Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Πρωινο-μεσημεριανο περασμα απο ξε-κωλλετη για αφροδιτη
αλλα κλασικα σαν γνωστος γκαντεμης ενω υπηρχε εξω ανοιχτο το Open Και το φως στην λαμπα η πορτα ηταν κλειδωμενη
χτυπουσα φωναζα κλπ :2funny: αλλα τιποτα ακομα δεν ειχαν ανοιξει

ημουν προετοιμασμενος για αυτο το ενδεχομενο και πηγα στην δευτερη επιλογη που ηταν η αντριανα τουμπανιεθ στο
Red diamond Νικηφόρου Ουρανού 6
πραγματι ηταν εκει οπου και περασα

ωραιος χωρος αλλα δεν προειδοποιουν οτι πρεπει να ανεβεις 3-4 οροφους σκαλοπατια μεχρι να φτασεις στο σαλονι
πρεπει να εισαι αθλητης στο δεκαθλο για να φτασεις στην κορυφη καρδιακο κοντεψα να παθω
κανενας παππους δεν υπαρχει περιπτωση θα το παθει και θα μεινει στον τοπο καθως ανεβαινει
βαλτε κανενα μικρο ασανσερακια

το δωματιο ωραιο αλλα αυτο το στυλ με την μουσικη να ακουγεται απο ηχεια μεσα στο δωματιο δεν μ'αρεσει
κατι house τυπου αυτα που εχει σε γραμμες 090,επειδη περιμενα και ωρα ειχα αρχισει να κανω χορευτικα ξεχνας και που βρισκεσαι νομιζεις εισαι σε κανα house club
σε μια φαση που εκανε αλλαγη το κομματι ακουστηκε  η αντριανα απο διπλανο δωματιο να ουρλιαζει
οποτε προτιμω 1000 φορες να ακουω αυτο παρα τα κομματια κοψτε την μουσικη

η τιμη που ξεκιναει απο 40 με τα σημερινα δεδομενα ειναι απαραδεκτη
40 δεν βγαζεις πια μεροκαματο που σκιζεσαι 8 και βαλε ωρες και θελουν να τα σκας για 10-15 λεπτα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πρωινο-μεσημεριανο περασμα απο ξε-κωλλετη για αφροδιτη
αλλα κλασικα σαν γνωστος γκαντεμης ενω υπηρχε εξω ανοιχτο το Open Και το φως στην λαμπα η πορτα ηταν κλειδωμενη
χτυπουσα φωναζα κλπ :2funny: αλλα τιποτα ακομα δεν ειχαν ανοιξει

ημουν προετοιμασμενος για αυτο το ενδεχομενο και πηγα στην δευτερη επιλογη που ηταν η αντριανα τουμπανιεθ στο
Red diamond Νικηφόρου Ουρανού 6
πραγματι ηταν εκει οπου και περασα

ωραιος χωρος αλλα δεν προειδοποιουν οτι πρεπει να ανεβεις 3-4 οροφους σκαλοπατια μεχρι να φτασεις στο σαλονι
πρεπει να εισαι αθλητης στο δεκαθλο για να φτασεις στην κορυφη καρδιακο κοντεψα να παθω
κανενας παππους δεν υπαρχει περιπτωση θα το παθει και θα μεινει στον τοπο καθως ανεβαινει
βαλτε κανενα μικρο ασανσερακια
εχει βρε ασανσερ,δεν το ειδες αριστερα;

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
οχι μονο εχει ασανσερ αλλα γραφει και στον πρωτο για το red diamond

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Σοβαρα μπραβο τους εκανα λαθος
δεν το προσεξα καθολου
δεν πειραζει αν εμπαινα βλεπω να κοβοταν το ρευμα και να μενα μεσα  :2funny:

πληροφοριακα δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ακριβως διπλα ειχε μαστορια λογικα κανα studio θα ανοιξει

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
εχει βρε ασανσερ,δεν το ειδες αριστερα;

ΤΕΡΑΣΤΙΟ,την αλλη φορα κανε πλακα την τσατσα(οπως εκανα εγω)
Της λεω τι βρωμαει?ανοιξα το παραθυρο στις σκαλες μπας και αεριστει ο χωρος,σαν τρελη εκανε(μιλαω για το παραθυρο που εχει πανω μια ταμπελαρα,μην το ανοιξετε σε καμια περιπτωση)  :grin:
Πεθανα στα γελια μαζι της..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.488
Πόντοι
34.538
ΤΕΡΑΣΤΙΟ,την αλλη φορα κανε πλακα την τσατσα(οπως εκανα εγω)
Της λεω τι βρωμαει?ανοιξα το παραθυρο στις σκαλες μπας και αεριστει ο χωρος,σαν τρελη εκανε(μιλαω για το παραθυρο που εχει πανω μια ταμπελαρα,μην το ανοιξετε σε καμια περιπτωση)  :grin:
Πεθανα στα γελια μαζι της..
Αει ρουφα το καφεδακι σου εσυ...
:coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Βλέπω στο άλλο Σιτέ τα ωράρια που βαρανε καποιες μέρες π.χ. 14.00 - 04.00 δλδ απο την μύγα ξυγκι θέλετε να βγαλετε. 40 για την ωραία κοιμωμένη.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
ημουν την κυριακη πηγα στην παολα γαμησε τα μετα στα τριδυμα με την ρουμανογυφτισα αστα παλι γαμα τα για την μονικα πηγα σε βλαμενες κατεληξα μπηκα στο φριξου 15 και μοις με ειδε η γηασμην με εβριζε χωρις λογο και με διωξε και ηθελε να ερθει ο νταβας να με δειρει λες και ειμαι κανενας τρομοκρατης

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
μαγκες αυτη η βικυ  -  βικος  που αναφερθηκε πιο πισω  ειναι η βικυ η ελληνιδα  
στις βιλες ? ξερει κανεις ? γιατι σκεφτομαι να παω σημερα

Επισκέπτης
Λοιπον το σκεπτικο μου για την συναντηση, καταρχην αμα συμφωνησετε για τωρα στα κοντα μην με υπολογιζετε, λογο δουλειας αλλα και αλλον υποχρεωσεων ακομα και κυριακες δεν μπορω τις δυο επομενες, οποτε ειμαι μεσα για μετα απο τρεις εβδομαδες. Προτεινω να το κανουμε βραδυ, να βρεθουμε καπου στην α.γεωργιου κοντα σε καποιο στουντιο η στον μυλο (καπου στην μεση δλδ) και μετα απο εκει να τσαρκαρουμε σε ολοι την περιοχη και οχι μονο (ποδαρατη)μετα και αφου τελειωσουμε και κατευθυνθουμε στα αυτοκινητα μας, μια επιλογη για φαγητο ειναι ο βαρδαρης να συναντιθουμε παλι εκει δλδ και με φαι και ξυδια να κλεισει η πρωτη συναντηση μελων μπου. κομ θεσσαλονικης  :grin: Ακουω και αλλες προτασης.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Βολτα πριν λιγο με διπλη καταθεση...θεωρητικα πηγαινα για τη Βικυ απο τις Βιλλες.Λεω ομως ας ξεκινησω απο Αχελωου να δω τι καινουριο παιζει...ε μπαινω μεσα και βγαινει η Νταϊανα που χαθηκες μωρη την λεω...ε δε γινοταν να φυγω οποτε και μπηκα και φυσικα η γυναικα με απογειωσε,παιζει χωρις αντιπαλο στην κατηγορια της.Γλυκεια,πανεξυπνη,αψογη σε τεχνικη,απο χρονο ουτε καν το συζηταμε...Ενταξει τελεια και μου φερεται πολυ στοργικα γι'αυτο και την λεω θεια

Μετα αφου τελειωσα ημουν πτωμα οποτε λεω ας δω και τη Βικυ και ας φυγω...καθομαι στο σαλονι και βγαινει απο διπλα μου ενα θηριο,μια γκομεναρα,ενα εντυπωσιακο πλασμα...πανυψηλη,πανεμορφη,βυζαρες κολαση,κωλαρα απιστευτη,προσχαρη στον χαιρετισμο της....ενταξει μεταξυ μας τωρα η φωνη ειναι καπως  :rolleyes:
αλλα αν μεινει κι αλλες μερες θα επιδιωξω να την επισκεφθω μιλαμε για γκομεναρα

Μετα πηγα Ανδρεου Γεωργιου γιατι μου ξαναρθε η ορεξη και λεω μπας και πετυχω τη θεια Συλβια κατα κει

-38. η Λουιζα
-32. η Ελενα η Ουκρανη η πανεμορφη αλλα εχει γινει σαν γουρουνακι και μεσα για μενα ηταν μετρια
-30. κλειστη και η εξωτερικη πορτα αλλα με αναμενη λαμπα,χτυπησα ξαναχτυπησα αλλα τιποτα...λογικα ηταν η Συλβια αλλα ηταν με πελατη και δουλευει χωρις τσατσα αυτη
-24. μια χοντρη μελαχρινη νταρντανα με ομορφο προσωπο που εγω καπου την εχω ξαναδει αλλα η τσατσα ειπε ελληνιδα

τελοσπαντων δε μ'αρεσε κατα κει και λεω δεν παω στη θεια Μονικα για ενα ξεκωλιασμα  :zfuck:
παω Ερημιτη την πετυχαινω τη Μονικα και εγινε αλλο πανηγυρι κι εκει,Ξεκωλιασμα και να μη χορταινει η πουταναρα με τιποτα...τελοσπαντων τωρα δε μπορω να παρω τα ποδια μου

απεναντι ακριβως πυρετωδεις ετοιμασιες για τα 2 νεα σπιτια που ετοιμαζονται και απέξω ηταν 2 πουταναρες γυρω στα 40,Ελληνιδες που επεβλεπαν το εργο...απο το στυλακι μου φανηκαν σαν ιδιοκτητριες αν κρινω απο την παλιοτερη γνωριμια μου με ιδιοκτητρια του χωρου  :grin:

Θεωρητικα ειχα και τη θεια Αφροδιτη κατα νου διοτι ακομα δε την ξεχασα αλλα αφου εμπλεξα αρχικα με Νταϊανα δεν υπηρχε περιπτωση μετα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ξεχασα να αναφερω και το πιο κουφο απ'ολα...η Βικυ δε δινει κωλο  :o :o

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
ξεχασα να αναφερω και το πιο κουφο απ'ολα...η Βικυ δε δινει κωλο  :o :o

wtf.!!!!!!  :new_shocked: :new_shocked:

ειχα και εγω μια ελπιδα να παρω κωλαρακι, γιατι δεν δινει.?? το κραταει για το γαμο της.???  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom