Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
οχι απλα ανωμαλος...ανωμαλαρα θα ελεγα εγω  :grin:
Και βλακες και ανωμαλαρες...
Το πρωτο βέβαια μάλλον τελικα ισχύει, μια που ο βλακας περιμενα μια συγνώμη τουλάχιστον
Να τον χαίρεστε Κυριοι!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
παω προχτεσ με εναν φιλο μου κατα τησ 5 τα χαραματα για μπουρδελοτσαρκα απλα για να βγαλουμε γελιο  και σε καποια φαση μετα απο πολλα που ειδαμε μπαινουμε σε ενα ρδελο και μασ λεει η τσατσα περιμενετε σε 2 λεπτα βγαινει το κοριτσι.και τι ναδω ρε μαγκεσ!!μου εφυγε το φρυδι.μια παλια πιτσιρικα ελληνιδα μπαροβια που την κερνουσα συνεχεια σε κεντρικο μπαρακι επι τησ β.ολγασ και την γαμουσα  σπιτι μου να ειναι το κοριτσι του ρδελου.μου φυγε η μαγκια σε λεω!!με το πουμε βλεπει σαστιζει κ σε καποια φαση τα χανει διοτι ειχε κοσμο και μου λεει τι κανεισ?καλα τησ λεω ειμαι και τησ ριχνω μια ατακα πωσ εσυ τι κανεισ εδω ρε? μαλλων εχει πεσει αρκετη πεινα ε?με τ που το ακουει την κανει με ελαφρια πηδηματα κ φευγει αρων αρων τσατισμενει.τεσπα αυτα τ λιγα!!
τι την ειπες ρε παίχτη έχει πεσει αρκετή πείνα είσαι θεος ρε  :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Το πρωτο βέβαια μάλλον τελικα ισχύει, μια που ο βλακας περιμενα μια συγνώμη τουλάχιστον
Κατάλαβα τι παιχτηκε. Αλλά ρε παίχτη είναι αργά για δάκρυα έπρεπε να το ξέρεις αυτό αργά η γρήγορα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ασε μας ρε φιλε που θα σε πω και συγγνωμη επειδη μπαινει ο καθενας εδω μεσα και πεταει τη μαλακια του...επρεπε να σε ενημερωσει η τσατσα τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε  :idiot:

Κατάλαβα τι παιχτηκε. Αλλά ρε παίχτη είναι αργά για δάκρυα έπρεπε να το ξέρεις αυτό αργά η γρήγορα!
μπουχο ασε τα μελλοδραματικα και κοιτα τις ενημερωσεις σου...και μην προσπαθεις ταχα να μου την πεις με καθε ευκαιρια που βρισκεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να βαλουν ταμπελα απεξω η κοπελα ειναι post operated,πως βαζαν παλια οτι οι κοπελες μας ελεγχονται υγειονομικα και τα βιβλιαρια ειναι στην διαθεση του πελατη  :grin:

κατα τα λοιπα ειρηνη υμιν παιδια,μην αρπαζεστε και χαλαμε το καλο κλιμα,λιγοι εχουμε μεινει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
να βαλουν ταμπελα απεξω η κοπελα ειναι post operated,πως βαζαν παλια οτι οι κοπελες μας ελεγχονται υγειονομικα και τα βιβλιαρια ειναι στην διαθεση του πελατη   :grin:
ναι και να βαλουν και φωτογραφια το πριν και το μετα  :grin:...μας εχουνε πρηξει στις μαλακιες και στις θεωριες του καθε παπαρα εδω μεσα

καλο κλιμα εχουμε δε μαλωνουμε αλλα ο hagem ειναι πολυ ευαισθητος σε ο,τι πω και αρχιζει και μ'εκνευριζει

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ασε μας ρε φιλε που θα σε πω και συγγνωμη επειδη μπαινει ο καθενας εδω μεσα και πεταει τη μαλακια του...επρεπε να σε ενημερωσει η τσατσα τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε  :idiot:
μπουχο ασε τα μελλοδραματικα και κοιτα τις ενημερωσεις σου...και μην προσπαθεις ταχα να μου την πεις με καθε ευκαιρια που βρισκεις
να μας πεις ποιοι πήγαν να σε φιμωσουν? Και μετα θα σε δω παλι σαν συναθλητή...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
να μας πεις ποιοι πήγαν να σε φιμωσουν? Και μετα θα σε δω παλι σαν συναθλητή...
ρε εκεινη τη μερα μπηκε ενας και εγραψε που χαθηκε ο αλ πατσινο....μαλλον ειχα μερες να βολταρω και ως γνωστον εγω οταν δεν εχω κατι προσφατο απλα δε μιλαω

και εγραψα αυτο ετσι απο μαλακια της στιγμης,για να δω ποιοι θα τσιμπησουν...πως εγραφε παλια ο deker οτι τον απειλουν οι νταβαδες και κατι τετοια  :2funny:
και αρχισαν να μου στελνουν πμ μη σταματας να γραφεις και τετοια...δεν ειπα ποτε οτι θα σταματησω να γραφω αλλα καποιες φορες δεχομαι λοκοκρισια γι'αυτα που γραφω απο κατι ασχετους που δε γραφουν τιποτα ουσιαστικο εδω μεσα

εσυ τι φανταστηκες δηλαδη??οτι εννοουσα εσενα και τους φοβερους μπουρδελιαρηδες φιλους σου εδω μεσα?  :2funny: :2funny:....καμια σχεση
και αν θες να ξερεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα μου στελνει πμ ο antisthenis και με ρωταει τη γνωμη μου για διαφορα αλλα μελη συνηθως πρωτοεμφανιζομενα...το πολυ πολυ να το κανει αυτο με αλλα 3 μελη εδω μεσα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Δεκτον. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα μάζι σου. Σε ενα χωρίο ζούμε και τα έχουμε περπατήσει ολά.Γιατί εβριζες κ σνομπαρες καποιοιν που θέλει να προσφέρει εδώ μεσα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Δεκτον. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα μάζι σου. Σε ενα χωρίο ζούμε και τα έχουμε περπατήσει ολά.Γιατί εβριζες κ σνομπαρες καποιοιν που θέλει να προσφέρει εδώ μεσα?
ειχε μπει ο σατανας μεσα μου και ημουν κακο παιδακι  :boobies: :boobies:...και γενικα δε μ'αρεσουν τα νεα μελη
θα με παρετε στη συναντηση συναθλητες??  :happy:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ειχε μπει ο σατανας μεσα μου και ημουν κακο παιδακι  :boobies: :boobies:...και γενικα δε μ'αρεσουν τα νεα μελη
θα με παρετε στη συναντηση συναθλητες??  :happy:
Ελα ρε παικταρα  αφού είσαι ένας απο ΕΜΑΣ :rockon:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Καταθεση χτες το βραδυ στο δευτερο απο τα τριδυμα στη Ρουμανα Τζουλια . Προκειτε για 30αρα μαυρομαλλα με πανεμορφο προσωπο και τελεια κωλαρα  :kissass: , πολλα προκαταρτηκα και καλη συμμετοχη στο σεξ . Θα ακολουθησει κριτικη .

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
δηλαδη αμα η Σιμονα που την πηδηξανε ολοι,ηταν πρωην δολοφονος στη Ρουμανια θα επρεπε να στο λεει η τσατσα?
αυτοι σου παρουσιαζουν αυτο ακριβως για το οποιο πας σε ενα μπουρδελο...και στη συγκεκριμενη περιπτωση σου παρουσιαζουν μια τελεια γκομεναρα και με το νομο
οχι απλα ανωμαλος...ανωμαλαρα θα ελεγα εγω  :grin:
1)ας τις ειρωνειες
2)αυτα που λες τα σκεφτεσαι? που κολαει το ενα με το αλλο?
3)μην εισαι τοσο απολυτος , επειδη εσυ τη βρισκεις και με τραβελια , δεν παει να πει οτι πρεπει να αρεσουν και στους υπολοιπους.
4) ας τελειωσει το θεμα εδω

Επισκέπτης
Εντω μεταξυ μην λετε και πολλα πολλα στα π.μ για τι εχω την εντυπωσει οτι παρακολοθουνται απο μια ανωτερα δυναμη  :rolleyes: :grin: καλυτερα να βρειτε καποιο αλλο τροπο επικοινωνιας εκτος σαιτ αν θελετε να πειτε καποιο μυστικο  :grin: για οσους δεν το γνωριζαν το λεω αυτο  ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
1)ας τις ειρωνειες
2)αυτα που λες τα σκεφτεσαι? που κολαει το ενα με το αλλο?
3)μην εισαι τοσο απολυτος , επειδη εσυ τη βρισκεις και με τραβελια , δεν παει να πει οτι πρεπει να αρεσουν και στους υπολοιπους.
4) ας τελειωσει το θεμα εδω
1)ασε τις εξυπναδες
2)κολλαει διοτι εσενα τι σε νοιαζει το παρελθον της κοπελας?στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη μπαινεις σε ενα στουντιο και το μονο κριτηριο σου ειναι η πρωτη εικονα που θα δεις...τα υπολοιπα δε σε νοιαζουν.Την ειδες και δε σου αρεσε η συγκεκριμενη?
3)αν δε σου ελεγαν κατι ομοιοι σου Αθηναιοι οτι ειναι τρανς ουτε θα πηγαινε το μυαλο σου...εσυ ομως γιατι εχεις τοση εμπαθεια με το ατομο αυτο?...νομιζεις οτι πισω απο μια ανωνυμια ενος σαϊτ κερδιζεις ποντους ανδρισμου υποτιμωντας εναν ανθρωπο που ουτε καν τον ξερεις?σε εχει ενοχλησει προσωπικα η Βικυ ή απλα εισαι μισανθρωπος?
4)ας τελειωσει το θεμα εδω...ουτε την ξερω προσωπικα ουτε εχω κανενα συμφερον και ουτε ξερω και αν ειναι καλη στη δουλεια της.Αυτο που ειδα εγω σαν εικονα χθες στο σαλονι του Βιλα ηταν κατι τελειο...προφανως και ο νομος της επιτρεπει να δουλεψει οποτε ολες οι υπολοιπες εξυπναδες του τυπου ο Βικος,και η τσατσα πρεπει να λεει τι ειναι και τετοιες παπαριες ειναι περιττες.
Την ειδες σ'αρεσε μπαινεις....δε σ'αρεσει δεν μπαινεις.Τελος

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Εντω μεταξυ μην λετε και πολλα πολλα στα π.μ για τι εχω την εντυπωσει οτι παρακολοθουνται απο μια ανωτερα δυναμη  :rolleyes: :grin: καλυτερα να βρειτε καποιο αλλο τροπο επικοινωνιας εκτος σαιτ αν θελετε να πειτε καποιο μυστικο  :grin: για οσους δεν το γνωριζαν το λεω αυτο  ;)
ποιος σε παρακολουθει λεβεντη μου?θελουν να υποκλεψουν τις φοβερες ενημερωσεις σου που μονο μεσω πμ καταδεχεσαι να μοιραστεις?

Επισκέπτης
ποιος σε παρακολουθει λεβεντη μου?θελουν να υποκλεψουν τις φοβερες ενημερωσεις σου που μονο μεσω πμ καταδεχεσαι να μοιραστεις?
ποιος σε μιλησε εσενα και πεταγεσαι σαν πουτσα συνεχεια. Μην ασχολεισαι μαζι μου απο την στιγμη που δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου... κατανοητο αυτο η να στο σπασω σε ταλιρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom