North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.600
- Πόντοι
- 206
Η γρια η κοτα εχει το ζουμι!ε αυτό ψάχνουμε... Να μην κάνουν αγγαρεία. Προτιμώ ένα μιλφόνι ή μια λιγότερη ωραία από μια μοντελέ κομμοδίνο.
Η γρια η κοτα εχει το ζουμι!ε αυτό ψάχνουμε... Να μην κάνουν αγγαρεία. Προτιμώ ένα μιλφόνι ή μια λιγότερη ωραία από μια μοντελέ κομμοδίνο.
Απλό ακαποτο τι εννοείς;
Τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό.. τι άλλο θα μπορούσε να εννοεί;Απλό ακαποτο τι εννοείς;
Καλα μην εισαι σιγουρος, τελευταια παιζουν πολλα ακαποτα.Τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό.. τι άλλο θα μπορούσε να εννοεί;
Πάντα έπαιζαν, απλώς αυτοί που τα παίρνουν δεν το διατυμπανίζουν δημοσίως. Είμαι σίγουρος πως εννοούσε ακάποτο τσιμπούκι.Καλα μην εισαι σιγουρος, τελευταια παιζουν πολλα ακαποτα.![]()
Μερικοι το κανουν, δες μνμ πιο πισω.Πάντα έπαιζαν, απλώς αυτοί που τα παίρνουν δεν το διατυμπανίζουν δημοσίως. Είμαι σίγουρος πως εννοούσε ακάποτο τσιμπούκι.
Πλακα πλακα και η Λαρα κλεινει 10ετια.......ειναι παλια πλεον....Την πηρε καμια 4ετια να το καταλαβει αυτο..
Χρειαζεται λιγο υπομονη με τα νεα και ομορφα κοριτσια!
και βαλε.. αν θυμαμαι καλα 2012 πρωτη εμφανιση στο λα φαμΠλακα πλακα και η Λαρα κλεινει 10ετια.......ειναι παλια πλεον....
Ναι αλλα ειναι σαν hobit.....εμφανισιακα δεν βλεπετε μονο για να καθαριζει σκαλες ειναιΗ Ναταλυ πρωϊνα ειναι καλη...
Για την ηλικια της καλη ειναι..Ναι αλλα ειναι σαν hobit.....εμφανισιακα δεν βλεπετε μονο για να καθαριζει σκαλες ειναι
Τι ρατσα ηταν το σκυλι;Η εμπειρία μου με την Σουζάνα ήταν κάκιστη. Την πήρα πέρσι στο Λας Βέγκας όταν δεν βρήκα τα άλλα σκυλιά του πολέμου. Το μόνο αξιόλογο ήταν το τσιμπούκι της που με την γλώσσα της κόντεψε να μου δέσει κόμπο το πουλί. Μετά όμως ήταν έσχος όχι γιατί το βυζί ήταν σαν πετσί που έφτανε στο πάτωμα αλλά γιατί είχε ένα σκυλάκι εγώ κάνω αυτά και αν σου αρέσει ενώ στο σαλονάρισμα ήταν μόνο πρόλογο. Δεν κάνει η γυναίκα ούτε από εμφάνιση ούτε από απόδοση.
Σε πρόλαβα, οι γαμημενες πρωτοβουλίες του πληκτρολογίουΓιατι την ηλικια της καλη ειναι..
Τι ρατσα ηταν το σκυλι;
Νομιζω μια απο αυτες εχει ενα μικρο σκυλακι και το παιρνει και στην δουλεια καμια φορα.Σε πρόλαβα, οι γαμημενες πρωτοβουλίες του πληκτρολογίου
Μόνο για την εμπειρία του σκουιρτινγκ αξίζει να την πηδήξεις 2-3 φορές.Ναι αλλα ειναι σαν hobit.....εμφανισιακα δεν βλεπετε μονο για να καθαριζει σκαλες ειναι
Δυο φορές πετάχτηκα από δυο κατσαρίδες που μου επιτέθηκαν. Η μία ήταν της Τσαρίνας και η άλλη νομίζω της Σουζάνας (αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος)Νομιζω μια απο αυτες εχει ενα μικρο σκυλακι και το παιρνει και στην δουλεια καμια φορα.
Η Τσαρινα ειχε σιγουρα.Δυο φορές πετάχτηκα από δυο κατσαρίδες που μου επιτέθηκαν. Η μία ήταν της Τσαρίνας και η άλλη νομίζω της Σουζάνας (αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος)
Ειδικά τώρα με τα ραντεβού με ξενέρωσε απίστευτα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσω. Απλά το λέω σαν σύγκριση δύο υποτίθεται δυνατών χαρτιών της πρωινής βάρδιας.Μην κολατε με μια κοπελα οσο καλη και ομορφη να ειναι.. θα σταματησει καποια στιγμη και μετα θα σας κακοφανει.
Εμενα δεν με ξενερωσε καθολου αυτο, ισα ισα με βολεψε..Ειδικά τώρα με τα ραντεβού με ξενέρωσε απίστευτα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσω. Απλά το λέω σαν σύγκριση δύο υποτίθεται δυνατών χαρτιών της πρωινής βάρδιας.