Καλησπέρα, πέρασα εχθές με Ρίτα. Παραμένει μεγάλη γκαυλιαρα. Με ξενερώνει η φωνή της αλλά οκ. Είχε πολύ κόσμο για παρασκευή πρωί και η απορία μου είναι....γιατί κανένας δεν γράφει για Ρίτα και γενικά για την πρωινή βάρδια; Στην Ρίτα όλα τα δωμάτια γεμάτα και όταν βγήκα περίμεναν 4 άτομα στο σαλόνι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
Νομίζω ότι εχουν γραφτει τόμοι σε αυτό το νήμα για την Ρίτα... Μπορεί να εκπληρωσει κάθε φαντασίωση σου. Αυτό.Καλησπέρα, πέρασα εχθές με Ρίτα. Παραμένει μεγάλη γκαυλιαρα. Με ξενερώνει η φωνή της αλλά οκ. Είχε πολύ κόσμο για παρασκευή πρωί και η απορία μου είναι....γιατί κανένας δεν γράφει για Ρίτα και γενικά για την πρωινή βάρδια; Στην Ρίτα όλα τα δωμάτια γεμάτα και όταν βγήκα περίμεναν 4 άτομα στο σαλόνι.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Άμα αυτές οι δύο έχουν φουλ δωμάτια,φαντάσου πόσοι είναι μπαζογαμιαδες σε αυτή την πόλη..Αν και δεν είμαι στην τσέπη τους. Η εβελινα και η εμμα τουλάχιστον, αν όχι όλες τις μερες τις περισσότερες ειχαν φουλ τα δωμάτια και αρκεη αναμονη.
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
Καλά και μπάζα δεν τις λες και με υπηρεσίες πολύ ικανοποιητικές τουλάχιστον πριν αρχισουν τις εκδρομούλες. Η εβελινα έχει σούπερ βυζάρες και η έμμα τρομερή κωλάρα. Στην εβελινα δίνω άνετα 6,5-7/10 και στην εμμα 8αρακι καθαρο.Άμα αυτές οι δύο έχουν φουλ δωμάτια,φαντάσου πόσοι είναι μπαζογαμιαδες σε αυτή την πόλη..
Η εβελινα ηταν καλη πριν 15 χρονια οταν ειχε πρωτοερθει και δουλευε στην "εκκλησια" μετα χαλασε αρκετα ασε που δεχετε ολους τους πακιστανογυφτους....η Εμμα ειναι χοντροκωλα και αγενεστατη σε βολτα που εκανα με φιλαρακι και μπηκαμε στο σπιτι που δουλευε μολις πηγαμε να φυγουμε μας εβρισε η πατσαβουρα....Άμα αυτές οι δύο έχουν φουλ δωμάτια,φαντάσου πόσοι είναι μπαζογαμιαδες σε αυτή την πόλη..
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.497
- Πόντοι
- 32.165
Μπαζογαμια! (δεν το ειπα εγω, ο αζαζελ το ειπε!)Καλά και μπάζα δεν τις λες και με υπηρεσίες πολύ ικανοποιητικές τουλάχιστον πριν αρχισουν τις εκδρομούλες. Η εβελινα έχει σούπερ βυζάρες και η έμμα τρομερή κωλάρα. Στην εβελινα δίνω άνετα 6,5-7/10 και στην εμμα 8αρακι καθαρο.
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.134
- Πόντοι
- 1.056
Περασμα σε πρωϊνη βάρδια. Εριμιτη αριστερά, Η Έλενα (πρασινοματα) Ντένις δίπλα, Μεδουσα μια 40+ ρουμανα καλό κορμακι αλλά λίγο στα χαμένα,οχι καλή στην φατσα(σπασμένη) στα νιάτα της ήταν καλή πιστεύω σε πρόσωπο. και το τελευταίο Λορεττα. Παλιότερα την δοκίμασα. Νέο κορίτσι με ωραίο κορμάκι,και κωλαρακι κάστανοξάνθη με ραστα,λευκή επιδερμιδα όμορφο πρόσωπο αλλά μέσα δεν. Δεν ξέρω αν άλλαξα από τότε. Τις άλλες τις ξέρετε από εμφάνιση και υπηρεσίες. Απεναντι μπήκα σε ένα. Διπλα στο 3Α μια Λάουρα. Πετιτ μαυρομαλα, σλαβοφατσα. Δεν ξέρω αν ειναι ρουμανα εγώ την έκανα και για ουκρανη. Ωραιο κορμι και βυζακι. Χαμογελαστή και ευγενική. Είναι στα πλάνα σίγουρα.
Βέγκας Ριτα και Βλαντα. Δεν περνάμε πλέον. Φτανει. Εχω 3 χρονια να περασω αυτές. Venus η Σουζανα το άλογο. Και σε αυτήν κομμένα τα παράβολα, τριετία και αυτή έχει να πάρει από μένα. Στο πισω μια γυφτο - βουλγαρα αδυνατη. Έχασε τον δρόμο από Γιαννιτσων μάλλον. Στο pimp μια 60αρα καλό στεκουμενη, φαίνεται ότι το παίζει το τόπι καλά αλλά δεν περασα. Ισως όταν με πιάσει η όρεξη για γερικο μουνι. Στο playboy στον όροφο παρόμοια κατάσταση με 50αρα καλό κορμι και αυτή αλλά όχι και 40 απλό και 60 γυμνό. Μάλλον ψάχνει να συμπληρώσει ΟΓΑ. Θα την επερνα αμα ήταν 30 ευρω.
Κατάθεση στην Μπιανκα γωνία Ουρανου με το στενό του. Venus. Πετιτ ρουμανακι με λευκή επιδερμιδα. Μικρό στήθος κωλαρακι μικρό στεγνό. Ροζ μουνακι με καλή αίσθηση. Κάστανο μαλλί.
Στο σαλόνι πολύ φιλική και παιχνιδιάρα. Τσιμπούκι απλό, αλλα βλέποντας το μικροσκοπικό στοματάκι να τον παιρνει είναι ένα συν για μενα. Στο γαμηση δέχεται τα πάντα και αντέχει. Και σε cow girl τον βάζει βαθιά και δέχεται σφυροκοπημα. Στα τέσσερα νιώθεις τα πάντα λόγο σώματοτυπο. Λίγο κουραστική γτ μιλάει πολύ. Δεχεται χάδια δίνει φιλια(τα απέφυγα) Θα ξανα πήγαινα μετά από καιρό.
Βέγκας Ριτα και Βλαντα. Δεν περνάμε πλέον. Φτανει. Εχω 3 χρονια να περασω αυτές. Venus η Σουζανα το άλογο. Και σε αυτήν κομμένα τα παράβολα, τριετία και αυτή έχει να πάρει από μένα. Στο πισω μια γυφτο - βουλγαρα αδυνατη. Έχασε τον δρόμο από Γιαννιτσων μάλλον. Στο pimp μια 60αρα καλό στεκουμενη, φαίνεται ότι το παίζει το τόπι καλά αλλά δεν περασα. Ισως όταν με πιάσει η όρεξη για γερικο μουνι. Στο playboy στον όροφο παρόμοια κατάσταση με 50αρα καλό κορμι και αυτή αλλά όχι και 40 απλό και 60 γυμνό. Μάλλον ψάχνει να συμπληρώσει ΟΓΑ. Θα την επερνα αμα ήταν 30 ευρω.
Κατάθεση στην Μπιανκα γωνία Ουρανου με το στενό του. Venus. Πετιτ ρουμανακι με λευκή επιδερμιδα. Μικρό στήθος κωλαρακι μικρό στεγνό. Ροζ μουνακι με καλή αίσθηση. Κάστανο μαλλί.
Στο σαλόνι πολύ φιλική και παιχνιδιάρα. Τσιμπούκι απλό, αλλα βλέποντας το μικροσκοπικό στοματάκι να τον παιρνει είναι ένα συν για μενα. Στο γαμηση δέχεται τα πάντα και αντέχει. Και σε cow girl τον βάζει βαθιά και δέχεται σφυροκοπημα. Στα τέσσερα νιώθεις τα πάντα λόγο σώματοτυπο. Λίγο κουραστική γτ μιλάει πολύ. Δεχεται χάδια δίνει φιλια(τα απέφυγα) Θα ξανα πήγαινα μετά από καιρό.
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.134
- Πόντοι
- 1.056
Βραδυνή κατάθεση στην Εριμητη. Στην Καρλα. Διπλα στο Μεδουσα. Αφράτο ρουμανακι με μαύρο μαλλί και γυαλιά. Καλουτσικο τσιμπούκι, αφρατα μπούτια, και χαλαρο μεγάλο βυζι. Καθόλου βιαστικη, τίμια συνευρεση. Στα τέσσερα πιάνεις ωραία και καρφώνεις. Χαλαρή και ευγενική. Ισως να ξανα προτιμηθεί εν καιρώ και αυτή όπως την Μπιανκα. Δυσκολα να γίνουν στανταρακια Απλα τίμιες επιλογές σε φάση τι να γαμησω όταν δεν έχω επιλογές.
psolovronths
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα συναγωνιστα , την ριτα που ακριβως την βρισκουμε;Καλησπέρα, πέρασα εχθές με Ρίτα. Παραμένει μεγάλη γκαυλιαρα. Με ξενερώνει η φωνή της αλλά οκ. Είχε πολύ κόσμο για παρασκευή πρωί και η απορία μου είναι....γιατί κανένας δεν γράφει για Ρίτα και γενικά για την πρωινή βάρδια; Στην Ρίτα όλα τα δωμάτια γεμάτα και όταν βγήκα περίμεναν 4 άτομα στο σαλόνι.
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
τέτοια μπαζα να γαμούσα καθε μέρα και τι στον κόσμοΜπαζογαμια! (δεν το ειπα εγω, ο αζαζελ το ειπε!)
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.036
- Πόντοι
- 456
ΒέγκααααςςςΚαλησπερα συναγωνιστα , την ριτα που ακριβως την βρισκουμε;
Αυτό που κάνω εγώ χρόνια προσπαθείς
Να να να να να μη μ' ακολουθείσς
Πρωινά στο Βέγκααααςς
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
σε κάποιο απο τα βεγκας νικηφόρου με ερημιτη γωνιάΚαλησπερα συναγωνιστα , την ριτα που ακριβως την βρισκουμε;
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
θα πρεπει βεβαια να κλεισεις θέση κανα 2-3ν μερες νωρίτερα γτ δυσκολα να βρεις δωμάτιο απροσκλητοςΚαλησπερα συναγωνιστα , την ριτα που ακριβως την βρισκουμε;
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.036
- Πόντοι
- 456
Όταν έπαιρνα γλωσσόφιλα από την Μπιάνκα η Ελλάδα δεν είχε ακόμα πολιτισμό. Τελευταία όμως συνάδελφος ανέφερε οτι είδε Πακιδες να περιμένουν.Κατάθεση στην Μπιανκα γωνία Ουρανου με το στενό του. Venus. Πετιτ ρουμανακι με λευκή επιδερμιδα. Μικρό στήθος κωλαρακι μικρό στεγνό. Ροζ μουνακι με καλή αίσθηση. Κάστανο μαλλί
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.036
- Πόντοι
- 456
Δεν με συγκινεί ούτε η κωλοτρυπίδα της πλέον. Θέλουμε κάτι πιο εκλεκτό. Κάτι σε μοντελέ, σε μικρή ηλικία και από το πρώην ανατολικό μπλόκθα πρεπει βεβαια να κλεισεις θέση κανα 2-3ν μερες νωρίτερα γτ δυσκολα να βρεις δωμάτιο απροσκλητος
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
Ωραιος και ρομαντικος αλλά σε λαθος δεκαετία αναφέρεσε. Το πολιτικαλ μπουρδελοκορρεκτ ειναι λατίνες ξεπέτες με σήμα τον ΧικίταΔεν με συγκινεί ούτε η κωλοτρυπίδα της πλέον. Θέλουμε κάτι πιο εκλεκτό. Κάτι σε μοντελέ, σε μικρή ηλικία και από το πρώην ανατολικό μπλόκ
Dynamikidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση επειδή ειμαι σε διλειμμαΩραιος και ρομαντικος αλλά σε λαθος δεκαετία αναφέρεσε. Το πολιτικαλ μπουρδελοκορρεκτ ειναι λατίνες ξεπέτες με σήμα τον Χικίτα
Στο λας βεγκας στα ξύλινα σπιτάκια έχει 2 κοπέλες τελευταία μια Σουζάνα λίγο μελαμψή και μια που την λένε Ειρήνη κι αυτή κοντουλα και μελαμψή και δεν ξέρω ποια να διαλέξω . Έχει περάσει κανεις με τις παραπάνω να μας μοιράσει την εμπηρια του ;
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.134
- Πόντοι
- 1.056
Στα παπαρια μου αν έπαιρνες γλωσσοφιλα από την Μπιανκα βασικά.. Πακιδες έχει παντού εκτός αν είσαι τυφλός. Εδω κ 5 χρόνια. Σε λιγο θα μας πεις από τα γλωσσόφιλα σου με την Μπιανκα πήρανε και την γεύση σου όλα τα Βαλκάνια.Όταν έπαιρνα γλωσσόφιλα από την Μπιάνκα η Ελλάδα δεν είχε ακόμα πολιτισμό. Τελευταία όμως συνάδελφος ανέφερε οτι είδε Πακιδες να περιμένουν.
Μαλακια το μνμα σου γτ πουθενά δεν γράφω ότι έδωσα γλωσσόφιλα απλά το υφακι σου σε πολλούς είναι για τον πουτσο
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.036
- Πόντοι
- 456
Και στα δικά μου παπάρια τι γνώμη έχεις εσύ για μένα και αν έχουν και άλλοι εδώ μέσα την ίδια. Κάνε και λίγο συντακτικό και κατανόηση της ελληνικής γιατί είσαι λίγο πίσω.Στα παπαρια μου αν έπαιρνες γλωσσοφιλα από την Μπιανκα βασικά.. Πακιδες έχει παντού εκτός αν είσαι τυφλός. Εδω κ 5 χρόνια. Σε λιγο θα μας πεις από τα γλωσσόφιλα σου με την Μπιανκα πήρανε και την γεύση σου όλα τα Βαλκάνια.
Μαλακια το μνμα σου γτ πουθενά δεν γράφω ότι έδωσα γλωσσόφιλα απλά το υφακι σου σε πολλούς είναι για τον πουτσο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις