Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.600
Πόντοι
206
  • Like
Αντιδράσεις: LB

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
9.402
Πόντοι
2.046
Καλα μην εισαι σιγουρος, τελευταια παιζουν πολλα ακαποτα. :embarrased:
Πάντα έπαιζαν, απλώς αυτοί που τα παίρνουν δεν το διατυμπανίζουν δημοσίως. Είμαι σίγουρος πως εννοούσε ακάποτο τσιμπούκι.

• Like
Αντιδράσεις: LB

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.600
Πόντοι
206

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Η εμπειρία μου με την Σουζάνα ήταν κάκιστη. Την πήρα πέρσι στο Λας Βέγκας όταν δεν βρήκα τα άλλα σκυλιά του πολέμου. Το μόνο αξιόλογο ήταν το τσιμπούκι της που με την γλώσσα της κόντεψε να μου δέσει κόμπο το πουλί. Μετά όμως ήταν έσχος όχι γιατί το βυζί ήταν σαν πετσί που έφτανε στο πάτωμα αλλά γιατί είχε ένα στιλάκι εγώ κάνω αυτά και αν σου αρέσει ενώ στο σαλονάρισμα ήταν μόνο πρόλογο. Δεν κάνει η γυναίκα ούτε από εμφάνιση ούτε από απόδοση.

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.600
Πόντοι
206
Ναι αλλα ειναι σαν hobit.....εμφανισιακα δεν βλεπετε μονο για να καθαριζει σκαλες ειναι
Για την ηλικια της καλη ειναι..
Η εμπειρία μου με την Σουζάνα ήταν κάκιστη. Την πήρα πέρσι στο Λας Βέγκας όταν δεν βρήκα τα άλλα σκυλιά του πολέμου. Το μόνο αξιόλογο ήταν το τσιμπούκι της που με την γλώσσα της κόντεψε να μου δέσει κόμπο το πουλί. Μετά όμως ήταν έσχος όχι γιατί το βυζί ήταν σαν πετσί που έφτανε στο πάτωμα αλλά γιατί είχε ένα σκυλάκι εγώ κάνω αυτά και αν σου αρέσει ενώ στο σαλονάρισμα ήταν μόνο πρόλογο. Δεν κάνει η γυναίκα ούτε από εμφάνιση ούτε από απόδοση.
Τι ρατσα ηταν το σκυλι;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.600
Πόντοι
206

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Ναι αλλα ειναι σαν hobit.....εμφανισιακα δεν βλεπετε μονο για να καθαριζει σκαλες ειναι
Μόνο για την εμπειρία του σκουιρτινγκ αξίζει να την πηδήξεις 2-3 φορές.
Αν μου έλεγαν κλωνοποιούμε την Λάρα και την Νάταλι στην φάση που είναι και με το πρόγραμμα που κάνει η κάθε μια. Ποια θα γαμούσες για την υπόλοιπη ζωή σου; Θα έλεγα και δεύτερη ζωή να είχα την Λάρα θα προτιμούσα.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Νομιζω μια απο αυτες εχει ενα μικρο σκυλακι και το παιρνει και στην δουλεια καμια φορα.
Δυο φορές πετάχτηκα από δυο κατσαρίδες που μου επιτέθηκαν. Η μία ήταν της Τσαρίνας και η άλλη νομίζω της Σουζάνας (αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.600
Πόντοι
206
Μην κολατε με μια κοπελα οσο καλη και ομορφη να ειναι.. θα σταματησει καποια στιγμη και μετα θα σας κακοφανει.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.600
Πόντοι
206
Δυο φορές πετάχτηκα από δυο κατσαρίδες που μου επιτέθηκαν. Η μία ήταν της Τσαρίνας και η άλλη νομίζω της Σουζάνας (αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος)
Η Τσαρινα ειχε σιγουρα.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Μην κολατε με μια κοπελα οσο καλη και ομορφη να ειναι.. θα σταματησει καποια στιγμη και μετα θα σας κακοφανει.
Ειδικά τώρα με τα ραντεβού με ξενέρωσε απίστευτα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσω. Απλά το λέω σαν σύγκριση δύο υποτίθεται δυνατών χαρτιών της πρωινής βάρδιας.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.600
Πόντοι
206
Ειδικά τώρα με τα ραντεβού με ξενέρωσε απίστευτα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσω. Απλά το λέω σαν σύγκριση δύο υποτίθεται δυνατών χαρτιών της πρωινής βάρδιας.
Εμενα δεν με ξενερωσε καθολου αυτο, ισα ισα με βολεψε..
Αλλου εχω θεματακι μαζι της, το καλοκαιρι που μας περασε καναμε πουτσοτριψιματα, τωρα τα εκοψε..οκ καταλαβαινω θεμα υγειας μου ειπε. Δεν παιζεις μ αυτα.
Λεω τωρα ομως, αν ερθει το καλοκαιρι και μου πει ξερεις τωρα εκοψα π.χ τα φιλια, ε εκει ας πουμε θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να ξανα παω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom