Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
83
Πόντοι
0
Αυτο ειχε γινει για λιγο στις βιλλες σου εδιναν μια καρτα και καθε φορα που πηγαινες σου εβαζαν σφραγιδα οταν εφτανες τις 10 σφραγιδες ειχες δωρο!!!

Μια φορα η γκαμπριελα μου εβαλε και τις 10 σφραγιδες και πηγα την αλλη μερα και γαμησα τζαμπα.....!!!!
Ωραιο...όπως σε ένα μάρκετ παλιά...τα Χριστούγεννα σου κολλούσαν "Άγιο Βασιλακια"σε κάρτα,και το Πάσχα σε ρωταγαν αν μαζεύεις "πασχαλίτσες"...χοχοχο

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
656
Πόντοι
81
Απο Γιαννιτσα εισαι φιλε; γιατι εχει εναν ακομα που γραφει εδω.
Θεσσαλονικη μενω απλα ειμαι ανατολικα και με την κινηση που εχει στο κεντρο θελω σιγουρα 30 λεπτα μεχρι τα μπουρδελα..εχει τυχει να κανω και 1 ωρα αν κατεβω το μεσημερι που κλεινει η αγορα....

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
83
Πόντοι
0
Πάντως υπάρχουν κ κοπέλες ψυχούλες και αγενείς...εμένα το στανταρακι μου με απογοήτευσε,οκ δεν πας για συνοικέσιο,αλλα οχι κι έτσι ρε αδερφε,να σου λέει οτι στην προσωπική της ζωή γυρνάει από δω κι από κει με γκόμενους κ να σου βάζει πάγο ..κάπου λες κι εσύ άντε γεια,πόσο δούλεμα πχια..με σεβασμό ρε παλληκάρια αλλά οκ κάποιες φορές η σκληράδα τους δεν περιγραφεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θεσσαλονικη μενω απλα ειμαι ανατολικα και με την κινηση που εχει στο κεντρο θελω σιγουρα 30 λεπτα μεχρι τα μπουρδελα..εχει τυχει να κανω και 1 ωρα αν κατεβω το μεσημερι που κλεινει η αγορα....
Είσαι κοντά γήπεδο φίλε?κι εγώ ανατολικά είμαι γειτονες

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
83
Πόντοι
0
Δεν λεει ποιες μερες δουλευει...Για το πουτσο ειναι αυτα τα μπουρδελα σε αυτο το πρασινο δουλευε παντα μια gilf με κοντο ξανθο μαλλι και μετα ειχαν ενα τζανκι και πολλες φορες ειναι κλειστο....ουτε για βολτα πλεον δεν μπαινω εκει.......αν πηγε καποιος και ειδε τη Ροζα να ενημερωσει...

Αυτη η ροζα αξιζει μεσα?? Την γαμησε κανεις οταν δουλευε στο medusa???
Αυτό το Ν Ουρανού 28 το πράσινο είχε μια Μαρίνα κοντούλα μιλφ...τι έγινε πάει κι αυτή?άσε μου φαίνεται να ψάξω να βρω καμμία γκόμενα γιατί δεν λέει...απογοητευση

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.843
Πόντοι
7.095
Πάντως υπάρχουν κ κοπέλες ψυχούλες και αγενείς...εμένα το στανταρακι μου με απογοήτευσε,οκ δεν πας για συνοικέσιο,αλλα οχι κι έτσι ρε αδερφε,να σου λέει οτι στην προσωπική της ζωή γυρνάει από δω κι από κει με γκόμενους κ να σου βάζει πάγο ..κάπου λες κι εσύ άντε γεια,πόσο δούλεμα πχια..με σεβασμό ρε παλληκάρια αλλά οκ κάποιες φορές η σκληράδα τους δεν περιγραφεται
Εσύ έχεις μπερδέψει την κανονική ζωή με τα μπουρδέλα.
Συνελθε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom