Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στην Ερημίτη γίνεται ο κακός χαμός, 5 ετοιμάζονται να ανοίξουν, 2 απέναντι από το ήδη υπάρχον μαγαζί και άλλα 3 παραδίπλα στην αλάνα.
Εχεις καιρο να πας απο εκει μαλλον  :grin: εδω και ενα χρονο ετοιμαζονται (σχεδον ειναι ετοιμα τωρα) να δω τι κοπελιες θα φερουν, εκτος και αν ολο αυτο συματοδοτη το τελος της ανδρεου.γεωργιου  ;)

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
δυστυχως θα σε απογοητευσω κανενα νεο, καμια πληροφορια (απο τσατσα που εχει δουλεψει βιλες...)
για εμενα πεθανε ενα 70% της μπουρδελοζωης μου χωρις την Καντυ πλεον.....
με αυτη τη κοπελα ηξερα οτι θα παω και θα περασω ωραια.δεν υπαρχει αντικαταστατρια της.ειναι μια κλαση μονη της.
απορω αυτα τα καινουρια μαγαζια με τι θα δουλεψουν..ακομη υπαρχουν πουτανες μπαστακωμενες στο ιδιο μαγαζι και δεν τραβανε αλλα εκει..η παλια Ρωσσικη σχολη δε βλεπω να ξαναγυρναει οποτε θα αρκεστουμε στις ρουμανες αποτι βλεπω

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Εχεις καιρο να πας απο εκει μαλλον  :grin: εδω και ενα χρονο ετοιμαζονται (σχεδον ειναι ετοιμα τωρα) να δω τι κοπελιες θα φερουν, εκτος και αν ολο αυτο συματοδοτη το τελος της ανδρεου.γεωργιου  ;)

Τα σπιτάκια τα είχα προσέξει και προηγουμένως, απλά τα δύο απέναντι δεν είχα δει. Δείχνουν ότι θα ανοίξουν πολύ σύντομα.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Κοιτάξτε σε γενικές γραμμές η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική όσο κάποιοι νομίζουν. Εγώ ας πούμε έχω αρκετές νέες κοπέλες που θα ήθελα να δοκιμάσω, ίσως γιατί έκανα και μια διακοπή στο χόμπυ για κάποιους μήνες και μαζεύτηκαν. Σίγουρα δεν είναι καλά όπως πριν 3-4 χρόνια, αλλά πάντως είναι πολύ καλύτερα από ότι πριν 10.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Δηλαδη εκεινη η κορη του κουασιμοδου η Αντριανα απο το Αγ30, που γαμιοταν καλα και εγινε πανικος τι ηταν.?? ενα μπαζο της κακιας ωρας και εγινε φιρμα....ε οχι φιλε μου δεν μου σηκωνετε ουτε τζαμπα.!! και ουτε με σακουλα στο κεφαλι.....  .-

τα μη και τα δεν, και μην ποιανεις εδω και εκει, μη φιλας κτλ, παντου τα συναντας, δεν γινονται μονο στις βιλες...
Man τα παραλες τωρα ενταξει δεν ηταν απο τα τοπ η Αντριανα αλλα μπαζο δεν ηταν και ηξερε να σε κανει να περασεις τελεια εγω προτιμο τετοια κοριτσια παρα κατι μουναρους που ειναι εντελως αθλιες στο κρεββατι.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Man τα παραλες τωρα ενταξει δεν ηταν απο τα τοπ η Αντριανα αλλα μπαζο δεν ηταν και ηξερε να σε κανει να περασεις τελεια εγω προτιμο τετοια κοριτσια παρα κατι μουναρους που ειναι εντελως αθλιες στο κρεββατι.

Αντε Μπραβοο Πεστα!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τσαρκα μεσημεριανή!
Venus:  Τζούλια μελαχροινο κοριτσάκι για μένα αδιάφορο.
Φρίξου 15: Εφη
Φρίξου 13,5: Ντιάνα ταυλανδεζα
Τρίδυμα Νο1: Χριστίνα Νο2:Καμέλια Νο3: Κλαούντια
Ανδρ.19: Κορίνα κοκκινομαλα με καρέ αλβανακι
Ανδρ.21: Κάνω πρωινό εμπάργκο ξέρουν τα Αλανία!
Ανδρ.38: Λουίζα Ρουμάνα με περιττή κωλαρα
Ανδρ.24:Πάολα ξανθιά ελληνίδα μινιον
Μέλισσες: Μια Καστάνη ψηλή κοπελα νομιζω Τζούλια τη λένε δούλευε στο venus βραδυνή γι αυτό είμαι Σιγούρος στα υπόψην.
Ανδρ. 30: Μια λεπτή Ξανθία αδιάφορη
Ανδρ.30 α: Νομιζω ηταν η Ξανθία ουκρ. Νικόλ
Και σαν συναθλητής που είμαι πήγα για να δω την Σαμάνθα και τ χώρο του bad girl. Πολύ ωραίο μαγαζί στν αναμονή με πολλους καναπέδες. Τώρα για τη Σαμάνθα νομιζω πως είναι του fever κατα 99%!
Μαυρομαλλα ωραίο μωρο.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στην Ερημίτη γίνεται ο κακός χαμός, 5 ετοιμάζονται να ανοίξουν, 2 απέναντι από το ήδη υπάρχον μαγαζί και άλλα 3 παραδίπλα στην αλάνα.
και άλλα δυο διπλά ακριβως απο τ red diamond. Ειδωμεν...

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
631
Πόντοι
291
την καντυ την χασαμε τελειως ε ? και αν ναι ξερεις κανεις λεπτομερεις ?
Η Μαιρη η τσατσα απο βιλες πριν κανα δυο βδομαδες μου ειπε πως κατα 99% σταματησε.
Το χασαμε το κορμι πατριωτη

Επισκέπτης
Εχω ιδεα  :grin: ποιοι γουσταρουν να κανουμε μια συναντησει μελων μπου. κομ και να παμε για καφεδακι πρωτα η μπυριτσα και μετα για τσαρκα. Να γνωριστουμε κι απο κοντα βρε αδερφε..  :grin: αλλα να μαζευουμε και αρκετοι ετσι ωστε να εχει χαβαλε η φαση.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Εχω ιδεα  :grin: ποιοι γουσταρουν να κανουμε μια συναντησει μελων μπου. κομ και να παμε για καφεδακι πρωτα η μπυριτσα και μετα για τσαρκα. Να γνωριστουμε κι απο κοντα βρε αδερφε..  :grin: αλλα να μαζευουμε και αρκετοι ετσι ωστε να εχει χαβαλε η φαση.
εγώ φέρνω και τη jimiadi μαζι :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
όχι ρε μπακαγιοκο του στειλα το τηλ. Και ακόμα με παιρνει.... Άντε μάζωξη με πολλά  :cum: :cum: :cum:
Καταλαβα αμα πουμε να μαζευτουμε καπου πρωτος θα παει  :2funny: ωραια ειμαστε δυο και περιμενουμε κι αλλους για να κανονισουμε ημερομηνια και τοπο συναντησεις, φυσικα με πμ θα γινουν ολα για να αποφυγουμε ανεπιθυμητους και μονο γνωστα μελη οχι σαν τον αλλο με δυο μνμ που με θελει και ισαβελλα  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Καταλαβα αμα πουμε να μαζευτουμε καπου πρωτος θα παει  :2funny: ωραια ειμαστε δυο και περιμενουμε κι αλλους για να κανονισουμε ημερομηνια και τοπο συναντησεις, φυσικα με πμ θα γινουν ολα για να αποφυγουμε ανεπιθυμητους και μονο γνωστα μελη οχι σαν τον αλλο με δυο μνμ που με θελει και ισαβελλα  :grin:
παικταρα μου οποτε θες. Και μάκαρι να βγουνε μέσα απο αυτά κ δυνατές φίλιες τύπου στρατου :rockon:

Επισκέπτης
παικταρα μου οποτε θες. Και μάκαρι να βγουνε μέσα απο αυτά κ δυνατές φίλιες τύπου στρατου :rockon:
Μην προτρεχεις τυπε, ακομα ειναι σε πρωιμο σταδιο η φαση. Θα κοιταξουμε για ημερομηνια που να βολευει για καθημερινη δυσκολα γιατι δουλευουμε οι περισσοτεροι, μαλλον για καποια κυριακη την κοβω την φαση. Να δουμε και τι θα πουνε οι υπολιποι συμετεχοντες  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μάζωξη είχε κανονιστεί πιο παλιά?

tymbark19861936

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Αν και νέος και προσωπικά δεν με συμφέρει το κατανοώ. Απλά (ότ)αν συναντηθείτε γράψτε εντυπώσεις κλπ εδώ.

Έχει μεγάλο potential πάντως.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6

Παίχτη κι εγώ μέσα είμαι αλλά επειδή δε μένω θεσσαλονίκη θα πρέπει να κανονιουμε αρκετά νωρίτερα τη συνάντηση για να πάρω και άδεια από τη δουλεια!!!

:grin:  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom