια τυχοδιωκτική συμπεριφορά. Ενδιαφέρουσα περίπτωση η Εμμα αλλά με ξεκίνημα απο πενήντα (!!!) κι εφόσον στην εμφάνιση δεν είναι κι η Κάρμεν Ηλέκτρα δε με ψήνει. Συναγωνιστές απο μένα αυτά...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Σε γνώρισε την τελευταία φορά; Γιατί εγώ την τελευταία φορά που την πήρα, μετα από χρόνια βέβαια δεν ηταν τόσο δοτική όπως ηταν η Λούσυ π.χ που την είχα πάρει και αυτή μετα απο χρόνια στα Γιαννιτσά.
Η κριτικη μου πριν δεκα χρονια.
Δεν γραφω πουθενα αν με γνωρισε..ουτε θυμαμαι οτι την ειχα συναντησει εκει τυχαια, εγω νομιζω οτι ηξερα οτι δουλευε εκει.
Τεσπα περνανε τα χρονια και ξεχναμε καποιες λεπτομεριες, εκτος βεβαια και αν πηγα και δευτερη φορα εκει.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
126
Πόντοι
0
Τσάρκα βράδυ και σήμερα το πρωί ωστε να χω εικόνα κι απο τις δυο βάρδιες. Σε μια γενική τοποθέτηση κι ενημέρωση θα πω τα εξής. Οι "κλασσικές" Μιρέλα & Σάντρα απούσες (και μάλλον θα είναι για πάρα πολύ καιρό ακόμη...) οπότε το βράδυ αυτή τη στιγμή αξιόλογες επιλογές η κυκλοθυμική Έλενα/Ραίσα και η μοντελέ Σελένα την οποία ωστόσο δεν εχω δοκιμάσει. Πάντως την λες και Ναόμι Κάμπελ των φτωχών! Η πρωινή βάρδια είναι γνωστό ότι κινείται σε χαμηλές πτήσεις με καλές επιλογές τη Ρουμάνα πρασινομάτα Έλενα στην Ερημίτη στο τριαντάρι και τη Ναταλι στο Godiva. Εγώ κατέθεσα στην αδυναμία μου τη Ντενίζ που για μένα είναι το αδιαμφησβήτητο Νο1 πάρα τις Guest σπάνιες εμφανίσεις της. Να σημειώσω ότι τόσο πρωί όσο και βράδυ έχει πολλές όμορφες Λατίνες σε διάφορα studio ωστόσο ούτε συγκρατώ τα ονόματα τους, ούτε τις προτιμώ πλέον καθώς δείχνουν την ίδια τυχοδιωκτική συμπεριφορά. Ενδιαφέρουσα περίπτωση η Εμμα αλλά με ξεκίνημα απο πενήντα (!!!) κι εφόσον στην εμφάνιση δεν είναι κι η Κάρμεν Ηλέκτρα δε με ψήνει. Συναγωνιστές απο μένα αυτά...
Μπηκε στο τερέν η ελενα η Ρουμάνα;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
H Ντενίζ εχει απο το καλοκαιρι που δε γυρισε στα δελα το γυρισε στο εσκορτ παλι και καποιος αλλος εχει πει γυρισε στα δελα αλλα τελικα ηταν μουφα

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
248
Πόντοι
20
H Ντενίζ εχει απο το καλοκαιρι που δε γυρισε στα δελα το γυρισε στο εσκορτ παλι και καποιος αλλος εχει πει γυρισε στα δελα αλλα τελικα ηταν μουφα
Αδερφέ κάνεις λάθος. Η Ντενιζ γύρισε στα σπίτια τον Ιούλιο (το είχα γράψει και τότε όταν την πέτυχα τυχαία πρωινή βάρδια). Δούλεψε μερικές μέρες και μετά σταμάτησε για λόγο που φυσικά δε γνωρίζω. Έκτοτε επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα. Ο συναγωνιστής djinos δεν έγραψε μούφες. Τον επιβεβαιώνω 100%. Απλά δουλεύει όποτε γουστάρει εξου κι έγραψα quest σπάνιες εμφανίσεις. Σήμερα ήμουν πολύ τυχερός και την πέτυχα. Πρωινή στου Ερημίτη.

• Like
Αντιδράσεις: djinos

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
222
Πόντοι
21
Τελικα η ντενιζ δουλευει η οχι??? Εγω οσες φορες εχω περασει ειναι κλειστο....

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
222
Πόντοι
21
Αδερφέ κάνεις λάθος. Η Ντενιζ γύρισε στα σπίτια τον Ιούλιο (το είχα γράψει και τότε όταν την πέτυχα τυχαία πρωινή βάρδια). Δούλεψε μερικές μέρες και μετά σταμάτησε για λόγο που φυσικά δε γνωρίζω. Έκτοτε επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα. Ο συναγωνιστής djinos δεν έγραψε μούφες. Τον επιβεβαιώνω 100%. Απλά δουλεύει όποτε γουστάρει εξου κι έγραψα quest σπάνιες εμφανίσεις. Σήμερα ήμουν πολύ τυχερός και την πέτυχα. Πρωινή στου Ερημίτη.
Ποιες μερες θα δουλευει σου ειπε?? Αυριο θα ειναι?

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Έχει δει κάποιος την ada απο τα paradise ??? Επίσης όντως η Έλενα η Ρουμάνα με τις ματαρες άρχισε ;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Πέρασα εχθές με Καρίνα. Αδυνατισμένη και πολύ σέξι με λεοπαρ εσώρουχα. Με καύλωσε η πίπα της και τελείωσα πολύ γρήγορα αλλά το απόλαυσα. Κλασικά τα γνωστά σπαστικα, όχι τελείωμα στο στόμα, όχι δαγκώματα όχι δάχτυλα.

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Πάλι σήμερα ήταν δίπλα στο μέδουσα! Αριστερά όπως κοιτάμε

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
176
Πόντοι
1
Η Εβελίνα νομίζω ξεκινάει ξανά αύριο ρίξε μια μάτια στο άλλο site
Το θέμα είναι να μην είναι γκεστ εμφανιση. Ελπιζω να το τραβήξει τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646
Πέρασα εχθές με Καρίνα. Αδυνατισμένη και πολύ σέξι με λεοπαρ εσώρουχα. Με καύλωσε η πίπα της και τελείωσα πολύ γρήγορα αλλά το απόλαυσα. Κλασικά τα γνωστά σπαστικα, όχι τελείωμα στο στόμα, όχι δαγκώματα όχι δάχτυλα.
Είσαι Δράκουλας κ θες να το δαγκώσεις το κορίτσι?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Η Σαντρα η Ρουμανα δουλεύει κανονικά. Στην Εριμιτη μόλις μπαίνεις το πρώτο αριστερά. Γκρι χρώμα το σπιτακι, βραδυνή βάρδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom