Επισκέπτης
Εχεις καιρο να πας απο εκει μαλλονΣτην Ερημίτη γίνεται ο κακός χαμός, 5 ετοιμάζονται να ανοίξουν, 2 απέναντι από το ήδη υπάρχον μαγαζί και άλλα 3 παραδίπλα στην αλάνα.
Εχεις καιρο να πας απο εκει μαλλονΣτην Ερημίτη γίνεται ο κακός χαμός, 5 ετοιμάζονται να ανοίξουν, 2 απέναντι από το ήδη υπάρχον μαγαζί και άλλα 3 παραδίπλα στην αλάνα.
για εμενα πεθανε ενα 70% της μπουρδελοζωης μου χωρις την Καντυ πλεον.....δυστυχως θα σε απογοητευσω κανενα νεο, καμια πληροφορια (απο τσατσα που εχει δουλεψει βιλες...)
Εχεις καιρο να πας απο εκει μαλλονεδω και ενα χρονο ετοιμαζονται (σχεδον ειναι ετοιμα τωρα) να δω τι κοπελιες θα φερουν, εκτος και αν ολο αυτο συματοδοτη το τελος της ανδρεου.γεωργιου ;)
Man τα παραλες τωρα ενταξει δεν ηταν απο τα τοπ η Αντριανα αλλα μπαζο δεν ηταν και ηξερε να σε κανει να περασεις τελεια εγω προτιμο τετοια κοριτσια παρα κατι μουναρους που ειναι εντελως αθλιες στο κρεββατι.Δηλαδη εκεινη η κορη του κουασιμοδου η Αντριανα απο το Αγ30, που γαμιοταν καλα και εγινε πανικος τι ηταν.?? ενα μπαζο της κακιας ωρας και εγινε φιρμα....ε οχι φιλε μου δεν μου σηκωνετε ουτε τζαμπα.!! και ουτε με σακουλα στο κεφαλι..... .-
τα μη και τα δεν, και μην ποιανεις εδω και εκει, μη φιλας κτλ, παντου τα συναντας, δεν γινονται μονο στις βιλες...
Man τα παραλες τωρα ενταξει δεν ηταν απο τα τοπ η Αντριανα αλλα μπαζο δεν ηταν και ηξερε να σε κανει να περασεις τελεια εγω προτιμο τετοια κοριτσια παρα κατι μουναρους που ειναι εντελως αθλιες στο κρεββατι.
και άλλα δυο διπλά ακριβως απο τ red diamond. Ειδωμεν...Στην Ερημίτη γίνεται ο κακός χαμός, 5 ετοιμάζονται να ανοίξουν, 2 απέναντι από το ήδη υπάρχον μαγαζί και άλλα 3 παραδίπλα στην αλάνα.
Tα λεω τα λεωΑντε Μπραβοο Πεστα!!
Η Μαιρη η τσατσα απο βιλες πριν κανα δυο βδομαδες μου ειπε πως κατα 99% σταματησε.την καντυ την χασαμε τελειως ε ? και αν ναι ξερεις κανεις λεπτομερεις ?
εγώ φέρνω και τη jimiadi μαζιΕχω ιδεαποιοι γουσταρουν να κανουμε μια συναντησει μελων μπου. κομ και να παμε για καφεδακι πρωτα η μπυριτσα και μετα για τσαρκα. Να γνωριστουμε κι απο κοντα βρε αδερφε..
αλλα να μαζευουμε και αρκετοι ετσι ωστε να εχει χαβαλε η φαση.
Δεμενο θα τον φερειςεγώ φέρνω και τη jimiadi μαζι![]()
![]()
![]()
όχι ρε μπακαγιοκο του στειλα το τηλ. Και ακόμα με παιρνει.... Άντε μάζωξη με πολλάΔεμενο θα τον φερεις![]()
Καταλαβα αμα πουμε να μαζευτουμε καπου πρωτος θα παειόχι ρε μπακαγιοκο του στειλα το τηλ. Και ακόμα με παιρνει.... Άντε μάζωξη με πολλά![]()
![]()
![]()
παικταρα μου οποτε θες. Και μάκαρι να βγουνε μέσα απο αυτά κ δυνατές φίλιες τύπου στρατουΚαταλαβα αμα πουμε να μαζευτουμε καπου πρωτος θα παειωραια ειμαστε δυο και περιμενουμε κι αλλους για να κανονισουμε ημερομηνια και τοπο συναντησεις, φυσικα με πμ θα γινουν ολα για να αποφυγουμε ανεπιθυμητους και μονο γνωστα μελη οχι σαν τον αλλο με δυο μνμ που με θελει και ισαβελλα
![]()
Μην προτρεχεις τυπε, ακομα ειναι σε πρωιμο σταδιο η φαση. Θα κοιταξουμε για ημερομηνια που να βολευει για καθημερινη δυσκολα γιατι δουλευουμε οι περισσοτεροι, μαλλον για καποια κυριακη την κοβω την φαση. Να δουμε και τι θα πουνε οι υπολιποι συμετεχοντεςπαικταρα μου οποτε θες. Και μάκαρι να βγουνε μέσα απο αυτά κ δυνατές φίλιες τύπου στρατου![]()
Καταλαβα αμα πουμε να μαζευτουμε καπου πρωτος θα παειωραια ειμαστε δυο και περιμενουμε κι αλλους για να κανονισουμε ημερομηνια και τοπο συναντησεις, φυσικα με πμ θα γινουν ολα για να αποφυγουμε ανεπιθυμητους και μονο γνωστα μελη οχι σαν τον αλλο με δυο μνμ που με θελει και ισαβελλα
![]()
Εχω ιδεαποιοι γουσταρουν να κανουμε μια συναντησει μελων μπου. κομ και να παμε για καφεδακι πρωτα η μπυριτσα και μετα για τσαρκα. Να γνωριστουμε κι απο κοντα βρε αδερφε..
αλλα να μαζευουμε και αρκετοι ετσι ωστε να εχει χαβαλε η φαση.