gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
για να μην την κακοχαρακτηρισουν ρε τυπεwtf.!!!!!!
ειχα και εγω μια ελπιδα να παρω κωλαρακι, γιατι δεν δινει.?? το κραταει για το γαμο της.???
για να μην την κακοχαρακτηρισουν ρε τυπεwtf.!!!!!!
ειχα και εγω μια ελπιδα να παρω κωλαρακι, γιατι δεν δινει.?? το κραταει για το γαμο της.???
για να μην την κακοχαρακτηρισουν ρε τυπε
κοιτα μην σου ρθει με κανα δονηταρι μεσα,μην λες τετοια χαζα στο σαλονιΛες αμα της πω οτι ειμαι παρθενος (δεν εχω παρει κωλο) να μου τον δωσει.???
τι θυμηθηκα τωρα ρε?...την αλλη φορα που ειχε ερθει μπηκαν κατι βλακες και λεγανε θα επρεπε να μας ενημερωσει η τσατσα οτι ειναι χειρουργημενηκοιτα μην σου ρθει με κανα δονηταρι μεσα,μην λες τετοια χαζα στο σαλονι
αυτοι στανταρ ειναι μελη του σαιτ και παρακολουθουν καιροτι θυμηθηκα τωρα ρε?...την αλλη φορα που ειχε ερθει μπηκαν κατι βλακες και λεγανε θα επρεπε να μας ενημερωσει η τσατσα οτι ειναι χειρουργημενη
Παρων!τι θυμηθηκα τωρα ρε?...την αλλη φορα που ειχε ερθει μπηκαν κατι βλακες και λεγανε θα επρεπε να μας ενημερωσει η τσατσα οτι ειναι χειρουργημενη
τι να σ'ενημερωσει βρε βλακα,εχεις δει πιο εντυπωσιακη γκομενα?
κατσε ρε φιλε , δηλαδη να μη ξερουμε αν αυτη/αυτος που θα πηδηξουμε ειναι πρωην αγορακι? καποιοι ισως να μην εχετε τετοια κοληματα, καποιοι ομως εχουμε, το βρισκεις παραξενο?τι θυμηθηκα τωρα ρε?...την αλλη φορα που ειχε ερθει μπηκαν κατι βλακες και λεγανε θα επρεπε να μας ενημερωσει η τσατσα οτι ειναι χειρουργημενη
παντως το θεμα του κωλου και μενα μου'κανε εντυπωση...προφανως θα πρεπει να γινει η απαιτουμενη αποσβεση
φίλος οποτε μπορείς θα γίνει η συναντηση . αφού ΕΣΥ θα είσαι ο συντονιστής τς μεγαλης βραδιάς.Λοιπον το σκεπτικο μου για την συναντηση, καταρχην αμα συμφωνησετε για τωρα στα κοντα μην με υπολογιζετε, λογο δουλειας αλλα και αλλον υποχρεωσεων ακομα και κυριακες δεν μπορω τις δυο επομενες, οποτε ειμαι μεσα για μετα απο τρεις εβδομαδες. Προτεινω να το κανουμε βραδυ, να βρεθουμε καπου στην α.γεωργιου κοντα σε καποιο στουντιο η στον μυλο (καπου στην μεση δλδ) και μετα απο εκει να τσαρκαρουμε σε ολοι την περιοχη και οχι μονο (ποδαρατη)μετα και αφου τελειωσουμε και κατευθυνθουμε στα αυτοκινητα μας, μια επιλογη για φαγητο ειναι ο βαρδαρης να συναντιθουμε παλι εκει δλδ και με φαι και ξυδια να κλεισει η πρωτη συναντηση μελων μπου. κομ θεσσαλονικης Ακουω και αλλες προτασης.
ποια είναι αύτη ρε παιχτη καινούργια?κι εγω μολις γυρισα, τωρα παιζει ετοιμασια για εξοδο σε μπαρακια
ξεκινησα για βικη οπως ειχα πει το μεσημερι αλλα ελα που
τυχαινω πανω στην αλλαγη βαρδιας των κοριτσιων(ενω ηταν σχετικα ακομη νωρις :-)-μαλλον
ο al πηγε λιγο πιο νωρις και τη προλαβε - και ετσι φευγω σφαιρα Α.Γ 52 στην νικη(UKR) ξανθο μωρο milfaki
ομορφο βασικα χαμογελαστο και με την πιπα το δυνατο της σημειο, πολυ στρομενο βυζι προσωπο καυλιαρικο σαν να σου
λεει πιες μου το αιμα (για τσοντα με μαμαδες το μωρο ετοιμο) , στο γαμησι αντεχει,περασα πολυ ωραια με ρουφηξε
Ευγε...
κατσε ρε φιλε , δηλαδη να μη ξερουμε αν αυτη/αυτος που θα πηδηξουμε ειναι πρωην αγορακι? καποιοι ισως να μην εχετε τετοια κοληματα, καποιοι ομως εχουμε, το βρισκεις παραξενο?
τι θυμηθηκα τωρα ρε?...την αλλη φορα που ειχε ερθει μπηκαν κατι βλακες και λεγανε θα επρεπε να μας ενημερωσει η τσατσα οτι ειναι χειρουργημενη
παντως το θεμα του κωλου και μενα μου'κανε εντυπωση...προφανως θα πρεπει να γινει η απαιτουμενη αποσβεση
δηλαδη αμα η Σιμονα που την πηδηξανε ολοι,ηταν πρωην δολοφονος στη Ρουμανια θα επρεπε να στο λεει η τσατσα?κατσε ρε φιλε , δηλαδη να μη ξερουμε αν αυτη/αυτος που θα πηδηξουμε ειναι πρωην αγορακι? καποιοι ισως να μην εχετε τετοια κοληματα, καποιοι ομως εχουμε, το βρισκεις παραξενο?
οχι απλα ανωμαλος...ανωμαλαρα θα ελεγα εγωσε λίγο θα ακούσουμε και ότι όποιος δε γουστάρει να πηδάει τρανς είναι ανώμαλος
παω προχτεσ με εναν φιλο μου κατα τησ 5 τα χαραματα για μπουρδελοτσαρκα απλα για να βγαλουμε γελιο και σε καποια φαση μετα απο πολλα που ειδαμε μπαινουμε σε ενα ρδελο και μασ λεει η τσατσα περιμενετε σε 2 λεπτα βγαινει το κοριτσι.και τι ναδω ρε μαγκεσ!!μου εφυγε το φρυδι.μια παλια πιτσιρικα ελληνιδα μπαροβια που την κερνουσα συνεχεια σε κεντρικο μπαρακι επι τησ β.ολγασ και την γαμουσα σπιτι μου να ειναι το κοριτσι του ρδελου.μου φυγε η μαγκια σε λεω!!με το πουμε βλεπει σαστιζει κ σε καποια φαση τα χανει διοτι ειχε κοσμο και μου λεει τι κανεισ?καλα τησ λεω ειμαι και τησ ριχνω μια ατακα πωσ εσυ τι κανεισ εδω ρε? μαλλων εχει πεσει αρκετη πεινα ε?με τ που το ακουει την κανει με ελαφρια πηδηματα κ φευγει αρων αρων τσατισμενει.τεσπα αυτα τ λιγα!!
απεναντι απο las vegas ενα που ειναι μονο του!!ξανθια ελληνιδα!!ποια είναι αύτη παιχτη καινούργια σε ποιo ρδελο