Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
85
Πόντοι
0
Αυτο ειχε γινει για λιγο στις βιλλες σου εδιναν μια καρτα και καθε φορα που πηγαινες σου εβαζαν σφραγιδα οταν εφτανες τις 10 σφραγιδες ειχες δωρο!!!

Μια φορα η γκαμπριελα μου εβαλε και τις 10 σφραγιδες και πηγα την αλλη μερα και γαμησα τζαμπα.....!!!!
Ωραιο...όπως σε ένα μάρκετ παλιά...τα Χριστούγεννα σου κολλούσαν "Άγιο Βασιλακια"σε κάρτα,και το Πάσχα σε ρωταγαν αν μαζεύεις "πασχαλίτσες"...χοχοχο

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
658
Πόντοι
81
Απο Γιαννιτσα εισαι φιλε; γιατι εχει εναν ακομα που γραφει εδω.
Θεσσαλονικη μενω απλα ειμαι ανατολικα και με την κινηση που εχει στο κεντρο θελω σιγουρα 30 λεπτα μεχρι τα μπουρδελα..εχει τυχει να κανω και 1 ωρα αν κατεβω το μεσημερι που κλεινει η αγορα....

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
85
Πόντοι
0
Πάντως υπάρχουν κ κοπέλες ψυχούλες και αγενείς...εμένα το στανταρακι μου με απογοήτευσε,οκ δεν πας για συνοικέσιο,αλλα οχι κι έτσι ρε αδερφε,να σου λέει οτι στην προσωπική της ζωή γυρνάει από δω κι από κει με γκόμενους κ να σου βάζει πάγο ..κάπου λες κι εσύ άντε γεια,πόσο δούλεμα πχια..με σεβασμό ρε παλληκάρια αλλά οκ κάποιες φορές η σκληράδα τους δεν περιγραφεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θεσσαλονικη μενω απλα ειμαι ανατολικα και με την κινηση που εχει στο κεντρο θελω σιγουρα 30 λεπτα μεχρι τα μπουρδελα..εχει τυχει να κανω και 1 ωρα αν κατεβω το μεσημερι που κλεινει η αγορα....
Είσαι κοντά γήπεδο φίλε?κι εγώ ανατολικά είμαι γειτονες

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
85
Πόντοι
0
Δεν λεει ποιες μερες δουλευει...Για το πουτσο ειναι αυτα τα μπουρδελα σε αυτο το πρασινο δουλευε παντα μια gilf με κοντο ξανθο μαλλι και μετα ειχαν ενα τζανκι και πολλες φορες ειναι κλειστο....ουτε για βολτα πλεον δεν μπαινω εκει.......αν πηγε καποιος και ειδε τη Ροζα να ενημερωσει...

Αυτη η ροζα αξιζει μεσα?? Την γαμησε κανεις οταν δουλευε στο medusa???
Αυτό το Ν Ουρανού 28 το πράσινο είχε μια Μαρίνα κοντούλα μιλφ...τι έγινε πάει κι αυτή?άσε μου φαίνεται να ψάξω να βρω καμμία γκόμενα γιατί δεν λέει...απογοητευση

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.843
Πόντοι
7.095
Πάντως υπάρχουν κ κοπέλες ψυχούλες και αγενείς...εμένα το στανταρακι μου με απογοήτευσε,οκ δεν πας για συνοικέσιο,αλλα οχι κι έτσι ρε αδερφε,να σου λέει οτι στην προσωπική της ζωή γυρνάει από δω κι από κει με γκόμενους κ να σου βάζει πάγο ..κάπου λες κι εσύ άντε γεια,πόσο δούλεμα πχια..με σεβασμό ρε παλληκάρια αλλά οκ κάποιες φορές η σκληράδα τους δεν περιγραφεται
Εσύ έχεις μπερδέψει την κανονική ζωή με τα μπουρδέλα.
Συνελθε.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
972
Πόντοι
371
Αυτό το Ν Ουρανού 28 το πράσινο είχε μια Μαρίνα κοντούλα μιλφ...τι έγινε πάει κι αυτή?άσε μου φαίνεται να ψάξω να βρω καμμία γκόμενα γιατί δεν λέει...απογοητευση
Αυτή είναι βράδυ στο ξύλινο της νατασας

bigjohny

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Κριτικές
23
Like
715
Πόντοι
990
Χθεσινη επισκεψη σε Εμμα μετα απο πολυ καιρο (πανω απο 1 χρονο σιγουρα η προηγουμενη φορα), νομιζω εχει παρει λιγο στα μπουτια αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο, ο κωλος της ειναι κατπαληκτικος (δε μου ειπε οτι τον δινει βεβαια), χαλαρη πολυ με το χρονο και ευδιαθετη, απλα δε κανει ελευθερο και ξεκιναει απο 50ε προς ενημερωση.
Περασα να δω κι αυτη τη Καμιλα (Red Night χθες) που ειναι στο αλλο σαιτ και φαινεται ωραια στις φωτος αλλα ηταν στο δωματιο. Την ειδε κανενας απο κοντα;

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
85
Πόντοι
0
Εσύ έχεις μπερδέψει την κανονική ζωή με τα μπουρδέλα.
Συνελθε.
Είναι θέμα χαρακτήρα αδερφέ...δεν μπορώ να προσποιούνται,ούτε να είμαι κάποιος άλλος...παντού ο ίδιος,κι ας κάνω κακό στον εαυτό μου...

Είναι θέμα χαρακτήρα αδερφέ...δεν μπορώ να προσποιούνται,ούτε να είμαι κάποιος άλλος...παντού ο ίδιος,κι ας κάνω κακό στον εαυτό μου...
*Προσποιούμαι...λαθος

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
210
Πόντοι
20

*Προσποιούμαι...λαθος
Ρε φίλε τι θα ήθελες δηλαδή βόλτες ποτάκια ταξίδια;απλά ιεροδουλη είναι..κάνε την δουλειά σου Κ προχωρα

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
85
Πόντοι
0
Ρε φίλε τι θα ήθελες δηλαδή βόλτες ποτάκια ταξίδια;απλά ιεροδουλη είναι..κάνε την δουλειά σου Κ προχωρα
Αδερφέ κάνω βήματα παρακάτω...παω σε άλλες κ προχωράω...όμως τυγχάνει αν είναι η πρώτη σου μοιραία να σε πονάει...δεν ξέρω εσύ την πρώτη σου την ξεχνάς?δεν την αγαπάς?

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
210
Πόντοι
20
Αδερφέ κάνω βήματα παρακάτω...παω σε άλλες κ προχωράω...όμως τυγχάνει αν είναι η πρώτη σου μοιραία να σε πονάει...δεν ξέρω εσύ την πρώτη σου την ξεχνάς?δεν την αγαπάς?
Τι να αγαπήσω ρεσυ;;πλάκα κάνεις έτσι;μιλάμε για πορνες…πελάτης είσαι!μετά από σένα όλη μέρα την σκίζουν κάθε καρυδιάς καρύδι!συνελθε

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
85
Πόντοι
0
Τι να αγαπήσω ρεσυ;;πλάκα κάνεις έτσι;μιλάμε για πορνες…πελάτης είσαι!μετά από σένα όλη μέρα την σκίζουν κάθε καρυδιάς καρύδι!συνελθε
Σε ζηλεύω αδερφέ μου που μπορείς κ χαμογελάς...μακάρι να μπορούσα κι εγώ...το ξέρω φίλε...προσπαθώ να το ξεπεράσω ξες τι είναι να ξυπνάς 1 το βράδυ ακούγοντας την φωνή της να σου μιλάει?

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
210
Πόντοι
20
Σε ζηλεύω αδερφέ μου που μπορείς κ χαμογελάς...μακάρι να μπορούσα κι εγώ...το ξέρω φίλε...προσπαθώ να το ξεπεράσω ξες τι είναι να ξυπνάς 1 το βράδυ ακούγοντας την φωνή της να σου μιλάει?
Με ποια είσαι τόσο ερωτευμένος ρε φίλε;να ξέρουμε

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.860
Πόντοι
10.326
Qj1qDu.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom