Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
ρε φιλε που ησουνα να με σωσεις...???  :tickedoff: αν ειχες γραψει κριτικη ποιο νωρις, θα ηξερα οτι ειναι μουφα η γκομενα, ειχα διαβασει την κριτικη του gl για την Γκαμπριελα και θυμομουνα οτι ειχε γραψει καλα σχολια, μετα την πατατα που εφαγα, ερχομουνα να τα ''χωσω'' στον gl που με πειρε στο λαιμο του,  :grin: αλλα ξαναδιαβαζοντας την κριτικη του ειδα οτι ειναι αλλη κοπελα η μια και αλλη η αλλη. Παντως η συγγεκριμενη που εγραψες ειναι η ΠΑΤΑΤΑ του αιωνα...με εβαλε σε υποψιες περι trafficking, με το ζορι να γαμηθει, δεν εκανε τιποτα αβγαλτη τελειως, μηλια δεν εβγαζε, σε μια δοση κοιταχτηκα στον καθρευτη και ενιωθα λες και την βιαζα ενα πραμα... :S
Σόρρυ ρε παίχτη  :-
Από τότε πήγα σε πόσες αποστολές για πορνοστάρ στο εξωτερικό  :grin: και πήδηξα Mya Diamond,Akasha Cullen,Sensual Jane(ξανά) και Donna Belle.

Πότε να πρωτοπρολάβω να γράψω για το κομοδίνο!??!?!  :dunno:
Στο θρεντ ανέφερα την εμπειρία πάντως,λίγη ώρα μετά.
Δες..έχω πάρει και πιό πτώματα  :2funny:
Αυτή τουλάχιστον στα 4 κουνιόταν λίγο και όταν ήμουν από πάνω της μου ανακάτευε τα μαλλιά κ μ τα τραβούσε,όπως κ μ έπιανε το στέρνο(φοβερή συμμετοχή λέμε  :2funny: )

Bingo!  :thumbsup:
Που την βρήκες ρε  Al?  :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σιγα που δεν θα την εβρισκε ο αλ;αυτος ειναι το μεγαλυτερο αλανι των βαλκανιων......μεσα σ ολα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Οποιος θελει βρωμικα παιχνιδια ας παει στη Βερα απο τις βιλες  ;)  :s&m_1:  :s&m_2:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Το καταστημα bad girls ανηκει στα αφεντικα των βιλων,οποιος καταλαβε,καταλαβε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom