θα πρεπει βεβαια να κλεισεις θέση κανα 2-3ν μερες νωρίτερα γτ δυσκολα να βρεις δωμάτιο απροσκλητοςΚαλησπερα συναγωνιστα , την ριτα που ακριβως την βρισκουμε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.957
- Πόντοι
- 456
Όταν έπαιρνα γλωσσόφιλα από την Μπιάνκα η Ελλάδα δεν είχε ακόμα πολιτισμό. Τελευταία όμως συνάδελφος ανέφερε οτι είδε Πακιδες να περιμένουν.Κατάθεση στην Μπιανκα γωνία Ουρανου με το στενό του. Venus. Πετιτ ρουμανακι με λευκή επιδερμιδα. Μικρό στήθος κωλαρακι μικρό στεγνό. Ροζ μουνακι με καλή αίσθηση. Κάστανο μαλλί
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.957
- Πόντοι
- 456
Δεν με συγκινεί ούτε η κωλοτρυπίδα της πλέον. Θέλουμε κάτι πιο εκλεκτό. Κάτι σε μοντελέ, σε μικρή ηλικία και από το πρώην ανατολικό μπλόκθα πρεπει βεβαια να κλεισεις θέση κανα 2-3ν μερες νωρίτερα γτ δυσκολα να βρεις δωμάτιο απροσκλητος
Ωραιος και ρομαντικος αλλά σε λαθος δεκαετία αναφέρεσε. Το πολιτικαλ μπουρδελοκορρεκτ ειναι λατίνες ξεπέτες με σήμα τον ΧικίταΔεν με συγκινεί ούτε η κωλοτρυπίδα της πλέον. Θέλουμε κάτι πιο εκλεκτό. Κάτι σε μοντελέ, σε μικρή ηλικία και από το πρώην ανατολικό μπλόκ
Dynamikidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση επειδή ειμαι σε διλειμμαΩραιος και ρομαντικος αλλά σε λαθος δεκαετία αναφέρεσε. Το πολιτικαλ μπουρδελοκορρεκτ ειναι λατίνες ξεπέτες με σήμα τον Χικίτα
Στο λας βεγκας στα ξύλινα σπιτάκια έχει 2 κοπέλες τελευταία μια Σουζάνα λίγο μελαμψή και μια που την λένε Ειρήνη κι αυτή κοντουλα και μελαμψή και δεν ξέρω ποια να διαλέξω . Έχει περάσει κανεις με τις παραπάνω να μας μοιράσει την εμπηρια του ;
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.008
- Πόντοι
- 456
Στα παπαρια μου αν έπαιρνες γλωσσοφιλα από την Μπιανκα βασικά.. Πακιδες έχει παντού εκτός αν είσαι τυφλός. Εδω κ 5 χρόνια. Σε λιγο θα μας πεις από τα γλωσσόφιλα σου με την Μπιανκα πήρανε και την γεύση σου όλα τα Βαλκάνια.Όταν έπαιρνα γλωσσόφιλα από την Μπιάνκα η Ελλάδα δεν είχε ακόμα πολιτισμό. Τελευταία όμως συνάδελφος ανέφερε οτι είδε Πακιδες να περιμένουν.
Μαλακια το μνμα σου γτ πουθενά δεν γράφω ότι έδωσα γλωσσόφιλα απλά το υφακι σου σε πολλούς είναι για τον πουτσο
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.957
- Πόντοι
- 456
Και στα δικά μου παπάρια τι γνώμη έχεις εσύ για μένα και αν έχουν και άλλοι εδώ μέσα την ίδια. Κάνε και λίγο συντακτικό και κατανόηση της ελληνικής γιατί είσαι λίγο πίσω.Στα παπαρια μου αν έπαιρνες γλωσσοφιλα από την Μπιανκα βασικά.. Πακιδες έχει παντού εκτός αν είσαι τυφλός. Εδω κ 5 χρόνια. Σε λιγο θα μας πεις από τα γλωσσόφιλα σου με την Μπιανκα πήρανε και την γεύση σου όλα τα Βαλκάνια.
Μαλακια το μνμα σου γτ πουθενά δεν γράφω ότι έδωσα γλωσσόφιλα απλά το υφακι σου σε πολλούς είναι για τον πουτσο
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.524
- Πόντοι
- 446
εμφανιση να αλλαξει λιγο...γιατι σαν τσουβαλι ηταν...Βλέπω στο άλλο σάιτ γύρισε η Ελενίτσα στα τρίδυμα, την πήρε κάνεις; Άλλαξε καθόλου συμπεριφορά;
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.008
- Πόντοι
- 456
Δεν χρειάζεται ρε καθηγητά των μπουρδελων.ξέρω ότι αυτό που έγραψες απλά δεν ενδιαφέρει εμένα ούτε κανέναν άλλον και ηταν ασχετο με την ενημέρωση μου.Και στα δικά μου παπάρια τι γνώμη έχεις εσύ για μένα και αν έχουν και άλλοι εδώ μέσα την ίδια. Κάνε και λίγο συντακτικό και κατανόηση της ελληνικής γιατί είσαι λίγο πίσω.
Εσύ και πολύ καινούργιοι στο νημα είστε ο λόγος που εγώ και πολλοί άλλοι δεν γράφουν πλέον και ας έχουμε περάσει σχεδόν με όλες πριν γραφτεί κάτι εδώ. Μείνετε λοιπόν με την Ριτα την Ελενα Ραϊσα την Εβελινα και την άλλη στην μινοταυρου, να ρωτάτε ανά 5 μνμτα τι ώρες δουλεύουν και σε ποιο μαγαζι, και ποιοις είναι πιο έξυπνος και γαμικουλας από τον άλλων.
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.008
- Πόντοι
- 456
Και η Μπιανκα παραπάνω από ενάμιση χρόνο δεν έχει στα δελα. Και πολυ μπορεί να βάζω, άρα "πολιτισμός" υπήρχε και πριν την Μπιανκα.Στα παπαρια μου αν έπαιρνες γλωσσοφιλα από την Μπιανκα βασικά.. Πακιδες έχει παντού εκτός αν είσαι τυφλός. Εδω κ 5 χρόνια. Σε λιγο θα μας πεις από τα γλωσσόφιλα σου με την Μπιανκα πήρανε και την γεύση σου όλα τα Βαλκάνια.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.957
- Πόντοι
- 456
Και ποιος είπε το αντίθετο; Ήταν όταν πρωτοεμφανίστηκε και γι'αυτό το σχολίασα και έτσι. Εννοείται οτι υπήρχαν και πιο πρίν τα μπουρδέλα όπως υπήρχαμε και εμείς και ας μη συμμετείχαμε στο φόρουμ. Τώρα γιατί εσύ θίχτηκες δεν το καταλαβαίνω αλλά δεν θα σκάσω και από πάνω.Και η Μπιανκα παραπάνω από ενάμιση χρόνο δεν έχει στα δελα. Και πολυ μπορεί να βάζω, άρα "πολιτισμός" υπήρχε και πριν την Μπιανκα.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.875
- Πόντοι
- 11.585
Δεν χρειάζεται ρε καθηγητά των μπουρδελων.ξέρω ότι αυτό που έγραψες απλά δεν ενδιαφέρει εμένα ούτε κανέναν άλλον και ηταν ασχετο με την ενημέρωση μου.
Εσύ και πολύ καινούργιοι στο νημα είστε ο λόγος που εγώ και πολλοί άλλοι δεν γράφουν πλέον και ας έχουμε περάσει σχεδόν με όλες πριν γραφτεί κάτι εδώ. Μείνετε λοιπόν με την Ριτα την Ελενα Ραϊσα την Εβελινα και την άλλη στην μινοταυρου, να ρωτάτε ανά 5 μνμτα τι ώρες δουλεύουν και σε ποιο μαγαζι, και ποιοις είναι πιο έξυπνος και γαμικουλας από τον άλλων.
Παντως εχει κανα 2 σελιδες πισω, που δεν προωθησανε την Καρινα το καλο τσιμπουκι απο Μινωταυρου, που ειναι παλτο αγκαριας, ....που κατα μοιραια συμπτωση κανενας απο τους πελατες της δεν ξερει που δουλευει και τι ωρες....και ολο ρωτανε....για ανακυκλωση.
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.008
- Πόντοι
- 456
Ε ναι ρε συ τι είναι αυτό το πράγμα. Πως γίνεται οι μέτριες στο γαμησι να έχουν τόσο ντόρο και δεκάδες μνμτα ανά βδομάδα δεν ξέρω.Παντως εχει κανα 2 σελιδες πισω, που δεν προωθησανε την Καρινα το καλο τσιμπουκι απο Μινωταυρου, που ειναι παλτο αγκαριας, ....που κατα μοιραια συμπτωση κανενας απο τους πελατες της δεν ξερει που δουλευει και τι ωρες....και ολο ρωτανε....για ανακυκλωση.
Εχω ανακαλύψει ανά τα χρόνια κοπέλες που δεν έχουν αναφερθεί ποτέ η μία φορά,και που είναι καλές περιπτώσεις.
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.008
- Πόντοι
- 456
Αρα εν ολίγοις ήθελες να φανείς (με τα φιλιά στην Μπιανκα) και ότι εμείς τώρα ανακαλύψαμε την Αμερική τελευταίοι και κατά υδρωμενη. Καλα...Και ποιος είπε το αντίθετο; Ήταν όταν πρωτοεμφανίστηκε και γι'αυτό το σχολίασα και έτσι. Εννοείται οτι υπήρχαν και πιο πρίν τα μπουρδέλα όπως υπήρχαμε και εμείς και ας μη συμμετείχαμε στο φόρουμ. Τώρα γιατί εσύ θίχτηκες δεν το καταλαβαίνω αλλά δεν θα σκάσω και από πάνω.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.957
- Πόντοι
- 456
Όταν την πήρα ούτε καν είχα εδώ λογαριασμό. Γιατί σου φαίνεται περίεργο οτι δεν γίνονται αναφορές σε κοπέλες εδώ μέσα; Άλλα γούστα μπορεί να βγάλεις εσύ και άλλα εγώ, το θέμα είναι υποκειμενικό. Αυτά και δεν το συνεχίζω.Αρα εν ολίγοις ήθελες να φανείς (με τα φιλιά στην Μπιανκα) και ότι εμείς τώρα ανακαλύψαμε την Αμερική τελευταίοι και κατά υδρωμενη. Καλα...
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.008
- Πόντοι
- 456
Αναφορές δεν γίνονται γτ απλά κάποιοι απλά ρωτάνε και περνούν μασιμενη τροφη, άλλοι τα κρατάνε για πάρτι τους. Άλλοι απλά διαβάζουν και δεν συμβάλουν. Άλλοι γράφουν μόνο καλές εμπειρίες και όχι τις κακές. Άλλοι γτ ειναι κολυμενοι με μια πουτανα και γράφουν μόνο για αυτήν. Άλλοι απλά βαρέθηκαν να δίνουν πληροφορίες....Όταν την πήρα ούτε καν είχα εδώ λογαριασμό. Γιατί σου φαίνεται περίεργο οτι δεν γίνονται αναφορές σε κοπέλες εδώ μέσα; Άλλα γούστα μπορεί να βγάλεις εσύ και άλλα εγώ, το θέμα είναι υποκειμενικό. Αυτά και δεν το συνεχίζω.
Μια σουζάνα ψήλη καστανοξανθη Τσέχα ξερω που κάνει πολύ τίμιο γαμήσι και στο απλό. ΑΛλη σουζάνα δεν ξερω. Ουτε την ειρηνη. Γενικά ότι αφορα βεγκας βενους, αν εξαιρέσεις μια βερονικα και μια καρολινα που ηταν τουμπανα περα απο τις στανταρίσιες του για μένα όλες οι άλλες ηταν περισσότερο ή λιγότερο αδιάφορες. Την Ειρνη που λες δεν την ξέρωΚαλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση επειδή ειμαι σε διλειμμα
Στο λας βεγκας στα ξύλινα σπιτάκια έχει 2 κοπέλες τελευταία μια Σουζάνα λίγο μελαμψή και μια που την λένε Ειρήνη κι αυτή κοντουλα και μελαμψή και δεν ξέρω ποια να διαλέξω . Έχει περάσει κανεις με τις παραπάνω να μας μοιράσει την εμπηρια του ;
Νομίζω Κάτια την λένε όχι καρλαΒραδυνή κατάθεση στην Εριμητη. Στην Καρλα. Διπλα στο Μεδουσα. Αφράτο ρουμανακι με μαύρο μαλλί και γυαλιά. Καλουτσικο τσιμπούκι, αφρατα μπούτια, και χαλαρο μεγάλο βυζι. Καθόλου βιαστικη, τίμια συνευρεση. Στα τέσσερα πιάνεις ωραία και καρφώνεις. Χαλαρή και ευγενική. Ισως να ξανα προτιμηθεί εν καιρώ και αυτή όπως την Μπιανκα. Δυσκολα να γίνουν στανταρακια Απλα τίμιες επιλογές σε φάση τι να γαμησω όταν δεν έχω επιλογές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις