Εκτακτη μπουρδελοτσαρκα μετα απο πολυ καιρο...με αποτυχημενη καταθεση μετα απο πολυ καιρο...Η ΗΤΤΑ λεμε.!!
Τσουκαλα 1ο Νικολ γαλιδα, καιρο ειχα να την πετυχω την κυρια, το προσωπο της εγινε ποιο φιλικο, η τσατσα διαφημιζε τα φυσικα βυζια της Νικολ...
Τσουκαλα 2ο Η βετερανα τσατσα των μπιτζις και μεσα στο δωματιο Ισαβελα αν ακουσα καλα, την εκανα.(
η τζουλια ηταν εδω πρωην βαρδαρη δουλεψε και για κανα μια εβδομαδα στις βιλλες)
Τσουκαλα 3ο Μια μαυρομαλα πιτσιρικα αδιαφορη.(
Ισαβελλα μπερδεψες τα τριδυμα man)
Πηγασου Ξανθια κοπελιτσα ψιλονταρντανουλα, που αν εβγαζε το σουτιεν της τα βυζια της ισα να αγγιζανε το πατωμα, δεν ξερω αν ειναι η Νικη η χοντρουλα που εχασε κιλα, αλλα δε.....(
οντνως η νικη ηταν αλλα εμενα δε μου φανηκε να εχασε γραμμαριο)
Ανδρέου Γεωργίου 16 Ανοιχτο (
μια μπαρμπαρα,αλογο δυο μετρα δυνατη εμφανιση πρωτη φορα την εβλεπα)
Ανδρέου Γεωργίου 19 Ντονα.???? αν ακουσα καλα, μαυρομαλα κοντη με φαρδυ κωλο για πολλα κωλοσκαμπιλα.
Ανδρέου Γεωργίου 24 Μιρελα μεσα στο δωματιο.
Ανδρέου Γεωργίου 32 Η Αντζελα η μαυρομαλα αδυνατη, που περπαταει σαν κατσικι λεμε...και μεσα στο δωματιο ακουγετε εως εξω...
Ανδρέου Γεωργίου 34 Ανοιχτο(
κλασικα ηταν η γνωστη πιτσιρικα λαρα)
Ανδρέου Γεωργίου 38 Το μαυρομαλικο πιπινακι Γωγω, θα τα φαω τα μουτρα μου καποια μερα εδω....
Ανδρέου Γεωργίου 50 Αναμενα φωτα, κλειστη πορτα κατω.
Ανδρέου Γεωργίου 52 Γκαμπριελα ξανθια πιτσιρικα 19 ετων απο την ρουμανια, ΠΕΤΑΞΑ 40€ εδω μεσα, στο πεθαμενο κομοδινο γαμω το ομορφο κεφαλι της...καριολα πεθαμενατζου....
(
την ειδα και εγω αλλα δε δοκιμασα,πραγματικα ομως το προσωπακι της ειναι πανεμορφο)
Αχελώου 10 Ξανθια Μιλφαρα και οταν λεμε μιλφαρα ενοουμε ΜΙΛΦΑΡΑ.!!
εμφανησικα αξιζε η γυναικα, σωματαρα, ευγενικη....(
Ευα)
Κεφαλληνίας 8 Ανοιχτο(
Τζεσικα πρωην μελισσες)
Κοροβάγκου 5 Τζενη λεει απο μολδαβια
, μεσα στο δωματιο....τωρα απο Γερμανιδες το γυρησαμε στις μολδαβεζες...αντιγραφουν την ξανθια μολδαβεζα με τα πρασινα ματια.???
Κοροβαγκου 7 Νεο μαγαζι μεσα στο παρκιν της κοροβαγκου, μια πορτα στην ακρη του τοιχου, μεσα στο σκοταδι οι φωτεινες πινακιδες open να αναβοσβηνουν....περιεργη κατασταση... :S μεσα η ΜΟΥΝΑΡΑ Σαρα...με το μαυρο φορεματακι της και τα ψιλοτακουνα της....
Μινωταύρου 16 Η κλασικα ξανθια Καρλα...με τα μαυρα στοκινγς....αυτη το εκανε στεκι μου φενετε το μαγαζι...
Νικηφόρου Ουρανού 26 Ανοιχτο(
επιστροφη Αλινας ειχα πολλους μηνες να τη δω,παραμενει μουναρα)
Νικηφόρου Ουρανού 6 Η αλλη ΜΟΥΝΑΡΑ της βραδυας με τα πυροβολα
Γκαμπριελα, μεσα στο δωματιο....
Πέτρου Ερημίτη 2 Η Μεξικανα Αλεξανδρα, και ενα
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ περαστατικο που συναντησα εδω, και δεν προκειτε να γαμησω ποτε ξανα μεσα σε αυτο το μπουρδελο που να φερουν και την ποιο μουναρα, και εχει φαει BAN οριστικο απο εμενα, δεν αναφερω τι συνατησα γιατι, κλασικα θα στοχοποιηθω...μολις καταλαγιασει λιγο, θα αναφερω τι παιχτηκε εκει μεσα...
Φρίξου 13 Ανοιχτα φωτα, κλειστη πορτα.(
Καρινα,μελαχροινη με φαρδυ κωλο)
Φρίξου 14 Η Γιασμιν με σκουροχρωμο μαλι, ξινη οπως παντα
Φρίξου αναμεσα 13-15 Νεο μαγαζακι στυλ Ν.Ουρανου 1Α, με τσιμεντενιους καναπεδες, κοκκινα χρωματα, αχανες σαλονι, κοπελα δεν θυμαμαι....(
Βικτωρια)
Φρίξου 9 εμπρος Παολα, ειπε η τσατσα, βγηκε απο το δωματιο η κοπελα, αλλα δεν μου φανηκε σαν την παολα, ισιο μαλι, περασε σαν σιφουνας δεν εδωσα σημασια μηπως ηταν η καινουρια η Σαμαθα?? παντως ως εχω πηδηξει την Παολα πριν λιγες μερες δεν μου εμοιαζε, εκτος και αν ειμαι Λαθος.(
κι ομως ειναι η Παολα που ειχες πηδηξει παλαιοτερα δε μπορω να καταλαβω τι το διαφορετικο ειχε και σε μπερδεψε?παραμενει οπως ακριβως ηταν)
Φριξου 9 πλαινη εισοδος Μαλον ηταν η καινουρια κοπελα Λουση, με πολα μπιχλιμπιδια πανω της στις ρωγες ειχε αυτα τα αξεσουαρ με την μαλινη ουρα, φατσα που σπαει καθρευτες.... :S σωμα αδιαφορο.(
μοντελο η λουση ψηλη με ποδαρες,κωλαρα και πανεμορφη φατσουλα)
26ης Οκτωβρη 35Α Ανοιχτα φωτα, και δεν ανοιγανε, αντε fuck.!!!!!