Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (5 μέλη και 63 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
376
Πόντοι
21
Άρχισαν να θίγονται σιγά σιγά οι κρυφοαδερφουλες..μην τα γράφεις αυτά αδερφέ..
Φυσικα και θιγονται γιατι εχουμε γεμισει πουσταρες...μεχρι και οι γκομενες τους κοροιδευουν οταν ζητανε γλυφοκωλια και δαχτυλα...και μετα πανε στις πουτανες και τα ζητανε.
Οι Αντρες καυλωνουμε οταν μας γλυφουν τον πουτσο και τα αρχιδια ΟΧΙ τον κωλο...!!!!

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
599
Πόντοι
81
Φυσικα και θιγονται γιατι εχουμε γεμισει πουσταρες...μεχρι και οι γκομενες τους κοροιδευουν οταν ζητανε γλυφοκωλια και δαχτυλα...και μετα πανε στις πουτανες και τα ζητανε.
Οι Αντρες καυλωνουμε οταν μας γλυφουν τον πουτσο και τα αρχιδια ΟΧΙ τον κωλο...!!!!
Στα μπουρδ/στουντιο ανεκαθεν ειχε τετοιους, απο τον βαρδαρη ακομα θυμαμαι.. εχει τυχει πολλες φορες ο προηγουμενος να κανει αυταρχικο και η κοπελα να μου λεει μετα γελοντας βεβαια τι εκανε μαζι του...η πολλες κοπελες να μου λενε ετσι το ξεκαρφωτο αν θελω να μου βαλουν δαχτυλο, αυτες βλεπουν πολλα ειναι το μονο σιγουρο.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
376
Πόντοι
21
Στα μπουρδ/στουντιο ανεκαθεν ειχε τετοιους, απο τον βαρδαρη ακομα θυμαμαι.. εχει τυχει πολλες φορες ο προηγουμενος να κανει αυταρχικο και η κοπελα να μου λεει μετα γελοντας βεβαια τι εκανε μαζι του...η πολλες κοπελες να μου λενε ετσι το ξεκαρφωτο αν θελω να μου βαλουν δαχτυλο, αυτες βλεπουν πολλα ειναι το μονο σιγουρο.
Ετσι ακριβως ειναι το ξερω...το τρελο ειναι που πανε να το περασουν σαν κατι φυσιολογικο

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.333
Πόντοι
746
Πέρασα σήμερα μια βόλτα από την πορνό περιοχή, καρίνα κλειστό, ξέρεις κάνεις ποτέ επιστρέφει; Πέρασα με Κατερίνα από το hot lady, Ουκρανή, μόνο με ουκρανες περνάω καλά. Γενικά ήταν καλή, πίπα μέτρια (σκεφτόμουν την καρίνα) αλλά στα υπόλοιπα πολύ καλή. Μικρούλα και ομορφούλα. Αν είχα και άλλα λεφτά μαζί μου θα πήγενα και δεύτερο γύρο.
Ξέρει κανείς αν δουλεύει αύριο η Ναταλία από το γκοντιβα; Έχω πολύ καιρώ να την δω.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.543
Πόντοι
216
Τωρα μου ρθε στο μυαλο η Σοφια, αν εκανε γλυφοκωλια θα ηταν ακριβως το ιδιο με οτι γραφετε για την Ριτα.. ασε που τα πουτσοτριψιματα που εκανε η Σοφια δεν τα εκανε αλλη κοπελα..αμα ηθελες το εβαζες σχεδον μεσα, τωρα δεν ξερω εχω χρονια να παω μαζι της.
Η για τ αλλα που λετε δαχτυλα κλπ. Ξερετε ποσοι πανε σε Σοφια, Εβελινα και αλλες κοπελες για αυταρχικα και τετοια;; δηλαδη τι πιστευετε οτι μονο η Ριτα κανει;;
Ποια Σοφία ρε φίλε?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.279
Πόντοι
3.796
Καλώς να ορίσει!
Ας έρθει με την παραλλαγή για να είναι έτοιμη για μάχη .
Τι πολέμους και παραλλαγές ονειρεύεστε;
Να κάνει λέιζερ την γλώσσα της πήγε που έχει μαλλιασει από τις κωλοτρυπίδες .
Ότι και να φάει πλέον σκατό ρευεται η κοπέλα .
Τώρα θα πίνει καμία βότκα με τους συμπατριώτες της και θα τους λέει ιστορίες για του κώλου τα εννιάμερα των Ελλήνων .
Την έχετε κάνει σαν την ανθρώπινη σαρανταποδαρούσα.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
918
Πόντοι
371
Βόλτα στα σπιτάκια
Λας Βέγκας Στο ένα ήταν μια με τατουαζ δεν θυμαμαι όνομα στο άλλο μια θεια
Βενους μπροστά μια ισπανιουλα αλλά με βρωμιαρα πατσαβούρα ταατσα
Βενους πίσω αννα Ουγγαρία βιζαρες καμία 27 εκεί στο ξύλινο μια κοπέλα βγήκε με ηλεκτρονικό τσιγάρο ούτε χαμόγελο ούτε γειά τίποτα, επειδή δεν είδα κάτι καλό πήγα αναγκαστικά στην Άννα βενους 2
6/10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom