Λοιπον καραμαν κοιταξε φιλε δεν ειναι ολες μπαζα αυτες που γαμιουντε καλα αλλα σιγουρα δεν γαμιετε καλα η παολα!! απο εκει και περα αυτα κανετε ορισμενοι και γινοντε ψηλομυτες και ζητανε απιστευτα λεφτα για να σου βρεξουν την μαντζουρανα σου στο τζακουζι, εγω δεν ειπα να μην βλεπετε η γκομενα αλλα οχι σαν εκεινη την ξενερωτη ντανιελα με τα τατουαζ που μου την εχετε βγαλει ολοι ΘΕΑ!! απορω ρε πουστη μου που βλεπετε την θεα μην μιλησω για συμμετοχη ,η τυπισσα ειναι πιο πτωμα και απο την Φλωριτα !! (τουλαχιστον η φλωριτα εχει το φιλοτιμο να σε αφηνει να την αγγιξεις κιολας)
Δευτερον για ποια ποιοτητα μιλαμε στις Βιλλες? την Σανταλ το χοντροβουβαλο? την Γαληνη? 1.50 με μαστο αγελαδισιο? την Λουση? οι καποιες αλλες που δεν κανανε ΤΙΠΟΤΑ στο δωματιο, Μη δαχτυλο,μη πιανεις βυζια,οχι ετσι ποναω,τελειωσες μουρο? τελειωσες?? χυσε χυσε, Ε ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ !! ποια να πρωτοπαρω?? ναι οκ εχει μερικες καλες κατα καιρους αλλα οχι και ΠΟΙΟΤΗΤΑ!! πατε αθηνα να δειτε τι γινετε σε παρτουζες κ κατι μουνια αλογα, χαμος πανικος,στη θεσσαλονικη μας κοροιδευουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!