Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
384
Πόντοι
21
Αδερφέ κάνεις λάθος. Η Ντενιζ γύρισε στα σπίτια τον Ιούλιο (το είχα γράψει και τότε όταν την πέτυχα τυχαία πρωινή βάρδια). Δούλεψε μερικές μέρες και μετά σταμάτησε για λόγο που φυσικά δε γνωρίζω. Έκτοτε επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα. Ο συναγωνιστής djinos δεν έγραψε μούφες. Τον επιβεβαιώνω 100%. Απλά δουλεύει όποτε γουστάρει εξου κι έγραψα quest σπάνιες εμφανίσεις. Σήμερα ήμουν πολύ τυχερός και την πέτυχα. Πρωινή στου Ερημίτη.
Ποιες μερες θα δουλευει σου ειπε?? Αυριο θα ειναι?

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
5
Like
1.010
Πόντοι
361
Έχει δει κάποιος την ada απο τα paradise ??? Επίσης όντως η Έλενα η Ρουμάνα με τις ματαρες άρχισε ;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.339
Πόντοι
746
Πέρασα εχθές με Καρίνα. Αδυνατισμένη και πολύ σέξι με λεοπαρ εσώρουχα. Με καύλωσε η πίπα της και τελείωσα πολύ γρήγορα αλλά το απόλαυσα. Κλασικά τα γνωστά σπαστικα, όχι τελείωμα στο στόμα, όχι δαγκώματα όχι δάχτυλα.

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
86
Πόντοι
0
Αδερφέ κάνεις λάθος. Η Ντενιζ γύρισε στα σπίτια τον Ιούλιο (το είχα γράψει και τότε όταν την πέτυχα τυχαία πρωινή βάρδια). Δούλεψε μερικές μέρες και μετά σταμάτησε για λόγο που φυσικά δε γνωρίζω. Έκτοτε επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα. Ο συναγωνιστής djinos δεν έγραψε μούφες. Τον επιβεβαιώνω 100%. Απλά δουλεύει όποτε γουστάρει εξου κι έγραψα quest σπάνιες εμφανίσεις. Σήμερα ήμουν πολύ τυχερός και την πέτυχα. Πρωινή στου Ερημίτη.
Πάλι σήμερα ήταν δίπλα στο μέδουσα! Αριστερά όπως κοιτάμε

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
212
Πόντοι
21
Η Εβελίνα νομίζω ξεκινάει ξανά αύριο ρίξε μια μάτια στο άλλο site
Το θέμα είναι να μην είναι γκεστ εμφανιση. Ελπιζω να το τραβήξει τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.149
Πόντοι
5.646
Πέρασα εχθές με Καρίνα. Αδυνατισμένη και πολύ σέξι με λεοπαρ εσώρουχα. Με καύλωσε η πίπα της και τελείωσα πολύ γρήγορα αλλά το απόλαυσα. Κλασικά τα γνωστά σπαστικα, όχι τελείωμα στο στόμα, όχι δαγκώματα όχι δάχτυλα.
Είσαι Δράκουλας κ θες να το δαγκώσεις το κορίτσι?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.339
Πόντοι
746
Τέτοιο κωλο πως να μην θέλω να τον δαγκώσω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.465
Πόντοι
3.346

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.134
Πόντοι
1.056
Η Σαντρα η Ρουμανα δουλεύει κανονικά. Στην Εριμιτη μόλις μπαίνεις το πρώτο αριστερά. Γκρι χρώμα το σπιτακι, βραδυνή βάρδια.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Δεν επιασε λεω.. δεν αφηνεις τοση πελατεια εδω για να πας βολο και να ξαναγυρισεις τοσο γρηγορα, δεν πηγε καλα μαλλον.
Απο οτι είχα δεί στο νήμα του Βόλου δούλευαν αρκετό καιρό εκεί , τώρα αν πήγαν καλά η όχι δεν ξέρω.
Δηλαδή όταν ερχόντουσαν εδω για καμιά εβδομάδα , μετά ξαναπήγαιναν Βόλο μάλλον.

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
212
Πόντοι
21
Απο οτι είχα δεί στο νήμα του Βόλου δούλευαν αρκετό καιρό εκεί , τώρα αν πήγαν καλά η όχι δεν ξέρω.
Δηλαδή όταν ερχόντουσαν εδω για καμιά εβδομάδα , μετά ξαναπήγαιναν Βόλο μάλλον.
μπορει παλι για καμιά βδομάδα να έρθουν και να την κάνουν πάλι. Αυτή ελενα και η έμμα πλέον στυλ τουρ το κάμουν.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
19
Like
724
Πόντοι
311
μπορει παλι για καμιά βδομάδα να έρθουν και να την κάνουν πάλι. Αυτή ελενα και η έμμα πλέον στυλ τουρ το κάμουν.
Επειδή παρακολουθώ το θέμα με τις κοπέλες που κάνουν tour δεν έχουνε τελικά καθόλου μυαλό πάνε 5 μέρες στο βόλο πέντε μέρες στη λαμία 5 μέρες στην καλαμάτα 5 μέρες της σπάρτη 5 μέρες στην κρήτη είναι με μία βαλίτσα στο χέρι όσα λεφτά και να παίρνουνε δεν αξίζει αν ήταν έξυπνες θα καθόντουσαν σε ένα μέρος θα έκαναν πελατεία και θα παίρνανε τα ίδια λεφτά αλλά είναι χαζές....τι περιμένεις από πουτανες

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
212
Πόντοι
21
Επειδή παρακολουθώ το θέμα με τις κοπέλες που κάνουν tour δεν έχουνε τελικά καθόλου μυαλό πάνε 5 μέρες στο βόλο πέντε μέρες στη λαμία 5 μέρες στην καλαμάτα 5 μέρες της σπάρτη 5 μέρες στην κρήτη είναι με μία βαλίτσα στο χέρι όσα λεφτά και να παίρνουνε δεν αξίζει αν ήταν έξυπνες θα καθόντουσαν σε ένα μέρος θα έκαναν πελατεία και θα παίρνανε τα ίδια λεφτά αλλά είναι χαζές....τι περιμένεις από πουτανες
Αν και δεν είμαι στην τσέπη τους. Η εβελινα και η εμμα τουλάχιστον, αν όχι όλες τις μερες τις περισσότερες ειχαν φουλ τα δωμάτια και αρκεη αναμονη.

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
212
Πόντοι
21
Παντως βολο δεν τις έχω πετυχει. Την εμμα σιγουρα και την εβελίνα οταν το ανεφερε ο φίλος κάποιοες σελιδες πιο πάνω ήταν για λίγο. Ισως να κυκλοφορούσε μέ αλλο όνομα και να την πετυχαινα στο δωματιο κανα 2-3 φορε που περασα. Για αυτο λεω οτι ισως θα πρεπει να κυκλοφορουν με το brand name τους

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
103
Πόντοι
0
Παιδια για εβελινα στα τριδυμα αποψη?διαβασα καλες κριτικες, παραμενει ετσι η δεν αξιζει?
Ευχαριστω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.465
Πόντοι
3.346
Μπορει να μη θελουν να το κανουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom