Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Εμενα δεν με ξενερωσε καθολου αυτο, ισα ισα με βολεψε..
Αλλου εχω θεματακι μαζι της, το καλοκαιρι που μας περασε καναμε πουτσοτριψιματα, τωρα τα εκοψε..οκ καταλαβαινω θεμα υγειας μου ειπε. Δεν παιζεις μ αυτα.
Λεω τωρα ομως, αν ερθει το καλοκαιρι και μου πει ξερεις τωρα εκοψα π.χ τα φιλια, ε εκει ας πουμε θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να ξανα παω.
Αν κόψει το gfe πίστεψε με θα χάσει πάνω από το 50% των πελατών. Θα είναι ένα απλά ωραίο γαμεύσιμο πιπινάκι. Το gfe πρόγραμμα κρατάει τους περισσότερους και οι γλυκές της τρύπες που τις δίνει μόνο για γλείψιμο. Εκτός αν αποφασίσει να κάνει αναβάθμιση στο πρόγραμμα και αρχίσει να δίνει το γλυκό της γκροβεράκι.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.606
Πόντοι
206
Αν κόψει το gfe πίστεψε με θα χάσει πάνω από το 50% των πελατών. Θα είναι ένα απλά ωραίο γαμεύσιμο πιπινάκι. Το gfe πρόγραμμα κρατάει τους περισσότερους και οι γλυκές της τρύπες που τις δίνει μόνο για γλείψιμο. Εκτός αν αποφασίσει να κάνει αναβάθμιση στο πρόγραμμα και αρχίσει να δίνει το γλυκό της γκροβεράκι.
Σιγουρα, δεν ξερω αν εισαι παλιος και θυμασαι οταν δουλευε στο λα φαμ και σε αλλα μαγαζια αργοτερα, δεν ειχε πολυ πελατεια.
Κωλο δεν δινει με τιποτα, πιστεψε με εχω δοκιμασει τα παντα..

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.522
Πόντοι
456

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.522
Πόντοι
456
Αυτη τη Σουζανα την ειχα παρει στο Βενους πριν χρονια,
σε βολτα με το Μπουξο.
Στην αρχη μου ρθε μια πιτσιρικα απειρη που δεν μιλουσε
γρι Αγγλικα και απεφευγε τα παντα,ενω εβλαλε και
προφυλακτικο στη πιπα,
Την εστειλα με συνοπτικες διαδικασιες και η τσατσα μου στειλε τη Σουζανα.
Νορμαλ φαση,δεν θυμαμαι κατι αρνητικο η κατι τρελλο.
Τα σαπια βυζια τα θυμαμαι ομως.
Πριν αρκετα χρονια,φανταζομαι τωρα δλδ.
πέρυσι ήταν ακριβώς ίδια και σε πρόσωπο κια σε σώμα και σε βυζιά.

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.522
Πόντοι
456

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Σιγουρα, δεν ξερω αν εισαι παλιος και θυμασαι οταν δουλευε στο λα φαμ και σε αλλα μαγαζια αργοτερα, δεν ειχε πολυ πελατεια.
Κωλο δεν δινει με τιποτα, πιστεψε με εχω δοκιμασει τα παντα..
Όταν γύρισε όλοι την έκραζαν γιατί είχε κακή φήμη από το Λα φαμ , εγώ πάλι έπαιρνα όλο το gfe πακέτο και με αρκετό χρόνο στο δωμάτιο και ήταν ίσως τα δύο καλύτερα χρόνια μέχρι που άρχισαν να πέφτουν όλοι σαν τις μύγες στο σκατό. Τώρα πλέον έχει γίνει λίγο ξεπέτα από άποψη χρόνου. Για τον κώλο είμαι αισιόδοξος για το μέλλον...
Και δεν έχω επιχειρήσει να δώσω πάνω από το στάνταρ πενηντάρικο.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.522
Πόντοι
456
Όταν γύρισε όλοι την έκραζαν γιατί είχε κακή φήμη από το Λα φαμ , εγώ πάλι έπαιρνα όλο το gfe πακέτο και με αρκετό χρόνο στο δωμάτιο και ήταν ίσως τα δύο καλύτερα χρόνια μέχρι που άρχισαν να πέφτουν όλοι σαν τις μύγες στο σκατό. Τώρα πλέον έχει γίνει λίγο ξεπέτα από άποψη χρόνου. Για τον κώλο είμαι αισιόδοξος για το μέλλον...
Και δεν έχω επιχειρήσει να δώσω πάνω από το στάνταρ πενηντάρικο.
όλα τα λεφτάτα γλωσσόφιλα είναι και ότι έχει να κάνει gfe... Χωρίς γλωσσόφιαο και αν δε πάρεις το κατιτίς σε χαπάκι ...σε 15 λεπτά μόνο σε 30αρι σηκώνεται.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
498
Πόντοι
21
όλα τα λεφτάτα γλωσσόφιλα είναι και ότι έχει να κάνει gfe... Χωρίς γλωσσόφιαο και αν δε πάρεις το κατιτίς σε χαπάκι ...σε 15 λεπτά μόνο σε 30αρι σηκώνεται.
Κανεις λαθος για τα χαπακια που λες....αν γυμναζεσε και κανεις σωστη διατροφη μπορεις να εχεις δυνατη στυση και μετα τα 40!!!....ειναι ποσο προσεχει ο καθενας.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.378
Πόντοι
746
Η Λάρα πριν χρόνια τον έπαιρνε από το κωλο και γουστάρε κιόλας ( μου είχε πει ένας φίλος). Τώρα μάλλον τον κρατάει για λίγους εκλεκτούς. Φανταστείτε τον κωλο της Λαρας 10 χρόνια πριν..... Φοβερή απολαυση. Κρίμα να μην μπορούμε να τον χαρούμε και εμείς οι φτωχοί.

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.522
Πόντοι
456
Κανεις λαθος για τα χαπακια που λες....αν γυμναζεσε και κανεις σωστη διατροφη μπορεις να εχεις δυνατη στυση και μετα τα 40!!!....ειναι ποσο προσεχει ο καθενας.
Φίλε μου είμαι άκρως γυμναστηριακός με πολύ σωστή διατροφή και συμπληρώματα (χωρίς ουσίες). Πέρα από το gym τρέχω 3 φορές την εβδομάδα 45λεπτα συνεχόμενα χειμώνα καλοκαιρι. Έχω υπάρξει πολλά χρόνια αθλητής εθνικών κατηγοριών και παίζω και μέχρι και σήμερα για την πλάκα μου στα τοπικά. Έχω15+ χρόνια να καπνίσω και το αλκόολ μου, είναι κάνα ποτήρι ζαγκριά η μοσχοφίλερο μια στις τόσες αν πούμε να το ξενυχτήσουμε..... Ναί, έχω πάρει κάποια χειμωνιάτικα κιλά (μέσα στο πρόγραμμα) αλλά το μάη θα είμαστε καλά, όπως έλεγε και ο μέγας Αναστασιάδης. Επίσης είμαι αρκετά αξιόπιστος στις συνευρέσεις μου εκτός -δέλων στα 45 μου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η φάση φασόν του -δέλου στο 15λεπτο με ξενερώνει. Οπότε για να μην τα κλαίω τα λεφτά μου χτυπάω το χαπάκι μου.

Αν εσύ μπορείς και αντεπεξέρχεσαι υπό οποιαδήποτε συνθήκες σε οποιοδήποτε χρόνο χωρίς κανένα συμπλήρωμα μπράβο σου!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom