Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (11 μέλη και 48 επισκέπτες)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
εμενα νομιζω μολδαβη μου χε πει,κατσε να δω την κριτικη
Δεν είχα γράψει κριτική.
Εδώ πέρα μονάχα.
Έχω σκοπό να γράψω απλά έχουν μαζευτεί κάμποσες κ έκανα κ κανα 2 ταξίδια από τότε,έχω να γράψω για άλλα πόσα τούρια.

Εδὠ είναι το ποστ..
Το κοριτσάκι(γιατί περί πιπινιού πρόκειται) είναι Ρουμάνα,19 ετών.Από αγγλικά ντιπ.
Πολύ μικρή σε εμφάνιση. Σπαρταράει λέμε  :cum:
Φοβερό κορμάκι.Στήθος φρεσκότατο 2άρι.Πολύ νεανικό δερματάκι  :kissass:
Κωλαράκι ποίημα,με λακάκια από πάνω  :smitten:
Πάρα μα πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο,με γλυκά ανοιχτόχρωμα ματάκια.

Τα αρνητικά?
Δεν φιλάει.Ούτε καν πεταχτά!  :tickedoff: Και είναι αμαρτία,τέτοιο αγγελικό προσωπάκι ενδείκνυται για GFE.
Δεν έβαλε πολύ σωστά την καπότα.
Απλό πρόγραμμα ξεκινάει από 40 ευρώ.
Γυμνό τσιμπούκι δεν κάνει(προς το παρόν δλδ,σήμερα ξεκίνησε λένε).
Δε θα σας πεθάνει και στο γαμήσι.
Θέλετε να μάθετε πόσο μου είπε η υπηρεσία για το ντουζ μαζί με την κοπέλα?

80 ευρώ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κ. συναδελφοι δεν βλεπω να δειχνετε ενδιαφερον για την συναντισει που προτεινα εκτος απο δυο τρια ατομα εως τωρα. Ειδικα τα ποιο παλια μελη ουτε καν ασχοληθηκαν  :grin: για τσαρκα θα παμε ρε παιδια οχι για σκαψιμο  :2funny: μην κολλατε, κανεις δεν θα σας ρωτησει να του πειτε τα προσωπικα σας στοιχεια εκτος βεβαια και αν το θελησετε να του τα πειτε εσεις.... για αυτο και ολες η λεπτομερειες τις συναντισεις θα γινουν μεσο πμ. σε λιγες μερρες θα προτεινο τοπο συναντισεις και ημερομηνια σε οσους δειξαν η θα δειξουν μεχρι τοτε ενδιαφερον για την μαζωξη. Επισης το λεω απο τωρα εγω το αμαξι δεν το εμφανιζω, εαν θελησουν καποιοι συναδελφοι να βαλουν αμαξια για να μας μεταφερουν στους οικους καλος, αλλιως ποδαροδρομος η καποιο αλλος μεσο μαζικης μεταφορας.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κ. συναδελφοι δεν βλεπω να δειχνετε ενδιαφερον για την συναντισει που προτεινα εκτος απο δυο τρια ατομα εως τωρα. Ειδικα τα ποιο παλια μελη ουτε καν ασχοληθηκαν  :grin: για τσαρκα θα παμε ρε παιδια οχι για σκαψιμο  :2funny: μην κολλατε, κανεις δεν θα σας ρωτησει να του πειτε τα προσωπικα σας στοιχεια εκτος βεβαια και αν το θελησετε να του τα πειτε εσεις.... για αυτο και ολες η λεπτομερειες τις συναντισεις θα γινουν μεσο πμ. σε λιγες μερρες θα προτεινο τοπο συναντισεις και ημερομηνια σε οσους δειξαν η θα δειξουν μεχρι τοτε ενδιαφερον για την μαζωξη. Επισης το λεω απο τωρα εγω το αμαξι δεν το εμφανιζω, εαν θελησουν καποιοι συναδελφοι να βαλουν αμαξια για να μας μεταφερουν στους οικους καλος, αλλιως ποδαροδρομος η καποιο αλλος μεσο μαζικης μεταφορας.
αμα γινει συναξη εστω και ανωνυμα σιγουρα ολοι θα ψηθουν να μαθουν ποιος ειναι ποιος οποτε λιγο δυσκολο.....αν παλι απλα μαζευτουν ατομα χωρις να ξερουμε ποιοι μαζευτηκαν κι αυτο θα ειναι ανευ νοηματος.....οποτε οσοι πανε σε συναξη πρεπει να θελουν και να αποκαλυφθουν τροπον τινα

τεσπα ο γκειμοβερ ειχε προτεινει κατι παλιοτερα,νομιζω με τζο και μπιγκμποι πρεπει να βρεθηκαν πες και σ αυτους απο παλιους αν θελουν

Επισκέπτης
αμα γινει συναξη εστω και ανωνυμα σιγουρα ολοι θα ψηθουν να μαθουν ποιος ειναι ποιος οποτε λιγο δυσκολο.....αν παλι απλα μαζευτουν ατομα χωρις να ξερουμε ποιοι μαζευτηκαν κι αυτο θα ειναι ανευ νοηματος.....οποτε οσοι πανε σε συναξη πρεπει να θελουν και να αποκαλυφθουν τροπον τινα

τεσπα ο γκειμοβερ ειχε προτεινει κατι παλιοτερα,νομιζω με τζο και μπιγκμποι πρεπει να βρεθηκαν πες και σ αυτους απο παλιους αν θελουν
Γιατι να ψηθουν να μαθουν  :think: τι ειναι ντεντεκτιβ  :grin: βρισκομαστε καπου γνωριζομαστε και ορμαμε στα του αγωνα  :knockinb: :grin: τι με νοιαζει εμενα αν ο πχ. ο κωστας (τυχαιο ονομα) ειναι το νικ τζ ελ και τι με νοιαζει εμενα τι κανει στην ζωη του.  Δεν εχω να χωρισω με κανενα τιποτα, αν καποιος εχει λερωμενη την φωλια του να μην ερθει και ο νοων νοειτω, απο εκει και περα βρισκομαστε κανουμε το χομπι μας και η ζωη συνεχιζετε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γιατι να ψηθουν να μαθουν  :think: τι ειναι ντεντεκτιβ  :grin: βρισκομαστε καπου γνωριζομαστε και ορμαμε στα του αγωνα  :knockinb: :grin: τι με νοιαζει εμενα αν ο πχ. ο κωστας (τυχαιο ονομα) ειναι το νικ τζ ελ και τι με νοιαζει εμενα τι κανει στην ζωη του.  Δεν εχω να χωρισω με κανενα τιποτα, αν καποιος εχει λερωμενη την φωλια του να μην ερθει και ο νοων νοειτω, απο εκει και περα βρισκομαστε κανουμε το χομπι μας και η ζωη συνεχιζετε.
καλα αν πειτε για κανα σαββατο ή κυριακη το συζηταμε αλλα να χει μετα και φαι

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
126
Πόντοι
6
Jamaican κι εγώ μέσα είμαι για μια συνάντηση αλλά επειδή δεν είμαι από θεσσαλονίκη,
πρέπει να κανονιστεί ώστε να βολέψω το πρόγραμμα μου.
Ενημέρωση μάλλον 2/11 θα κατέβω για μια εβδομάδα οπότε τότε βολεύομαι!!!

:grin:  :grin:

Επισκέπτης
βλεπω 55 ατομα παρακολουθουν το θρεντ  :grin: εαν εξαιρεσουμε καμια δεκαρια που ειναι ειτε προμοτορες η κοπελες ειτε αφεντικα. καμια δεκαρια νεους μεσα και περιεργους απο ολο το σαιτ μας μενουν 35 περιπου να βγαλω και καμια 15 αρια που μπορει να ειναι απο επαρχια αλλα μακρια εχουμε 20 ατομα απο αυτους να εξαιρεσω εμας που δηλωσαμε συμμετοχη μεχρι τωρα 5 ατομα δλδ μας μενουν 15 που θελω να καταληξω...εαν εχουμε συμετοχη εως 50% στην μαζωξη καθολου απιθανω το θεωρω, θα ειμαστε μια παρεα κοντα στα 15 ατομα  :grin: μιλαμε για το χαβαλε  :2funny:

Επισκέπτης
Jamaican κι εγώ μέσα είμαι για μια συνάντηση αλλά επειδή δεν είμαι από θεσσαλονίκη,
πρέπει να κανονιστεί ώστε να βολέψω το πρόγραμμα μου.
Ενημέρωση μάλλον 2/11 θα κατέβω για μια εβδομάδα οπότε τότε βολεύομαι!!!

:grin:  :grin:
Κατσε να δουμε τι θα πουν και οι υπολιποι, παντως καλο ειναι για θεματα ασφαλειας  :grin: καλυτερα να τα λεμε αυτα, ημερομηνιες και τοπο συναντισεις σε πμ. δες ποιοι ειμαστε μεχρι τωρα για την μαζωξη και εαν θελεις κατι στειλε μας πμ. μονο σε ατομα που θα συμμετεχουν ΠΡΟΣΟΧΗ εαν στελνετε σε ασχετα ατομα πμ. για να ερθουν η γραψετε εδω μεσα οταν κανονιστη η συναντισει λεπτομερειες να ξερετε οτι εγω δεν θα ερθω, η αν ανακαλυψω ασχετο στην παρεα φευγω επιτοπου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
βλεπω 55 ατομα παρακολουθουν το θρεντ  :grin: εαν εξαιρεσουμε καμια δεκαρια που ειναι ειτε προμοτορες η κοπελες ειτε αφεντικα. καμια δεκαρια νεους μεσα και περιεργους απο ολο το σαιτ μας μενουν 35 περιπου να βγαλω και καμια 15 αρια που μπορει να ειναι απο επαρχια αλλα μακρια εχουμε 20 ατομα απο αυτους να εξαιρεσω εμας που δηλωσαμε συμμετοχη μεχρι τωρα 5 ατομα δλδ μας μενουν 15 που θελω να καταληξω...εαν εχουμε συμετοχη εως 50% στην μαζωξη καθολου απιθανω το θεωρω, θα ειμαστε μια παρεα κοντα στα 15 ατομα  :grin: μιλαμε για το χαβαλε  :2funny:
δεν θα μας βαζουν μεσα ρε τυπε 15 ατομα.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

Σωστα με διωρθωσες στα περιοστερα...  :grin:
Οσο αφορα την Παολα, οταν την πηρα ειχε φουντωτο μαλι και χτες ειχε ισιο μαλι και μου φανηκε διαφορετικη, χωρια οτι περασε σαν σιφουνας οτε ενα γεια δεν ειπε στο σαλονι. Ο φιλος μου που του εδειξα φωτογραφιες μετα, μου ειπε οτι αυτη ηταν κατα μεγαλο ποσοστο.

Νέοι δείτε πως κάνει τσαρκορεπορτάζ ο Καραμάν να μαθαίνετε
Ετσι δεν πρεπει ρε μαν.???  :thumbsup:

gl λες για την κοπέλα που αναφέρεται ο Karaman που πήδηξε στο 52?Είχα σκοπό να γράψω κ κριτική αλλά είχα τρεχάματα πολλά  :-
Η ίδια που είχα γράψει εγώ πρώτος εδώ πέρα ότι την πήρα πριν δυο-τρεις βδομάδες στο 38 είναι?  :think:
Μολδαβή είναι τελικά κ όχι Ρουμάνα?

ρε φιλε που ησουνα να με σωσεις...???  :tickedoff: αν ειχες γραψει κριτικη ποιο νωρις, θα ηξερα οτι ειναι μουφα η γκομενα, ειχα διαβασει την κριτικη του gl για την Γκαμπριελα και θυμομουνα οτι ειχε γραψει καλα σχολια, μετα την πατατα που εφαγα, ερχομουνα να τα ''χωσω'' στον gl που με πειρε στο λαιμο του,  :grin: αλλα ξαναδιαβαζοντας την κριτικη του ειδα οτι ειναι αλλη κοπελα η μια και αλλη η αλλη. Παντως η συγγεκριμενη που εγραψες ειναι η ΠΑΤΑΤΑ του αιωνα...με εβαλε σε υποψιες περι trafficking, με το ζορι να γαμηθει, δεν εκανε τιποτα αβγαλτη τελειως, μηλια δεν εβγαζε, σε μια δοση κοιταχτηκα στον καθρευτη και ενιωθα λες και την βιαζα ενα πραμα... :S

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.838
Πόντοι
10.326
Πες για το σηνικο ρε παιχτη

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.838
Πόντοι
10.326
Μεροκάματο θα κάνουμε σε αυτήν την τσαρκα πάρτε νερά καφέδες σάντουιτς
Πω πω γούστα σε λεω :rockon: :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755

egwgeiasena200

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν θα μας βαζουν μεσα ρε τυπε 15 ατομα.....
ρε gl?εμενα ρε θα με δεχτυτε στο παρεακι σασ?ξερω ρε ο jamaikanos δεν εχει θεμα.ρωτα ρε και τον κολιτο σου al.με δεχετε¨?και ασ αφυσουμε το νικολι αποξω ρε.γερασε ποια ρε.θα σασ κερασω και μια που την εχετε αχτη.το jamaikano ρε θα του κανω ιδικο κονε με τι λιαγουρο.τον azazel αλο ιδικο κονε.τον παχλιβαντη αυτον ρε τον καμενω,ξεχασα πωσ τον λενε και βαριεμε να παω σελιδα πισω,αυτον ρε που τρεμανε τα χερια του στο προτω ποσταρισμα,το γατακι αυτο, ενα κονε απο γυφτορουμανα.ρε κουφαλα αν κανεισ και τωρα διαγραφη εισαι πολυ μουνακι.χαχαχαχαχ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ρε gl?εμενα ρε θα με δεχτυτε στο παρεακι σασ?ξερω ρε ο jamaikanos δεν εχει θεμα.ρωτα ρε και τον κολιτο σου al.με δεχετε¨?και ασ αφυσουμε το νικολι αποξω ρε.γερασε ποια ρε.θα σασ κερασω και μια που την εχετε αχτη.το jamaikano ρε θα του κανω ιδικο κονε με τι λιαγουρο.τον azazel αλο ιδικο κονε.τον παχλιβαντη αυτον ρε τον καμενω,ξεχασα πωσ τον λενε και βαριεμε να παω σελιδα πισω,αυτον ρε που τρεμανε τα χερια του στο προτω ποσταρισμα,το γατακι αυτο, ενα κονε απο γυφτορουμανα.ρε κουφαλα αν κανεισ και τωρα διαγραφη εισαι πολυ μουνακι.χαχαχαχαχ
α ολα κι ολα....εγω θελω γκωνλικον ερωταν με νικολ αλλιως τσαρκα δεν ερχομαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom