Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
καντω ποιο λιανα....

Χωρις παρεξηγηση (γενικα το ειπα οχι για εσενα) η Παολα ειναι ωραια εμφανησιακα εμενα τουλαχιστον μαρεσει, αλλα εαν ειναι μα και μου και μη συγγνωμη αλλα δε θα παρω, Θελω να κανω σεξ να ιδρωνει η φανελα,να κοκκινιζουν ταρχιδια μου, αμα ηθελα κομοδινα εχει και τοσες ελεεινιδες  εκει εξω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χωρις παρεξηγηση (γενικα το ειπα οχι για εσενα) η Παολα ειναι ωραια εμφανησιακα εμενα τουλαχιστον μαρεσει, αλλα εαν ειναι μα και μου και μη συγγνωμη αλλα δε θα παρω, Θελω να κανω σεξ να ιδρωνει η φανελα,να κοκκινιζουν ταρχιδια μου, αμα ηθελα κομοδινα εχει και τοσες ελεεινιδες  εκει εξω.

γενικα.!? ομως ειμαι μεσα και εγω.....και στην τελικη, χωρις παρεξηγηση, προτιμω κομοδινογαμιας παρα μπαζογαμιας...μπαζακια γαμαμε και εξω τζαμπα δεν χρειαζετε να τα πληρωσουμε...

επισης να κανω ενα σχολιο, ολοι κανουν παραπονα που γιναν καραμελα απο μερικους, για τις βιλες και το 40αρι τους, βαση των δεδομενων (βλεπε νεο μαγαζι κοροβαγκου 7) προβλεπω τα υπολοιπα μαγαζια θα πεσουν απο 30€ που ζητανε, οι βιλες πουλανε γιατι υπαρχει ανανεωση στα κοριτσια, ακομα και με κομοδινα οπως λετε, και θα πουλανε καλα ακομα στα 40€, και να παρακαλατε να μην το πανε στα 50€...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
γενικα.!? ομως ειμαι μεσα και εγω.....και στην τελικη, χωρις παρεξηγηση, προτιμω κομοδινογαμιας παρα μπαζογαμιας...μπαζακια γαμαμε και εξω τζαμπα δεν χρειαζετε να τα πληρωσουμε...

επισης να κανω ενα σχολιο, ολοι κανουν παραπονα που γιναν καραμελα απο μερικους, για τις βιλες και το 40αρι τους, βαση των δεδομενων (βλεπε νεο μαγαζι κοροβαγκου 7) προβλεπω τα υπολοιπα μαγαζια θα πεσουν απο 30€ που ζητανε, οι βιλες πουλανε γιατι υπαρχει ανανεωση στα κοριτσια, ακομα και με κομοδινα οπως λετε, και θα πουλανε καλα ακομα στα 40€, και να παρακαλατε να μην το πανε στα 50€...
οπως το ειπες, οι βιλλες επενδυουν σε ποιοτητα απο αποψης εμφανισης τουλαχιστον οποτε συγκρινονται με τα αντιστοιχα στουντιο της αθηνας που επισης εχουν τιμες , 50-40-60 ευρω αναλογα τα προγραμματα.
τα υπολοιπα μαγαζια που εχουν τις ιδιες κοπελες με τα χρονια και μαλιστα β διαλογης εμφανισιακα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 20ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ. δεν μπορει η ξανθια βυζαρου ρουφηχτρα στην αθηνα να δινει κωλο και να κανει ακαποτο με 20 και εδω να ζηταει Η ΙΔΙΑ 30 και αναλογα το προγραμμα να το φτανει στα 60-80  :tickedoff: :headbang: δεν ειμαστε πιο πλουσιοι στην θεσσαλονικη πιο μαλακες ειμαστε

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Λοιπον καραμαν κοιταξε φιλε δεν ειναι ολες μπαζα αυτες που γαμιουντε καλα αλλα σιγουρα δεν γαμιετε καλα η παολα!! απο εκει και περα αυτα κανετε ορισμενοι και γινοντε ψηλομυτες και ζητανε απιστευτα λεφτα για να σου βρεξουν την μαντζουρανα σου στο τζακουζι, εγω δεν ειπα να μην βλεπετε η γκομενα αλλα οχι σαν εκεινη την ξενερωτη ντανιελα με τα τατουαζ που μου την εχετε βγαλει ολοι ΘΕΑ!! απορω ρε πουστη μου που βλεπετε την θεα μην μιλησω για συμμετοχη ,η τυπισσα ειναι πιο πτωμα και απο την Φλωριτα !! (τουλαχιστον η φλωριτα εχει το φιλοτιμο να σε αφηνει να την αγγιξεις κιολας)

Δευτερον για ποια ποιοτητα μιλαμε στις Βιλλες? την Σανταλ το χοντροβουβαλο? την Γαληνη? 1.50 με μαστο αγελαδισιο? την Λουση? οι καποιες αλλες που δεν κανανε ΤΙΠΟΤΑ στο δωματιο, Μη δαχτυλο,μη πιανεις βυζια,οχι ετσι ποναω,τελειωσες μουρο? τελειωσες?? χυσε χυσε, Ε ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ !! ποια να πρωτοπαρω?? ναι οκ εχει μερικες καλες κατα καιρους αλλα οχι και ΠΟΙΟΤΗΤΑ!! πατε αθηνα να δειτε τι γινετε σε παρτουζες κ κατι μουνια αλογα, χαμος πανικος,στη θεσσαλονικη μας κοροιδευουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Λοιπον καραμαν κοιταξε φιλε δεν ειναι ολες μπαζα αυτες που γαμιουντε καλα αλλα σιγουρα δεν γαμιετε καλα η παολα!! απο εκει και περα αυτα κανετε ορισμενοι και γινοντε ψηλομυτες και ζητανε απιστευτα λεφτα για να σου βρεξουν την μαντζουρανα σου στο τζακουζι, εγω δεν ειπα να μην βλεπετε η γκομενα αλλα οχι σαν εκεινη την ξενερωτη ντανιελα με τα τατουαζ που μου την εχετε βγαλει ολοι ΘΕΑ!! απορω ρε πουστη μου που βλεπετε την θεα μην μιλησω για συμμετοχη ,η τυπισσα ειναι πιο πτωμα και απο την Φλωριτα !! (τουλαχιστον η φλωριτα εχει το φιλοτιμο να σε αφηνει να την αγγιξεις κιολας)

Δευτερον για ποια ποιοτητα μιλαμε στις Βιλλες? την Σανταλ το χοντροβουβαλο? την Γαληνη? 1.50 με μαστο αγελαδισιο? την Λουση? οι καποιες αλλες που δεν κανανε ΤΙΠΟΤΑ στο δωματιο, Μη δαχτυλο,μη πιανεις βυζια,οχι ετσι ποναω,τελειωσες μουρο? τελειωσες?? χυσε χυσε, Ε ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ !! ποια να πρωτοπαρω?? ναι οκ εχει μερικες καλες κατα καιρους αλλα οχι και ΠΟΙΟΤΗΤΑ!! πατε αθηνα να δειτε τι γινετε σε παρτουζες κ κατι μουνια αλογα, χαμος πανικος,στη θεσσαλονικη μας κοροιδευουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!
κοιτα οι μισες στις βιλλες ειναι επιπεδου πορνοσταρ. αντριανα τουμπανιεθ, καντυ και καποιες που ανεβοκατεβαινουν αθηνα...
στα αλλα μαγαζια επιπεδου πορνοσταρ δεν ειναι ουτε μια στις 10.
η διαφορά ειναι αυτο που ειπα και πριν η αντιστοιχη νικολ 50αρα τρανσεξουαλ με ακαποτο στην πιπα και κωλο, καλη στην συμμετοχη στην φυλης τα κανει ολα αυτα με 20 εδω ξεκιναει απο 30 και για να τα κανει ολα αυτα θελει 50-60-80 ευρω  :tickedoff:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Δηλαδη εκεινη η κορη του κουασιμοδου η Αντριανα απο το Αγ30, που γαμιοταν καλα και εγινε πανικος τι ηταν.?? ενα μπαζο της κακιας ωρας και εγινε φιρμα....ε οχι φιλε μου δεν μου σηκωνετε ουτε τζαμπα.!! και ουτε με σακουλα στο κεφαλι.....  .-

τα μη και τα δεν, και μην ποιανεις εδω και εκει, μη φιλας κτλ, παντου τα συναντας, δεν γινονται μονο στις βιλες...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
κοιτα οι μισες στις βιλλες ειναι επιπεδου πορνοσταρ. αντριανα τουμπανιεθ, καντυ και καποιες που ανεβοκατεβαινουν αθηνα...
στα αλλα μαγαζια επιπεδου πορνοσταρ δεν ειναι ουτε μια στις 10.
η διαφορά ειναι αυτο που ειπα και πριν η αντιστοιχη νικολ 50αρα τρανσεξουαλ με ακαποτο στην πιπα και κωλο, καλη στην συμμετοχη στην φυλης τα κανει ολα αυτα με 20 εδω ξεκιναει απο 30 και για να τα κανει ολα αυτα θελει 50-60-80 ευρω  :tickedoff:

το 20αρικο της φυλης δεν εχει διατυπωθει σωστα, ναι μεν με 20€ στα κανει ολα ακαποτα και κωλια, αλλα μην νωμιζεις οτι με 20€ θα παρεις χαδακια και φιλακια απο ολες, και οτι θα κατσεις μεσα 30 λεπτα μεχρι να χυσεις, αν δεν τελειωσεις στο 10λεπτο βαρια 15λεπτο η πουτανα γεια σας...επισης οι χωροι σε συγγριση με τον βαρδαρη ειναι πολλα επιπεδα κατω, σε 3 δωματια ειχα μπει στην φυλης κανενα δεν ειχε νυπτηρα μεσα...κοινως τρωγλες με ξυλινα πατωματα, ....αλλα μεσα θα βρεις μουναρες.!! δεν θα ξες ποια να πρωτοδιαλεξεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το 20αρικο της φυλης δεν εχει διατυπωθει σωστα, ναι μεν με 20€ στα κανει ολα ακαποτα και κωλια, αλλα μην νωμιζεις οτι με 20€ θα παρεις χαδακια και φιλακια απο ολες, και οτι θα κατσεις μεσα 30 λεπτα μεχρι να χυσεις, αν δεν τελειωσεις στο 10λεπτο βαρια 15λεπτο η πουτανα γεια σας...επισης οι χωροι σε συγγριση με τον βαρδαρη ειναι πολλα επιπεδα κατω, σε 3 δωματια ειχα μπει στην φυλης κανενα δεν ειχε νυπτηρα μεσα...κοινως τρωγλες με ξυλινα πατωματα, ....αλλα μεσα θα βρεις μουναρες.!! δεν θα ξες ποια να πρωτοδιαλεξεις.
ναι αλλα αν πας Βεργας,Λιοσιων,Εξηκιου,Τροφωνιου,Χωματιανου κτλ ολα μα ολα εχουν νιπτηρα κ μερικα εχουν κ ντουζιερα. ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ναι αλλα αν πας Βεργας,Λιοσιων,Εξηκιου,Τροφωνιου,Χωματιανου κτλ ολα μα ολα εχουν νιπτηρα κ μερικα εχουν κ ντουζιερα. ;)

δεν εχω φτασει μεχρι εκει, μαν με χτυπησε η κριση....  :grin:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
την καντυ την χασαμε τελειως ε ? και αν ναι ξερεις κανεις λεπτομερεις ?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δυστυχως θα σε απογοητευσω κανενα νεο, καμια πληροφορια (απο τσατσα που εχει δουλεψει βιλες...)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Με Σαμάνθα και Βανέσσα ξεκινάει το bad girl! Έρχεται και ο Βίκος για τα αλάνια του 40 ευρώ.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
παιδες εχουμε καποιο νεο απο αντριαννα απο Α.Γ 30? ακομα να επιστρεψει? προφανως απ οτι καταλαβα αρπαχτη εκανε η κοπελα μιας κ πισω στην ρουμανια την περιμεναν 3 παιδια
3 παιδια Βολιωτικα ? 18 χρονων ειναι ποτε τα εκανε ?  :huh:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Στην Ερημίτη γίνεται ο κακός χαμός, 5 ετοιμάζονται να ανοίξουν, 2 απέναντι από το ήδη υπάρχον μαγαζί και άλλα 3 παραδίπλα στην αλάνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom