aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Μπασκετάκι μπουρδέλο-κατάσταση vs μασατζίδικα πως σας φαίνεται....
χαχαχα εδω ειμαι ρε...απλα αυτο το σκ θα εχω τη γκομενα εδω..τι βλεπω γιναμε 3;...σαββατο βραδακι ειμαι ελευθερος εγω τις υπολοιπες μεχρι τις 12 μπορω...δεν σε πηρα ρε τρελε γιατι ειχα δουλιτσες...αν θελετε το επομενο σαββατο παμεεε!!!αλλα και καθημερινη μεσα...τζαμαικανε βλεπω μεσα εισαι ...όχι ρε μπακαγιοκο του στειλα το τηλ. Και ακόμα με παιρνει.... Άντε μάζωξη με πολλά
εσεις ρε μαγκα απο τα μασατζιδικα πως θα παιξετε εναντιον μας μπασκετ..?Μπασκετάκι μπουρδέλο-κατάσταση vs μασατζίδικα πως σας φαίνεται....
Με μας ρε παικταρα. Το αφιερωνω σε ολους τους συναθλητές ''Είμαστε αλάνια και έχουμε την τσαρκα για θρησκεία! Και δεν μας τρομάζει η πουτανα η αστυνομια''Τα σπας
Εγω με ποιους θα ειμαι;
Eχω και την σύνθεση του αγώνα, τη λέτε πάμε...Τα σπας
Εγω με ποιους θα ειμαι;
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ απο μπουταρη "ειμαι πιο πασοκος και απο τους πασοκους" δηλωσε
τωρα λαε ξερεις ποιοι ειναι οι εχθροι σου.
εκλεισε τον βαρδαρη την ιστορικοτερη μπουρδελοπεριοχη στο ελληνικο κρατος με ιστορια στις πουτανες ισως και χιλιετιων και κανει γκεη παρεηντ
Νάσαι καλά ρε φίλε Γιώργο.Head Coach=House of Fun
εκει γαμουσε και ο μεγαλεξανδρος στην εφηβεια του.....βαρδαρακος και ξερο ψωμι
η ιζαμπελα η μικρη των τριδυμων αν αναφερεσαι σε αυτην χθες εκανε βραδυνη αντικαταστατρια της εβελινας στο δευτερο των τριδυμων, αν ξεκουραστηκε λογικα θα ειναι παλι τριδυμα τωρα ή θα βαραει μονο βραδυνες μεχρι να επιστρεψει η εβελινα απο ρουμανιαμπας και δουλευει η μικρη Ιζαμπελα τωρα να παω να την ξεκωλιασω?εκανε κανεις καμια κρυφη τσαρκα σημερα?
επισης θα σκασει κατι πολυ δυνατο τις επομενες μερες σε στουντιο απ'οτι εμαθα
ναι εναλλαξ το πανε αρα και σημερα νυχτα θα ειναι...η ιζαμπελα η μικρη των τριδυμων αν αναφερεσαι σε αυτην χθες εκανε βραδυνη αντικαταστατρια της εβελινας στο δευτερο των τριδυμων, αν ξεκουραστηκε λογικα θα ειναι παλι τριδυμα τωρα ή θα βαραει μονο βραδυνες μεχρι να επιστρεψει η εβελινα απο ρουμανια
γιατι με παρακολουθεις? σου ελλειψα? και την ειδα χθες την ισαμπελα απο κοντα και ειμασταν μαζι μιση ωρα τουλαχιστον και δεν ειναι ομως για αυτο που φανταζεσαι .ναι εναλλαξ το πανε αρα και σημερα νυχτα θα ειναι...
αλλα τωρα που το σκεφτομαι ...εσυ που το ξερεις?εκανες βολτα χθες τη νυχτα?