Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
κοιτα μην σου ρθει με κανα δονηταρι μεσα,μην λες τετοια χαζα στο σαλονι :grin: :grin:
τι θυμηθηκα τωρα ρε?...την αλλη φορα που ειχε ερθει μπηκαν κατι βλακες και λεγανε θα επρεπε να μας ενημερωσει η τσατσα οτι ειναι χειρουργημενη  :jerking: :jerking:
τι να σ'ενημερωσει βρε βλακα,εχεις δει πιο εντυπωσιακη γκομενα?

παντως το θεμα του κωλου και μενα μου'κανε εντυπωση...προφανως θα πρεπει να γινει η απαιτουμενη αποσβεση  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τι θυμηθηκα τωρα ρε?...την αλλη φορα που ειχε ερθει μπηκαν κατι βλακες και λεγανε θα επρεπε να μας ενημερωσει η τσατσα οτι ειναι χειρουργημενη  :jerking: :jerking:
αυτοι στανταρ  ειναι μελη του σαιτ και παρακολουθουν καιρο :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.368
Πόντοι
3.820
μολις πηγα βερα=ακολουθει κριτικη...εσυ που με ρωτησες εξω απο το βιλα εροτικα αν ειναι καλο το μωρο και σου ειπα  τι και πως...αν βλεπεις στειλε μου μηνυμα να μου πεις αν ητανε ετσι...azzazel ειχες δικιο ρεεεε...στο σεξ τα σπαει!!!

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
κι εγω μολις γυρισα, τωρα παιζει ετοιμασια για εξοδο σε μπαρακια
ξεκινησα για βικη οπως ειχα πει το μεσημερι αλλα ελα που
τυχαινω πανω στην αλλαγη βαρδιας των κοριτσιων(ενω ηταν σχετικα ακομη νωρις  :-)-μαλλον
ο al πηγε λιγο πιο νωρις και τη προλαβε - και ετσι φευγω σφαιρα Α.Γ 52 στην νικη(UKR) ξανθο μωρο milfaki
ομορφο βασικα χαμογελαστο και με την πιπα το δυνατο της σημειο, πολυ στρομενο βυζι προσωπο καυλιαρικο σαν να σου
λεει πιες μου το αιμα (για τσοντα με μαμαδες το μωρο ετοιμο) :cum:, στο γαμησι αντεχει,περασα  πολυ ωραια με ρουφηξε
Ευγε...

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Παρων!

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1

παντως το θεμα του κωλου και μενα μου'κανε εντυπωση...προφανως θα πρεπει να γινει η απαιτουμενη αποσβεση  :grin:
κατσε ρε φιλε , δηλαδη να μη ξερουμε αν αυτη/αυτος που θα πηδηξουμε ειναι πρωην αγορακι? καποιοι ισως να μην εχετε τετοια κοληματα, καποιοι ομως εχουμε, το βρισκεις παραξενο?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.776
Πόντοι
10.326
Λοιπον το σκεπτικο μου για την συναντηση, καταρχην αμα συμφωνησετε για τωρα στα κοντα μην με υπολογιζετε, λογο δουλειας αλλα και αλλον υποχρεωσεων ακομα και κυριακες δεν μπορω τις δυο επομενες, οποτε ειμαι μεσα για μετα απο τρεις εβδομαδες. Προτεινω να το κανουμε βραδυ, να βρεθουμε καπου στην α.γεωργιου κοντα σε καποιο στουντιο η στον μυλο (καπου στην μεση δλδ) και μετα απο εκει να τσαρκαρουμε σε ολοι την περιοχη και οχι μονο (ποδαρατη)μετα και αφου τελειωσουμε και κατευθυνθουμε στα αυτοκινητα μας, μια επιλογη για φαγητο ειναι ο βαρδαρης να συναντιθουμε παλι εκει δλδ και με φαι και ξυδια να κλεισει η πρωτη συναντηση μελων μπου. κομ θεσσαλονικης  :grin: Ακουω και αλλες προτασης.
φίλος οποτε μπορείς θα γίνει η συναντηση . αφού ΕΣΥ θα είσαι ο συντονιστής τς μεγαλης βραδιάς. :rockon: :rockon: :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.776
Πόντοι
10.326
κι εγω μολις γυρισα, τωρα παιζει ετοιμασια για εξοδο σε μπαρακια
ξεκινησα για βικη οπως ειχα πει το μεσημερι αλλα ελα που
τυχαινω πανω στην αλλαγη βαρδιας των κοριτσιων(ενω ηταν σχετικα ακομη νωρις  :-)-μαλλον
ο al πηγε λιγο πιο νωρις και τη προλαβε - και ετσι φευγω σφαιρα Α.Γ 52 στην νικη(UKR) ξανθο μωρο milfaki
ομορφο βασικα χαμογελαστο και με την πιπα το δυνατο της σημειο, πολυ στρομενο βυζι προσωπο καυλιαρικο σαν να σου
λεει πιες μου το αιμα (για τσοντα με μαμαδες το μωρο ετοιμο) :cum:, στο γαμησι αντεχει,περασα  πολυ ωραια με ρουφηξε
Ευγε...
ποια είναι αύτη ρε παιχτη καινούργια?

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
κατσε ρε φιλε , δηλαδη να μη ξερουμε αν αυτη/αυτος που θα πηδηξουμε ειναι πρωην αγορακι? καποιοι ισως να μην εχετε τετοια κοληματα, καποιοι ομως εχουμε, το βρισκεις παραξενο?

σε λίγο θα ακούσουμε και ότι όποιος δε γουστάρει να πηδάει τρανς είναι ανώμαλος  :jerking:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
να ξεκαθαρισω οτι δεν εκανα το σχολιο αυτο για να ερθω σε αντιπαραθεση ουτε με τον αλ, ουτε με κανεναν αλλον, εξαλου ο αλ ειναι απ τους λιγους που κανουν σωστη ενημερωση.επισης ο καθενας εχει τις σεξουαλικες του προτιμησεις.ΑΛΛΑ οχι και να θεωρειται παραξενο απο καποιους αν θελουμε να πηγαινουμε μονο με γυναικες. αν ειναι δυνατον.επισης θα θελα να ξερα αν επιτρεπεται απ το νομο να δουλευουν τρανς στους οικους

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Σας το 'χα πει οτι την ειχα δει σ' ενα μπιτς μπαρ στη Χαλκιδικη, ειχε χαζεψει ολο το μαγαζι με την παρτη της, κι εγω εννοειται..! Κ κανεις δεν καταλαβε οτι ειναι τρανς, αν κι η φωνη ειναι καπως, αλλα υπαρχουν κ γκομενες που μιλανε παραξενα, οποτε δεν κανει εντυπωση..
Εγω δεν την εχω παρει ακομα, αλλα εμφανησιακα ειναι πιθανοτατα η πιο εντυπωσιακη τρανς που υπαρχει στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη..! Αν ξερετε καποια αλλη πειτε μου...
Υποσυνειδητα μπορει να μου δημιουργειται ενα κολλημα οταν το σκεφτομαι οτι ειναι τρανς, καθως δεν εχω παει ακομα με τρανς.. Απ' οσο ξερω τουλαχιστον..! χαχαχα...
Παντως οταν την ειδα στην παραλια μια μαγιο, τα 40 ευρω για να πηδηξεις εναν τετοιο μουναρο, μου φαινεται το απολυτο value for money..!
Συμφωνω γενικα με τον Αλ, εκτος απ' τον χαρακτηρισμο... Δεν εχει κανενα λογο η τσατσα να λεει οτι ειναι τρανς, καθως η Βικυ ειναι πλεον κανονικη γυναικαρα με τα ολα της..! Απ' τη στιγμη που δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα, τι σε νοιαζει..;
Αν τη γνωριζες καπου εξω κ την πηδουσες θα το καταλαβαινες..;
Οποτε τι καθεστε κ σκεφτεστε τι ηταν στο παρελθον κ κολλατε.. Ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας..!

Δηλαδη, οταν πατε σε μια ταβερνα να φατε μπριζολες, θελετε να σας λεει ο ταβερνιαρης οτι αυτες ηταν απο ενα μικρο γουρουνακι που το σφαξαν προχθες κ μετα να μην μπορειτε να τις φατε, εχοντας αυτην την εικονα στο μυαλο σας..;
Εσεις οταν βλεπετε τις μπριζολες κ τα σουβλακια, σκεφτεστε οτι αυτα ηταν καποτε γουρουνακια, ή οτι θελετε να τα φατε..;

Αν κ σ' αυτο το θεμα, καλο θα 'ταν ν' αναλογιστουμε κ την ηθικη μας σταση απεναντι στα ζωα, αλλα αυτο ειναι αλλη μεγαλη συζητηση..

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Βασικα ο βικος ειναι πιο μουναρα κ απτις κοπελες που δουλευουν στο μυλο!!  :P

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
δηλαδη αμα η Σιμονα που την πηδηξανε ολοι,ηταν πρωην δολοφονος στη Ρουμανια θα επρεπε να στο λεει η τσατσα?
αυτοι σου παρουσιαζουν αυτο ακριβως για το οποιο πας σε ενα μπουρδελο...και στη συγκεκριμενη περιπτωση σου παρουσιαζουν μια τελεια γκομεναρα και με το νομο

σε λίγο θα ακούσουμε και ότι όποιος δε γουστάρει να πηδάει τρανς είναι ανώμαλος  :jerking:
οχι απλα ανωμαλος...ανωμαλαρα θα ελεγα εγω  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
εγω οταν πηδηξα την Ελινα σ'εκεινο το κωλοσπιτο στην Κωτα-Ρουλια ηξερα οτι ειναι τρανς??ουτε καν πηγε το μυαλο μου...ειδα μια εντυπωσιακη γκομεναρα και μπηκα.Μετα απο καιρο μπηκαν κατι Αθηναιοι και μας το εγραψαν

και τωρα αμα δε το λεγανε απο δω κατι κωλοπαιδια για τη Βικυ θα πηγαινε το μυαλο κανενος?δεν υπαρχει περιπτωση

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
παω προχτεσ με εναν φιλο μου κατα τησ 5 τα χαραματα για μπουρδελοτσαρκα απλα για να βγαλουμε γελιο  και σε καποια φαση μετα απο πολλα που ειδαμε μπαινουμε σε ενα ρδελο και μασ λεει η τσατσα περιμενετε σε 2 λεπτα βγαινει το κοριτσι.και τι ναδω ρε μαγκεσ!!μου εφυγε το φρυδι.μια παλια πιτσιρικα ελληνιδα μπαροβια που την κερνουσα συνεχεια σε κεντρικο μπαρακι επι τησ β.ολγασ και την γαμουσα  σπιτι μου να ειναι το κοριτσι του ρδελου.μου φυγε η μαγκια σε λεω!!με το πουμε βλεπει σαστιζει κ σε καποια φαση τα χανει διοτι ειχε κοσμο και μου λεει τι κανεισ?καλα τησ λεω ειμαι και τησ ριχνω μια ατακα πωσ εσυ τι κανεισ εδω ρε? μαλλων εχει πεσει αρκετη πεινα ε?με τ που το ακουει την κανει με ελαφρια πηδηματα κ φευγει αρων αρων τσατισμενει.τεσπα αυτα τ λιγα!!

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παω προχτεσ με εναν φιλο μου κατα τησ 5 τα χαραματα για μπουρδελοτσαρκα απλα για να βγαλουμε γελιο  και σε καποια φαση μετα απο πολλα που ειδαμε μπαινουμε σε ενα ρδελο και μασ λεει η τσατσα περιμενετε σε 2 λεπτα βγαινει το κοριτσι.και τι ναδω ρε μαγκεσ!!μου εφυγε το φρυδι.μια παλια πιτσιρικα ελληνιδα μπαροβια που την κερνουσα συνεχεια σε κεντρικο μπαρακι επι τησ β.ολγασ και την γαμουσα  σπιτι μου να ειναι το κοριτσι του ρδελου.μου φυγε η μαγκια σε λεω!!με το πουμε βλεπει σαστιζει κ σε καποια φαση τα χανει διοτι ειχε κοσμο και μου λεει τι κανεισ?καλα τησ λεω ειμαι και τησ ριχνω μια ατακα πωσ εσυ τι κανεισ εδω ρε? μαλλων εχει πεσει αρκετη πεινα ε?με τ που το ακουει την κανει με ελαφρια πηδηματα κ φευγει αρων αρων τσατισμενει.τεσπα αυτα τ λιγα!!

ποια είναι αύτη παιχτη καινούργια σε ποιo ρδελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom