Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.684
Πόντοι
206
Διαβάζω κάτι σελίδες εδώ και αποθεώνεται όλοι τη λάρα εντάξει ρε παιδιά είναι μία ωραία κοπέλα αλλά έχει κι άλλες ωραίες που κάνουνε πολύ περισσότερα μέσα στο δωμάτιο από ότι κάνει αυτή. Εγώ μία φορά την πήρα και εκείνο με πρόγραμμα όπως πάντα ούτε κρύο ούτε ζέστη μία καλή κοπέλα όχι κάτι το ουάου εκτός κι αν δεν έχετε πάει με άλλη γυναίκα... Πλάκα κάνω.. ούτως ή άλλως σε αυτές τις κοπέλες πάμε εις γνώση μας ότι πληρώνουμε για να περάσουμε καλά αν δεν περάσουμε καλά πάμε σε άλλη και επειδή τα διαβάζουν αυτές μην της δίνετε πολύ θάρρος τον πήρανε πολύ ψηλά τον αμανέ διαβάζω ότι η λάρα δέχεται πλέον μόνο με ραντεβού τι είναι χειρουργός; Για να μαζευτούμε λίγο.... Εμείς είμαστε πελάτες εμείς πληρώνουμε όχι θα μας κάνουνε και διαλογή.. αυτά
Φιλε αν ξερει αλλη κοπελα αυτη την περιοδο να κανει στο απλο προγραμμα (50)
Ελευθερο στοματικο, γλειφομουνι, γλωσσοφιλα, ολες τις στασεις μα ολες...χωρις να πει ξερεις δεν θελω ετσι ας κανουμε μια αλλη.
Ανεση χρονου, αν δεν τελειωσεις γρηγορα μπορει να φυγει και μετα τα 20 λεπτα.. καθαριοτητα, ομορφια, νεαρη σχετικα ηλικια.
Να βαλω και το μαγαζι, ανετο παρκινγκ, γιατι στην πρωινη βαρδια τις καθημερινες γινεται χαμος στην περιοχη και σε μερικα στουντιο για να πας πρεπει να παρκαρεις και 500 μετρα μακρια. Δεν μυριζει μεσα.. οπως κατι αλλα βοθριλα.
Οκ εχει η κοπελα αυτο με το ραντεβου.. αν θες πας και χωρις ραντεβου δεν σου απαγορευουν την εισοδο, απλα θα καταλαβεις τι γινεται απο κοντα και θα παρεις την αλλη φορα τηλ.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: LB

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.684
Πόντοι
206
Αυτή στον οροφα πάνω ... Νομίζω όμως όχι Ρωσίδα αλλά και καλά λατίνα.

Μου είχε φάει 60ρι μόνο για στοματικό κτλ και μου λέει γκεημ οβερ και δε γάμησα.
Παολα ηταν μια στο πλει μποι.. δεν πολυ θυμαμαι εθνικοτητα, οχι λατιν παντως.
Πολυ καλη στην αρχη, μετα επεσε αρκετα.. νομιζω ειχε κοψει και τα γλωσσοφιλα που μοιραζε αβερτα στην αρχη.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
377
Πόντοι
21
πόσοι έχετε γαμήσει εδώ μέσα από κόλο?? τρελένομαι για γυναικεία κολαράκια,είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μια γυναίκα,εάν δεν έχει καλό κολαράκι τρώει άκυρο..

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.956
Πόντοι
456
πόσοι έχετε γαμήσει εδώ μέσα από κόλο?? τρελένομαι για γυναικεία κολαράκια,είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μια γυναίκα,εάν δεν έχει καλό κολαράκι τρώει άκυρο..
ειλικρινα στα παπαρια μας ....

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.684
Πόντοι
206
Καλησπέρα μάγκες, θέλω τη βοήθεια σας μιας και δεν έχω επισκεφτεί ποτέ στη πορνοζωη μου "κόκκινα φωτάκια" , το βασικό πρόγραμμα πόση ώρα διαρκεί και το χαλαρό που λέτε έχει μεγαλύτερη διάρκεια? Έχω μπουκωσει με τιν ανακύκλωση των μασαζοδελον και την ανυπαρξία φρέσκων κοριτσιών. Ευχαριστώ για την απάντηση σας.
Η διαφορα φιλε του απλου προγραμματος με το χαλαρο ειναι..
Στο απλο, γαμας και φευγεις.. παιζει βεβαια αναλογα την κοπελα και τι δωρακια δινει.
Στο χαλαρο, τα ιδια.. απλα βγαζει κατι παραπανω η κοπελα.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
19
Like
740
Πόντοι
311
Φιλε αν ξερει αλλη κοπελα αυτη την περιοδο να κανει στο απλο προγραμμα (50)
Ελευθερο στοματικο, γλειφομουνι, γλωσσοφιλα, ολες τις στασεις μα ολες...χωρις να πει ξερεις δεν θελω ετσι ας κανουμε μια αλλη.
Ανεση χρονου, αν δεν τελειωσεις γρηγορα μπορει να φυγει και μετα τα 20 λεπτα.. καθαριοτητα, ομορφια, νεαρη σχετικα ηλικια.
Να βαλω και το μαγαζι, ανετο παρκινγκ, γιατι στην πρωινη βαρδια τις καθημερινες γινεται χαμος στην περιοχη και σε μερικα στουντιο για να πας πρεπει να παρκαρεις και 500 μετρα μακρια. Δεν μυριζει μεσα.. οπως κατι αλλα βοθριλα.
Οκ εχει η κοπελα αυτο με το ραντεβου.. αν θες πας και χωρις ραντεβου δεν σου απαγορευουν την εισοδο, απλα θα καταλαβεις τι γινεται απο κοντα και θα παρεις την αλλη φορα τηλ.
Δεν πιστευω με 50 να κανει ελευθερο και ολα αυτα που λες εκτος και αν σε γουσταρει αλλα κακως τα λες εδω γιατι τα αφεντικα διαβαζουν και θα την καψεις μαζι και ολους που παιρνουν τα εξτραδακια τους.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.684
Πόντοι
206
Δεν πιστευω με 50 να κανει ελευθερο και ολα αυτα που λες εκτος και αν σε γουσταρει αλλα κακως τα λες εδω γιατι τα αφεντικα διαβαζουν και θα την καψεις μαζι και ολους που παιρνουν τα εξτραδακια τους.
Σε ολους τα κανει.. εκτος βεβαια και αν ο αλλος δεν θελει κατι απο τα παραπανω η δεν το ψαχνει, δηλαδη να την ρωτησει αν θελει να κανουν αυτο κι αυτο.
Απο αυτο που γραφεις καταλαβαινω οτι δεν εχεις και πολυ εμπειρια με την κοπελα..
δεν την καιω με τιποτα γιατι αυτη, κοβει και ραβει εκει μεσα.. αν π.χ την βαλουν χερι γιατι ειναι ετσι στο δωματιο μονο χασουρα θα εχουν.:wink:

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.854
Πόντοι
1.056
Αυτή στον οροφα πάνω ... Νομίζω όμως όχι Ρωσίδα αλλά και καλά λατίνα.

Μου είχε φάει 60ρι μόνο για στοματικό κτλ και μου λέει γκεημ οβερ και δε γάμησα.
Εγώ μιλάω για τρυφερό Ρωσιδάκι όχι πάνω από 20-21 . Δεν θυμάμαι να είδα κακό σχόλιο για αυτήν. Όλοι παραμιλουσαν. Μετά δούλεψε μια Κάρμεν που την έπαθα σαν και εσένα, μήπως εννοείς αυτήν. Εγώ βγήκα και έκανα φασαρία στην τσα2 και επειδή με άκουσε άλλος που περίμενε να μπεί σηκώθηκε και έφυγε. Αλλά ούτε αυτή ήταν λατίνα. Μετά έφεραν κανά δυο με όνομα Πάολα και εκείνες ήταν λατίνες και έβριζε ο κόσμος.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.854
Πόντοι
1.056
Τύπε τα μπουρδέλα τα τελευταία δέκα χρόνια επιβιώνουν χάρη στην Λάρα. Τους νταβάδες τους γράφει στο μουνί της τους έχει χτίσει από δυο σπίτια και για αυτό τους έχει σήκω πάνω κάτσε κάτω. Της κάνουν όλα τα χατίρια γιατί είναι η τελευταία των Μοϊκανών, αυτή τους ταΐζει.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.662
Πόντοι
7.095
Εγώ μιλάω για τρυφερό Ρωσιδάκι όχι πάνω από 20-21 . Δεν θυμάμαι να είδα κακό σχόλιο για αυτήν. Όλοι παραμιλουσαν. Μετά δούλεψε μια Κάρμεν που την έπαθα σαν και εσένα, μήπως εννοείς αυτήν. Εγώ βγήκα και έκανα φασαρία στην τσα2 και επειδή με άκουσε άλλος που περίμενε να μπεί σηκώθηκε και έφυγε. Αλλά ούτε αυτή ήταν λατίνα. Μετά έφεραν κανά δυο με όνομα Πάολα και εκείνες ήταν λατίνες και έβριζε ο κόσμος.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.854
Πόντοι
1.056
Φτανει ρε σαλιαριδες αγαπουληδες με την Λαρα
Νταβάς είσαι και σε πείραξε; Που ακριβώς βλέπεις να σαλιαρίζουμε; Δεν μιλάμε ούτε για εμπειρίες ούτε για συναντήσεις αλλά σχολιάζουμε την κατάσταση των μπουρδέλων γιατί του άλλου του φάνηκε περίεργο. Εσύ σαλιάρισε για κανέναν δράκο των μπουρδέλων.

Ampala

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
22
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους . Αν είναι κανείς στη γύρα μπορεί να ενημερώσει αν είναι ανοιχτό το Godiva? Εχθές κατεβηκα αλλά ήταν κλειστό. Επειδή μένω εκτός Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ πολύ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom