Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Δυνατο γαμησι εκανα με παολα την λεπτουλα την ξανθια.το πιο αθλιο της ζωης μου εκανα με μια νικη στο καζα ντι ιρενε

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Δυνατο γαμησι εκανα με παολα την λεπτουλα την ξανθια.το πιο αθλιο της ζωης μου εκανα με μια νικη στο καζα ντι ιρενε
καλά ο μόνος λογος για να μπεις στν νική είναι τα βυζια της και αυτά νερουλα ειναι. :tits2:

perfly120

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μια Γκαμπριέλα ξανθιά στο ΑΓ38 έχει εμφανιστεί ξανά;;; Αν ναι τι ώρες; Έχω πάει τρία βράδια στο συγκριμένο μαγαζί και πάντα είναι η Γωγώ... Μήπως ήταν η Γωγώ με καμιά ξανθιά περούκα;; Πήγα χθες καιη τσατσα πήγαινε να με πείσει οτι η Γωγώ είναι καινούργια....  :jerking:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.848
Πόντοι
11.585
ρεσυ gl.....τι μωρακλα ειναι αυτη η Παολα στις βιλες.????? την ερωτευτηκα...τι πλασματακι με τα ολα του.!!!  :tits: :kissass: *P :smitten:

dstavros

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Έχει κανείς άποψη για την καινούρια την Πάολα στις βίλλες;
Στις φωτό φαίνεται πολύ δυνατό. Την έχει πάρει κανείς;
Από  :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: λέει τίποτα;

Δεν συνηθιζω να γραφω κριτικες αλλα την συγκεκριμενη θα την μαυρισω. Απο εμφανιση σε αλλους θα αρεσει σε αλλους οχι. Γενικα καλη ειναι.Απο συμπεριφορα παντως ηταν απαραδεκτη.Παιρνω προγραμμα με 69. Μπαινει στο δωματιο, γδυνεται, και της λεω ελα ξαπλωσε εδω (απο τα αριστερα μου). Δεν με βολευει απο εκει μου λεει και ξαπλωνει απο δεξια. Ενταξει, δεν εγινε και τιποτα.... Λιγο μουχαμπετι ενω μου τον επαιζε και περασμα καποτας για πιπα. Πιπα μετρια σαν να βαριοτανε. Ελα ξαπλωσε της λεω να σε γλυψω εγω. Ξαπλωνει με το κεφαλι προς το τελος του κρεββατιου. Πριν αρχισω μου λεει προσεχε τα βυζια ειναι καινουρια και πονανε. Οκ της λεω. Αρχιζω να τα φιλαω και να τα γλυφω απαλα. Μονο χειλια και γλωσσα. Στα 20 δευτερολεπτα μου λεει "δε μπορω να καταλαβω γιατι σας αρεσει να τα γλυφετε, εμενα δε μου αρεσει ". Δεν μιλαω και κατεβαινω προς τα κατω σιγα σιγα. Με σπρωχνει και λεει "μη ετσι γαργαλιεμαι". Ορμαω στο μουνι και στα 10 δευτερολεπτα μου λεει ας αλλαξουμε σταση σε 69 στο πλαι γιατι ετσι τη βολευει καλυτερα. Αντε καλα λεω και εχω αρχισει να τρελλαινομαι. Αφου περναει κανενα 5λεπτο της λεω ελα απο πανω. Μου κλεινει τα ποδια και με καβαλαει reverse. Δεν μου αρεσει αυτη η σταση, δεν ηξερε να κουνιεται κιολας αλλα εκανα υπομονη κανενα 3λεπτο. Γυρνα αλλιως μωρο μου της λεω, θελω να εισαι απο πανω και να σε βλεπω. Και η γκομενα ξαπλωνει ανασκελα στο κρεββατι και λεει ελα εσυ απο πανω. Εκει μου γυρισε τα ματια. Εισαι τεμπελα? την ρωταω. Οχι ειμαι γυναικα και θελω τον αντρα απο πανω μου λεει. Να σε ρωτησω ρε κοπελια, εσυ πληρωσες εμενα η εγω εσενα ? απο την ωρα που μπηκες στο δωματιο γινεται αυτο που βολευει εσενα και οχι αυτο που βολευει εμενα, μαλλον της λεω μπερδευεσαι.Και μου απανταει " επειδη πληρωσες εγω πρεπει να πηγαινω στο κρεββατι απο εδω κι απο εκει? " Δεν σου ζητησα να κανεις ακροβατικα της λεω. Εννοειται πως μου ειχε πεσει η πουτσα με το ξενερωμα, εβγαλα την καποτα και σηκωθηκα να ντυθω. Αυτη εβαλε τα εσωρουχα και εξαφανιστηκε στο λεπτο. Μπηκε στο δωματιακι της και εκλεισε την πορτα. Βγαινοντας με ρωταει η τσατσα "ολα καλα?". Αν δεν εχει ορεξη να δουλεψει ας παει σπιτι να κοιμηθει της ειπα. και της εξηγησα τι εγινε στο δωματιο. Αυτα κυριοι συναδελφοι απο την Παολα απο τις βιλλες. Ενα βοδι και μισο. 

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
και ολοι αυτοι που γραφουνε οτι γουσταρανε με παολα απο βιλλες η γκομενα ειναι ερωτας κ περασανε τελεια προφανως δεν εχουνε κανει καποιο γαμησι της προκοπης  γενικοτερα... 

Gilfhunter3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μπορείτε να προτείνετε κάποια μικροκαμωμένη κοπέλα, εκτός από Φλωρίτα; Ευχαριστώ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.848
Πόντοι
11.585
και ολοι αυτοι που γραφουνε οτι γουσταρανε με παολα απο βιλλες η γκομενα ειναι ερωτας κ περασανε τελεια προφανως δεν εχουνε κανει καποιο γαμησι της προκοπης  γενικοτερα...   

καντω ποιο λιανα....

Επισκέπτης
Ξερετε να πηδατε μονο κομοδινα αυτο μαλλον εννοει ο παιχτης καραμαν

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Παντως πως γινεται να ανοιγουν τοσα μαγαζια η θα ανοιξουν (ετοιμα τα περισσοτερα) και η καινουργιες κοπελες να ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου, δεν μπορω να το καταλαβω... βαζεις τοσα λεφτα γιατι δεν κοιτας να φερεις και κατι αξιολογο ωστε και να κανεις ποιο γρηγορη αποσβεση αλλα και φυσικα να γινεις ποιο γνωστο μαγαζι και να σε προτιμουν και για τον καλο σου χωρο αλλα και την ποιοτητα των κοριτσιων που εχεις.

Επισκέπτης
Καλησπέρα, ένα κορίτσι που δούλευε Κωλέττη με το όνομα Ισαβέλλα από την Πορτογαλία; Κόκκινα μαλλιά, 1,50, ξέρει kαvένας  πού είναι; ευχαριστώ
Ξαναρωτα με το κανονικο σου νικ και θα σε πω που ειναι τωρα η ισαβελλα  :sunglasses:

Επισκέπτης
Στειλε π.μ με το κανονικο αλλιως δεν σε λεω τιποτα. Ολοι πιστευω καταλαβαν οτι εισαι κλωνος  :grin:

Επισκέπτης
για κανενα χθεσινο με εχει ρε τυπε η το κανονικο η δεν σε λεω τιποτα  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom